- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.121
İnşallah canim aslında oructa o zinciri kiramadim çünkü ne kadarda olsa birgün yapsam diğer gün olmuyorduSeni de tebrik ederim canım artık cıkma 8'lere :)
Çok sevindim iyi olmasinagünaydınlarr
kızlar bir daha yazamadım babamı ptesi hastaneye yatırmıştık allaha şükür durumu iyiye doğru gidiyor bugün taburcu olma durumu var kaç gündür hastane iş koştururken yazmaya fırsatım olmamıştı şimdi yeni işyerinde oturdum
bugün cuma güzel sonuçlar olsun inşallah
Çok pis kiskandim kilonu darisi banaGünaydınnn 1.8kg eksibende 7 lere veda ettimmm:)Eki Görüntüle 2155094
Tebrik ederim canimEvet biraz yürüyüş iyi geldi 64 5. Geçen haftaya göre 400 grm iyi adete rağmen belki akşama dahada azalır ama yinede iyi sonuç artık kahvaltı yapcam çok susadim.
Eki Görüntüle 2155096
Bu 2 gun asılayım iyice cezam bitsin bakalımEki Görüntüle 2155135 arkadaşlar cezalarınız bu şekilde yeşiller yapılmış bitmiş cezalar sarılar cezaların yapılan kısımları kırmızı yapılmamış ceza
Bende oruç tutarken hiç veremedimGunaydin hanimlarr ben tartilmadim tartilmaya korkuyorum cunku kesin artıdayim tartidan kaciyorum resmen ama hic bseyde yemedim ama sunu anladim oruc tutarken daha gzel kili veriliyomus
Haftaya verirsin insallahmorordek ben sabitim 83,8
Tek hayalim benimdeeee 7li rakamlardan kurtulmak 8li rakamlar bittiTeşekkür ederim canım.
Harika şimdi sırayla 70den kurtulma zamanı
Teşekkürler
Sağol canım. Sonunda doğru düzgün inişe geçtim. Haftaya sonucumu şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum.
mü-kem-mel
Tebrikler canım. Az olsun bizim olsun
Tebrikler canım. Ah o kaçamakları yapmasan buranın tozunu attırırsın da
İnşallah canım şu istikrarı bir sağlasam
insallah canim kilo verenleri gördukce hırslandim bgun sabah sacma sapan beslendim ama gunu spor ve gzel bir menuyle kapatmayi planliyorum insallah bayrami 7 li rakamlari atarak bitirmek istiyorumBozma moralini canım. Bağırsak hareketlerin düzelince normale dönersin merak etme.
Birinci olan arkadasimizi tebrik ederim canimmEki Görüntüle 2155145
Bu da menü ve spor listesi
hedef38beden cim seni çok ama çok tebrik ediyorum
Bir diğer ilginç nokta ise:
Takım listesinde yer alan @melampusefe veDeniz ve Kum 'in menü paylaşımları içler acısı. İzinde olanlar bile sizden daha çok menü paylaşmış hanımlar. Takım kurallarından biri günlük menü paylaşımı biliyorsunuz ki. Aslında menü yazılmayan günlere de ceza vermem gerekir ki karabiber durumu fark edip ceza istemişti zaten. Lütfen daha özenli davranalım.
Ayrıca menü ve spor birincimiz yine izinde olan bir arkadaşımız. Listede olanların daha çok asılması gerekmez mi mantıken?
Bu haftaki sonuçlardan hiç memnun değilim bilesiniz.
yarin insallah oruclu olucam ozman daha gzel gidicegine inaniyorumBu 2 gun asılayım iyice cezam bitsin bakalım
Bende oruç tutarken hiç veremedim
Haftaya verirsin insallah
Ne zamandan ne zamana kadar bitirmeliyiz canimmorordek kaptanım şikayetim var cezalara bazı arkadaşlarımız çok özen göstermiyor hep sonraki haftalara kalıyor bu kadar sarkitilmamali bence
Benim ceza olduğu için ilk sayfadan yapabildigim sporun dakikasina bakiyorum ama normal cezasiz sporlar nasil hesaplaniyor bilmiyorumBen bugün orucun akşama doğru bildirim yapayım olur mu ?
Bir de dün de az da olsa spor yapmıştım hiç puan alamadım mı
Direk sporundan kesildiyse yazılmamış olabilir cnmBenim 40+40puan daha cezam var biri pzt biri çarşamba sanırım
Benim fikrimce En gec persembe günü o haftanın cezası kapatilmali mümkünse verildiği günün ertesinde yapılmalıNe zamandan ne zamana kadar bitirmeliyiz canim
ulen sporumu da yapsam başarı basamaklarını uçarak çıkıcamEki Görüntüle 2155145
Bu da menü ve spor listesi
hedef38beden cim seni çok ama çok tebrik ediyorum
Bir diğer ilginç nokta ise:
Takım listesinde yer alan @melampusefe veDeniz ve Kum 'in menü paylaşımları içler acısı. İzinde olanlar bile sizden daha çok menü paylaşmış hanımlar. Takım kurallarından biri günlük menü paylaşımı biliyorsunuz ki. Aslında menü yazılmayan günlere de ceza vermem gerekir ki karabiber durumu fark edip ceza istemişti zaten. Lütfen daha özenli davranalım.
Ayrıca menü ve spor birincimiz yine izinde olan bir arkadaşımız. Listede olanların daha çok asılması gerekmez mi mantıken?
Bu haftaki sonuçlardan hiç memnun değilim bilesiniz.
Valla oynadı canım ya ben şaşırdım Kaç kere çıktım hep aynıydı sonuç. Bende umutsuzdum.Maşallah ya o kadar oynuyor demek sabah saatleri arası
Tekrar tartilmadim canım evet 64.5
Haklısın canım katılıyorum inşallah en kısa zamanda yapcam. .morordek kaptanım şikayetim var cezalara bazı arkadaşlarımız çok özen göstermiyor hep sonraki haftalara kalıyor bu kadar sarkitilmamali bence
Nasıl bi çözüm bulsak acaba? Ben de rahatsızım bu durumdanmorordek kaptanım şikayetim var cezalara bazı arkadaşlarımız çok özen göstermiyor hep sonraki haftalara kalıyor bu kadar sarkitilmamali bence
Önceki günlerden cezaların vardı diye hatırlıyorum onlara kestik sanırım hani şu gariban arkadaşlar vardı ya :)Ben bugün orucun akşama doğru bildirim yapayım olur mu ?
Bir de dün de az da olsa spor yapmıştım hiç puan alamadım mı
Tamamdır karabiberim artık düzenli paylaşım istiyorum senden eskisi gibiBirinci olan arkadasimizi tebrik ederim canimm
Şuan herseyi yoluna koydum canim regl oldugum gunden beri menu paylasimlarimada basladim bakalim bundan sonra paylasmamazlik yapacagimi sanmiyorum şuan cezalari bitirmeye çalışıyorum kaptaniçem
Super tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?