- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.021
Hedefcim çok teşekkür ederim. Ben durumdan haberdar ederim seniEğer bildirim yapılırsa ben hallederim gün içerisinde ördeğim.
Memlekete gitmeyeceğiz, buraya da yeni taşındık zaten. Çok aktif olmayız bayramda.
Bugünkü menümmorordek
Sabah
Öğle
- 1 haşlanmış yumurta beyazı
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 4 zeytin
- Domates salatalik
- Az krem peynir
Akşam
- 5-6 tane pişi
- Peynir
- Domates salatalik
2 lt su
- 4 kaşık yoğurt
- Çikolatalar... (feci halde tatlı krizine girdim)
45 dk leslieCikilatacanavari
Özlemcim yine de güzel bir eksi tebrik ederim. Bir de kabızlığın çözülürse düsünsene :)Geçen hafta:78.8
Bugün: 78.5
Fark:300 gr
Kabızlığım devam ediyor.Dun gece içtiğim açlık otu da işe yaramadı.Bugun tekrar içerim.
Millet ne çok seviyor dogum yapmıslara laf etmeyeİftara davetliydim bugğn çok şükür kaçamaksın hallettim tatlı ve pilava hayır dedim :)
Ama normale göre geç saatte yemiş oldum inşallah yarın tartı bana oyun yapmaz hedefime çok az kalmıştı
Bu Arada doğumdan beri görüşmediğimiz bir akrabamız aa göbeğin ne kadar çok kalmış dedi direk çok moralim bozuldu
Tamam biraz var göbeğim Dr dışardan o kadar abartacak belli olduğunu düşünemiştin
İnsanlar ne acayip ya ben kaldı desem bile olsun verirsin düye teselli edeceğine pat diye dedi kadın ben şok
Aaa değişik sporlar nasıl puanlasam acabaMenüm;
Sahur;
1 parça fırında kıymalı börek
400ml ayran
Iftar;
1 parça lavaş
Fırın tavuk
Soğan piyazı ve kola
2 L şu
2 t.kahvesi
1 maden suyu
1 kupa açlık otu (uyumadan önce içerim)
Spor;
40 dk voleybol
40 dk badminton
Açık havada esinti olmasına rağmen cook terledim ördeğimm. Yanlış hatırlamıyorsam cezam yok.Aaa değişik sporlar nasıl puanlasam acaba
Bi nevi kardio sayılır aslında habire hareket halinde oluyorsun voleybol ve badminton'da..Cikilatacanavari senin keseceğin var mıydı Özlem'den? Ona göre eksilteyim
Tebrik ederim canim.Saygıdeğermorordek değerli @fancynancy Cikilatacanavari ve arkadaşlarım
Geçen hafta 76.0 bu hafta 74.8 fark 1.2
100 gr da olsa gitmis yine de canim. Gecen hafta iyi vermistin. Bakalim ben ne yapicam yarin.Ben de bildireyim
81.7/81.6/0.1/%0.12
Geçen hafta:78.8
Bugün: 78.5
Fark:300 gr
Kabızlığım devam ediyor.Dun gece içtiğim açlık otu da işe yaramadı.Bugun tekrar içerim.
Patavatsiz insan cok canim. Dert etmemek lazimİftara davetliydim bugğn çok şükür kaçamaksın hallettim tatlı ve pilava hayır dedim :)
Ama normale göre geç saatte yemiş oldum inşallah yarın tartı bana oyun yapmaz hedefime çok az kalmıştı
Bu Arada doğumdan beri görüşmediğimiz bir akrabamız aa göbeğin ne kadar çok kalmış dedi direk çok moralim bozuldu
Tamam biraz var göbeğim Dr dışardan o kadar abartacak belli olduğunu düşünemiştin
İnsanlar ne acayip ya ben kaldı desem bile olsun verirsin düye teselli edeceğine pat diye dedi kadın ben şok
Bu hafta suya yüklenicem biraz cnm içmeyince olmuyor gördükMaşallah, efsane sonuç olmuş.
Tebrikler cikilatam. Geçen hafta çok vermiştin, bu hafta koruman da başarı.
Eğer bildirim yapılırsa ben hallederim gün içerisinde ördeğim.
Memlekete gitmeyeceğiz, buraya da yeni taşındık zaten. Çok aktif olmayız bayramda.
