Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eğer bildirim yapılırsa ben hallederim gün içerisinde ördeğim.
Memlekete gitmeyeceğiz, buraya da yeni taşındık zaten. Çok aktif olmayız bayramda.
Hedefcim çok teşekkür ederim. Ben durumdan haberdar ederim seni

Perşembe günü olacak menü mü cidden? Ekstralı ceza sana
100 puan Cikilatacanavari
Geçen hafta:78.8
Bugün: 78.5
Fark:300 gr
Kabızlığım devam ediyor.Dun gece içtiğim açlık otu da işe yaramadı.Bugun tekrar içerim.
Özlemcim yine de güzel bir eksi tebrik ederim. Bir de kabızlığın çözülürse düsünsene :)
Millet ne çok seviyor dogum yapmıslara laf etmeye hepsini sopalamak lazım.

Aaa değişik sporlar nasıl puanlasam acaba
Bi nevi kardio sayılır aslında habire hareket halinde oluyorsun voleybol ve badminton'da.. Cikilatacanavari senin keseceğin var mıydı Özlem'den? Ona göre eksilteyim

Bi nevi kardio sayılır aslında habire hareket halinde oluyorsun voleybol ve badminton'da.. Cikilatacanavari senin keseceğin var mıydı Özlem'den? Ona göre eksilteyim
Açık havada esinti olmasına rağmen cook terledim ördeğimm. Yanlış hatırlamıyorsam cezam yok.

İyi geceler kızlar çok uykum geldi devam edemiyorum spora su gibi oldum

Menüm morordek

Haşlanmış yumurta

Bir dilim ekmek
5 zeytin
Domates

Meyve parçacıklı müsli
3kaşık bulgur pilavı ve 2kşk yoğurt

Türk kahvesi

Fırında tavuk baget 2tane
Cacık
3 y.kaşık bulgur pilavı

350mekik
200ip
50squat
30 leg riese
30 dk bölgesel
10dk cardio
2dk plank

Saygıdeğer morordek değerli @fancynancy Cikilatacanavari ve arkadaşlarım

Geçen hafta 76.0 bu hafta 74.8 fark 1.2
Tebrik ederim canim.

Ben de bildireyim
81.7/81.6/0.1/%0.12
100 gr da olsa gitmis yine de canim. Gecen hafta iyi vermistin. Bakalim ben ne yapicam yarin.

Geçen hafta:78.8
Bugün: 78.5
Fark:300 gr
Kabızlığım devam ediyor.Dun gece içtiğim açlık otu da işe yaramadı.Bugun tekrar içerim.

Tebrikler canim. Eksi eksidir.
Patavatsiz insan cok canim. Dert etmemek lazim

Ben de kilo bildirimi yapayım. Benim için çok kötü bir haftaydı. Diyete hiç adapte olamadım maalesef. Neyse ki sabit kaldım. morordek
Ramazan bitince düzene girerim diye düşünüyorum. Üzerimde felaket bir şişlik var. Uykusuzluk ve buna bağlı stres en büyük sebep diye düşünüyorum.

Bu hafta suya yüklenicem biraz cnm içmeyince olmuyor gördük

Bu ne kadar korkunç bi menü bence 100 puan az bile çok üzüldüm gerçekten

İnşallah cnm tartilmak için araya bayram girerse yine çok iyi sonuçlar olmaz
Ayy kıskanç kem gözlü hadsiz sinirlendm ben doğurmadigim halde dana gibi göbeğim var sen takma onun sözünü o kendine baksın
Ben de çok merak etmiştim gorunce nasıl puanlayacagini hiç cezası yok özlemin masallah
Kıskandım ama ya ben bugün gidemedim spora yarın da nöbetçiyim taaa cumartesiye

Bugünkü menüm morordek

Sahur
1 yumurtalı omlet
Yarım kk beyaz peynir
Domates
1.5 dilim ekmek
Çay

İftar

6 kaşık tavuk fıkra
Salata
1 adet kuru biber dolması
Şu 2.5 litre
Spor
15 dk bisiklet
15 dk yürüyüş aletinde çalıştım. Bu sıralar çocukları parka çıkarınca oradaki spor aletlerine dadandım. Ama çok hamım ve 30 dk bile çokk zorluyor

Dogumdan sonra ilk kez regl oldum bugun. O yuzden kendimi sis hissediyomusum. Yarina nasil etki edecek bakalim. Bol bol su ictim bugun. Menumu yazayim.
Sabah
1 haslanmis yumurta
Peynir

Ogle
Muzlu sutlu yulaf

Ara
8 9 erik
Kucuk kase yogurt

Aksam
1 kepce corba
3 kasik pilav
1 tavuk but
1 kepce etli nohut

4 litreye yakin su
20 dk bolgesel
1 dk plank
20 squat

Hemen menümü yazayım :)
Kahvaltı
1buçuk yumurta
Yarım domates
3 zeytin
Bir dilim kaşar
1 bardak süt

Ara
Şekersiz muhallebi

Öğlen
Bir kase tarhana

Ara
Bir şeftali

Akşam
Bir kase ezogelin
Fırında yağsız et
İki üç dilim karpuz

Spor
15 dk yürüyüş
1 dk plunk
30 mekik
15 dk pilates

morordek

Olsun canım öyle insanlar insanı daha da hırslandırıyorlar. Sen yoluna devam et. Bi sonraki görüşünde küçük dilini yutsun.

Fena kaşındı hakettim bu cezayı.

Ben cezalardan memnunum menu yazmadigimi bildigim icin bu hafta içi cezamida istedim canim yoksa kendi sucli hissediyordum gercekten işiniz çok zor sizlere çok teşekkür ederim

Ay en sinir olduğum insan tüplerinden bir tanesi. Benimde başıma gelmişti benzeri. Boş ver takma böyle kusur bulmak icin çabalayan insanlar hic bir zaman ic huzuru yakalayamazlar. Sen bozma moralini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…