- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.001
Saygıdeğermorordek değerli @fancynancy Cikilatacanavari ve arkadaşlarım
Geçen hafta 76.0 bu hafta 74.8 fark 1.2
Canım bilmiyorum kesin değil zaten paylaşım alanında bi konuşuldu ama daha oylama bile açılmadı bilmiyorum belki de birlesmez etaplarCuma sabah bayram da perşembe sabah olsa aslında bildirim bayramdan önce bir hesap vermiş oluruz iki hafta olursa süre çok uzun olmaz mı ya
Kaptırma kuzum kendiniBu akşam iftarda kayınvalidemlerdeydim Allah yardimcim olsun
Amaniiiinnn müthiş misin bebeyim senSaygıdeğermorordek değerli @fancynancy Cikilatacanavari ve arkadaşlarım
Eksi olsun bizim olsun ciklatimBen de bildireyim
81.7/81.6/0.1/%0.12
Harikasın
Üstünde marka yazmıyor :)görselini göndereyim canımEki Görüntüle 2154912
Harikasın canımSaygıdeğermorordek değerli @fancynancy Cikilatacanavari ve arkadaşlarım
Ben de bildireyim
81.7/81.6/0.1/%0.12
Canım bilmiyorum kesin değil zaten paylaşım alanında bi konuşuldu ama daha oylama bile açılmadı bilmiyorum belki de birlesmez etaplar
Ama sorun şu ki cuma günü bayramın ilk günü nasıl fırsat bulup listeyi hazırlarım bilmiyorum o gün yollarda olacağım ben
Gayet güzel bence. Haftaya daha da iyi olurGeçen hafta:78.8
Bugün: 78.5
Fark:300 gr
Kabızlığım devam ediyor.Dun gece içtiğim açlık otu da işe yaramadı.Bugun tekrar içerim.
Evet canım bu bağırsaklar çoğumuzun sorunu maalesef. Düzenli olanlar çoğunlukla zayıf zatenteşekkür ederim suzicim evet menülerim kaçamaksız şu bağırsaklarım da bir insan olsalar sorun kalmayacak
HarikaaaaaaaSaygıdeğermorordek değerli @fancynancy Cikilatacanavari ve arkadaşlarım
Olsun canım artı gelmenden iyidir. Bu hafta dinlenip haftaya coşacak yine vücutBen de bildireyim
81.7/81.6/0.1/%0.12
Çok iyi vermişsin canım tebriklerSaygıdeğermorordek değerli @fancynancy Cikilatacanavari ve arkadaşlarım
Rica ederim canım şifa olur inşallahTeşekkür ederim emnis, zahmet verdim sana da. Sorayım ben bir aktarlara.
Hem pişi var hem çikolatalar çar perşembe perşembe hiç olmamış canımBugünkü menümmorordek
Sabah
Öğle
- 1 haşlanmış yumurta beyazı
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 4 zeytin
- Domates salatalik
- Az krem peynir
Akşam
- 5-6 tane pişi
- Peynir
- Domates salatalik
2 lt su
- 4 kaşık yoğurt
- Çikolatalar... (feci halde tatlı krizine girdim)
45 dk leslieCikilatacanavari
Patavatsız insandan bol ne var canım. Sen takma onu. Karnın dümdüz olduğunda o kişinin ağzının payını da vermiş olacaksınİftara davetliydim bugğn çok şükür kaçamaksın hallettim tatlı ve pilava hayır dedim :)
Ama normale göre geç saatte yemiş oldum inşallah yarın tartı bana oyun yapmaz hedefime çok az kalmıştı
Bu Arada doğumdan beri görüşmediğimiz bir akrabamız aa göbeğin ne kadar çok kalmış dedi direk çok moralim bozuldu
Tamam biraz var göbeğim Dr dışardan o kadar abartacak belli olduğunu düşünemiştin
İnsanlar ne acayip ya ben kaldı desem bile olsun verirsin düye teselli edeceğine pat diye dedi kadın ben şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?