- 23 Mart 2016
- 30.762
- 91.810
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.981
Yaa keşke seni bu hafta listeye alabilseydikbirazını haftaya sakla
teşekkür ederim suzicim evet menülerim kaçamaksız şu bağırsaklarım da bir insan olsalar sorun kalmayacakHarikasın canım menülerini kaçamaksız görüyorum hep. Tebrikler
Aynen canım bende yarın bekliyordum bugün oldum. Bugün eksideydim ama yarına bir sıkıntı olmaz umarım.
Islık ıslıkharikasın
Ben de ben deBu aralar salata modundayım. Hatta bugün de yeşil mercimekli salata deneyeceğim
Benim eski ağrılarım artık yok hastanelik olduğum ağrılar regliden dolayı olan ağrılarımdı hamilelik dönemimde ve şuan o yüzden çok rahatım şükür.Çok şiddetli olmayan ağrılarıma da çörek otu kremi çok iyi geliyorAnladım. Ben de bir çözümün var zannettim. :)
Fena ağrı olunca, insan her duyduğuna bir hevesleniyor.
Benim eski ağrılarım artık yok hastanelik olduğum ağrılar regliden dolayı olan ağrılarımdı hamilelik dönemimde ve şuan o yüzden çok rahatım şükür.Çok şiddetli olmayan ağrılarıma da çörek otu kremi çok iyi geliyor
Kremi ağrıyan bölgeye masaj yaparak uyguluyorsun sızlıyor yanıyor biraz ama o geçtikten sonra ağrı gidiyor yada hafifliyor cnmÇörek otu kremini ilk kez duydum.
Hem eşim hem bende var. Biz nane yağı kullanıyoruz.
Çörek otu kremini nasıl kullanıyorsun?
En iyisi sade filtre kahve dışarıda olursam ya o yada türk kahvesi içerimBenim gibi kahveyi seven arkadaşlar, aman dışarıda içerken dikkat edin.
En güzeli şekersiz, sütsüz bence zaten ama çok katkılı olanların kalorileri uçmuş.
Hepsini kopyalayamadım, link ekleyeyim.
https://zayiflamaiksiri.com/starbucks-kahve-kalori-degerleri/
600 kaloriye yaklaşan çeşitleri var.
Aklınızda bulundurun derim.
Kremi ağrıyan bölgeye masaj yaparak uyguluyorsun sızlıyor yanıyor biraz ama o geçtikten sonra ağrı gidiyor yada hafifliyor cnm
En iyisi sade filtre kahve dışarıda olursam ya o yada türk kahvesi içerim
Benim de uzun zamandır içtiğim tek kahve, sade Türk kahvesi.Teşekkür ediyorum. Bu kremden de edinelim biz. Hangi markanınkini kullanıyorsun? Bilmiyorum aynı marka bulunur mu ama yine de marka aklımda olsun.
Kesinlikle. En güzeli. Ben de genelde öyle yapıyorum.
İçine krema girdi mi kaçın zatenBenim gibi kahveyi seven arkadaşlar, aman dışarıda içerken dikkat edin.
En güzeli şekersiz, sütsüz bence zaten ama çok katkılı olanların kalorileri uçmuş.
Hepsini kopyalayamadım, link ekleyeyim.
https://zayiflamaiksiri.com/starbucks-kahve-kalori-degerleri/
600 kaloriye yaklaşan çeşitleri var.
Aklınızda bulundurun derim.
Hayalcim yarın yeniden tartıl lütfenmorordek kaptanim brn yine su an 10p gr arti gözüküyorum. 69.6 ciktim. Bu ramazan misafirlik olaylari falan bana iyi gelmedi. Yarin yine tartılacağım ama takim ortalamasına da kötü etki etmek istemiyirum. Isterseniz bayram sonuna kadar beni izinli sayin.
Bu arada hakkınızı helal edin cok emek veriyorsunuz. Cezalarınız konusunda arkadaşların dedigi gibi espiri olsun diye bir seyler yazılıyordur.sonucta bu cezalar bizim icin. Hem yememizi engelliyor bir yerde ayruca da bahane ile spor yapmış oluyoruz. Ben kendimden örnekle ilk zamanlar 100 en fazla 200 ip atlayabilirken simdi 500 600 yapabiliyirum. Sizi seviyoruz
İçine krema girdi mi kaçın zaten
Bana çok ağır geliyor öyleleri. Kahve ve süt gayet yeterli, diğerleri kahveden çok kahveli tatlı kategorisine giriyor bence :)
Hayalcim yarın yeniden tartıl lütfen
Bu arada haftaya belki bir ihtimal bayram olduğu için bildirim yapilmayabilir oylama yapılacak. Eger kabul edilirse bir sonraki hafta bildirim yapılacak. Bence izne ayirmayayim seni, aslında gayet iyi gidiyorsun. Ramazandan sonra da toparlayacagini düşünüyorum. Izne ayrilanlar hep kilo alıyor. Tabi ki son karar senin ama bir daha düşün lütfen :)
Ayrıca güzel sözlerin için de çok teşekkür ederim
Ama lütfen bu kez çok geçe kalma bildirim içinKaptanım dediğiniz gibi yapayım. Yarin tekrar tartılacağım. Sevgiler
Cuma sabah bayram da perşembe sabah olsa aslında bildirim bayramdan önce bir hesap vermiş oluruz iki hafta olursa süre çok uzun olmaz mı yaİçine krema girdi mi kaçın zaten
Bana çok ağır geliyor öyleleri. Kahve ve süt gayet yeterli, diğerleri kahveden çok kahveli tatlı kategorisine giriyor bence :)
Hayalcim yarın yeniden tartıl lütfen
Bu arada haftaya belki bir ihtimal bayram olduğu için bildirim yapilmayabilir oylama yapılacak. Eger kabul edilirse bir sonraki hafta bildirim yapılacak. Bence izne ayirmayayim seni, aslında gayet iyi gidiyorsun. Ramazandan sonra da toparlayacagini düşünüyorum. Izne ayrilanlar hep kilo alıyor. Tabi ki son karar senin ama bir daha düşün lütfen :)
Ayrıca güzel sözlerin için de çok teşekkür ederim
Teşekkür ediyorum. Bu kremden de edinelim biz. Hangi markanınkini kullanıyorsun? Bilmiyorum aynı marka bulunur mu ama yine de marka aklımda olsun.
Kesinlikle. En güzeli. Ben de genelde öyle yapıyorum.
Süperrrrr tebrik ederim cok gzel vermissinSaygıdeğermorordek değerli fancynancy Cikilatacanavari ve arkadaşlarım
Geçen hafta 76.0 bu hafta 74.8 fark 1.2
Ayyy ben bugünü cuma sanıyorummmEki Görüntüle 2154780
Şu hedef listesini bir daha paylaşayım da ona göre son dönemecte salmayın sakın :)
Huhuuu bu mükemmelSaygıdeğermorordek değerli fancynancy Cikilatacanavari ve arkadaşlarım
Geçen hafta 76.0 bu hafta 74.8 fark 1.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?