Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cuma sabah bayram da perşembe sabah olsa aslında bildirim bayramdan önce bir hesap vermiş oluruz iki hafta olursa süre çok uzun olmaz mı ya
Canım bilmiyorum kesin değil zaten paylaşım alanında bi konuşuldu ama daha oylama bile açılmadı bilmiyorum belki de birlesmez etaplar
Ama sorun şu ki cuma günü bayramın ilk günü nasıl fırsat bulup listeyi hazırlarım bilmiyorum o gün yollarda olacağım ben
Bu akşam iftarda kayınvalidemlerdeydim Allah yardimcim olsun
Kaptırma kuzum kendini
Saygıdeğer morordek değerli @fancynancy Cikilatacanavari ve arkadaşlarım

Geçen hafta 76.0 bu hafta 74.8 fark 1.2
Amaniiiinnn müthiş misin bebeyim sen
Ben de bildireyim
81.7/81.6/0.1/%0.12
Eksi olsun bizim olsun ciklatim

Maşallah, efsane sonuç olmuş.

Ben de bildireyim
81.7/81.6/0.1/%0.12

Tebrikler cikilatam. Geçen hafta çok vermiştin, bu hafta koruman da başarı.

Eğer bildirim yapılırsa ben hallederim gün içerisinde ördeğim.
Memlekete gitmeyeceğiz, buraya da yeni taşındık zaten. Çok aktif olmayız bayramda.

Geçen hafta:78.8
Bugün: 78.5
Fark:300 gr
Kabızlığım devam ediyor.Dun gece içtiğim açlık otu da işe yaramadı.Bugun tekrar içerim.
Gayet güzel bence. Haftaya daha da iyi olur
teşekkür ederim suzicim evet menülerim kaçamaksız şu bağırsaklarım da bir insan olsalar sorun kalmayacak
Evet canım bu bağırsaklar çoğumuzun sorunu maalesef. Düzenli olanlar çoğunlukla zayıf zaten

Harikaaaaaaa

Ben de bildireyim
81.7/81.6/0.1/%0.12
Olsun canım artı gelmenden iyidir. Bu hafta dinlenip haftaya coşacak yine vücut

Hem pişi var hem çikolatalar çar perşembe perşembe hiç olmamış canım

Kahvaltı : haş yumurta peynir kuruyemiş domates salatalık 2hurma 1kuru incir şekersiz vişne suyu, sütlü kahve
Öğle: yoğurtlu kabak havuç taratır 2ceviz 5dilin karpuz bulgur pilavı
Ara:2avuç kabak çekirdeği zencefil çayı
Akşam: tarhana çorbası karnıyaruk 3kaşık nohut cacık 2dilim karpuz
2lt su 100ip Cikilatacanavari morordek

İftara davetliydim bugğn çok şükür kaçamaksın hallettim tatlı ve pilava hayır dedim :)
Ama normale göre geç saatte yemiş oldum inşallah yarın tartı bana oyun yapmaz hedefime çok az kalmıştı
Bu Arada doğumdan beri görüşmediğimiz bir akrabamız aa göbeğin ne kadar çok kalmış dedi direk çok moralim bozuldu
Tamam biraz var göbeğim Dr dışardan o kadar abartacak belli olduğunu düşünemiştin
İnsanlar ne acayip ya ben kaldı desem bile olsun verirsin düye teselli edeceğine pat diye dedi kadın ben şok

Patavatsız insandan bol ne var canım. Sen takma onu. Karnın dümdüz olduğunda o kişinin ağzının payını da vermiş olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…