Bu ne kadar korkunç bi menü bence 100 puan az bile çok üzüldüm gerçektenBugünkü menümmorordek
Sabah
Öğle
- 1 haşlanmış yumurta beyazı
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 4 zeytin
- Domates salatalik
- Az krem peynir
Akşam
- 5-6 tane pişi
- Peynir
- Domates salatalik
2 lt su
- 4 kaşık yoğurt
- Çikolatalar... (feci halde tatlı krizine girdim)
45 dk leslieCikilatacanavari
İnşallah cnm tartilmak için araya bayram girerse yine çok iyi sonuçlar olmazGayet güzel bence. Haftaya daha da iyi olur
Evet canım bu bağırsaklar çoğumuzun sorunu maalesef. Düzenli olanlar çoğunlukla zayıf zaten
Harikaaaaaaa
Olsun canım artı gelmenden iyidir. Bu hafta dinlenip haftaya coşacak yine vücut
Ayy kıskanç kem gözlü hadsiz sinirlendm ben doğurmadigim halde dana gibi göbeğim var sen takma onun sözünü o kendine baksınİftara davetliydim bugğn çok şükür kaçamaksın hallettim tatlı ve pilava hayır dedim :)
Ben de çok merak etmiştim gorunce nasıl puanlayacaginiAaa değişik sporlar nasıl puanlasam acaba
Bi nevi kardio sayılır aslında habire hareket halinde oluyorsun voleybol ve badminton'da..Cikilatacanavari senin keseceğin var mıydı Özlem'den? Ona göre eksilteyim
Kıskandım ama ya ben bugün gidemedim spora yarın da nöbetçiyim taaa cumartesiyeİyi geceler kızlar çok uykum geldi devam edemiyorum spora su gibi oldum
Menümmorordek
Haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek
5 zeytin
Domates
Meyve parçacıklı müsli
3kaşık bulgur pilavı ve 2kşk yoğurt
Türk kahvesi
Fırında tavuk baget 2tane
Cacık
3 y.kaşık bulgur pilavı
350mekik
200ip
50squat
30 leg riese
30 dk bölgesel
10dk cardio
2dk plank
Kendi kafama sıktım ne diyosunHem pişi var hem çikolatalar çar perşembe perşembe hiç olmamış canım
Olsun canım öyle insanlar insanı daha da hırslandırıyorlar. Sen yoluna devam et. Bi sonraki görüşünde küçük dilini yutsun.İftara davetliydim bugğn çok şükür kaçamaksın hallettim tatlı ve pilava hayır dedim :)
Fena kaşındı hakettim bu cezayı.Hedefcim çok teşekkür ederim. Ben durumdan haberdar ederim seni
Perşembe günü olacak menü mü cidden? Ekstralı ceza sana
100 puanCikilatacanavari
Özlemcim yine de güzel bir eksi tebrik ederim. Bir de kabızlığın çözülürse düsünsene :)
Millet ne çok seviyor dogum yapmıslara laf etmeyehepsini sopalamak lazım.
Canim 240 puan cezam vardi 90 puani yapildi yani 150 puan kaldi benimHadi hanımlar hadi sporları bi göreyim şu cezalar ne zaman tamamlanacak
Ben cezalardan memnunum menu yazmadigimi bildigim icin bu hafta içi cezamida istedim canim yoksa kendi sucli hissediyordum gercekten işiniz çok zor sizlere çok teşekkür ederimHanımlar genel bir açıklama yapmak istedim. Eskiden beri takımda olanlar aslında biliyor, yeni gelen arkadaşlarımıza sistemin nasıl çalıştığını açıklama ihtiyacı duydum. Özellikle de ceza konusunda...
Ben neden ceza yazıyorum size? Sadistliğimden değil tabi ki, henüz o kadar delirmedim şükürBuraya menü yazıyorsunuz, hatta bazen yazmıyorsunuz (ki her gün menü yazmak takım kuralı ve herkes buraya kuralları kabul ettiğini beyan ederek geldi), içinde diyette yenmemesi ya da nadiren yenmesi gereken şeyler var. Şimdi ben bu menüyü görmezden geleyim dersem; 1. herkes bu şekilde "yaa nasıl olsa bi şey denmiyor" diyerek kaçamakların dibini görüyor (tecrübeyle sabit), 2. görenin canı cekiyor, 3. ve en önemlisi o kaçamak size kg olarak geri dönüyor. Siz buraya kilo vermek için geldiniz değil mi? O zaman yediklerinize dikkat edeceksiniz, spor yapacaksınız. Bunun kuralı bu. Hem tatlıları börekleri yiyeyim hem kilo vereyim, öyle olmuyor maalesef.... Olsaydı hiçbirimiz kilo almazdık değil mi? Ve aslında ne güzel olurdu
Ben burada ailemden işimden zaman ayırıp sizlerin menülerini puanlıyorum, haftalık hedeflerinizi tutuyorum vs vs. Neyse amacım bunları gözünüze sokmak değil, bunlar kaptanın genel sorumlulukları ve kaptan olan kişi durumu bilerek kaptan oluyor zaten. Amacımız sizleri hedef kilolarınıza ulaştırmak, tüm bu sistem bunun için. Ama bunca fedakarlığa rağmen bir de sanki ben keyfimden size ceza yazıyormuşum gibi geri dönüşler alınca, insan demoralize oluyor ister istemez. Mantıken düşününce banane sizin verdiğiniz kilodan değil mi? Ama işte bir faydamız olsun diye uğraşıyoruz burada, tüm takımlar ve kaptan/kaptan yardımcıları olarak. Ha diyorsanız ki bu sistem bana göre değil, o halde zaten yarışmaya katılmanıza da bence gerek yok :) Ya başka motivasyonlar bulursunuz kendinize kilo vermek için ya da kilolarınızla mutlu mesut yaşayıp gidersiniz.
Lafım kimseye değil, yanlış anlaşılmasın. Dediğim gibi genel bir açıklama gereği duydum :) Eski yarışmacılarımıza da hatırlatma olmuş olur. Hepinizi seviyorum
İftara davetliydim bugğn çok şükür kaçamaksın hallettim tatlı ve pilava hayır dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?