Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok sevindim iyi olmasina

Eki Görüntüle 2155135 arkadaşlar cezalarınız bu şekilde yeşiller yapılmış bitmiş cezalar sarılar cezaların yapılan kısımları kırmızı yapılmamış ceza
Bu 2 gun asılayım iyice cezam bitsin bakalım
Gunaydin hanimlarr ben tartilmadim tartilmaya korkuyorum cunku kesin artıdayim tartidan kaciyorum resmen ama hic bseyde yemedim ama sunu anladim oruc tutarken daha gzel kili veriliyomus
Bende oruç tutarken hiç veremedim

Haftaya verirsin insallah

Tek hayalim benimdeeee 7li rakamlardan kurtulmak 8li rakamlar bitti

Bozma moralini canım. Bağırsak hareketlerin düzelince normale dönersin merak etme.
insallah canim kilo verenleri gördukce hırslandim bgun sabah sacma sapan beslendim ama gunu spor ve gzel bir menuyle kapatmayi planliyorum insallah bayrami 7 li rakamlari atarak bitirmek istiyorum

Birinci olan arkadasimizi tebrik ederim canimm
Şuan herseyi yoluna koydum canim regl oldugum gunden beri menu paylasimlarimada basladim bakalim bundan sonra paylasmamazlik yapacagimi sanmiyorum şuan cezalari bitirmeye çalışıyorum kaptaniçem

Ben bugün orucun akşama doğru bildirim yapayım olur mu ?
Bir de dün de az da olsa spor yapmıştım hiç puan alamadım mı
Benim ceza olduğu için ilk sayfadan yapabildigim sporun dakikasina bakiyorum ama normal cezasiz sporlar nasil hesaplaniyor bilmiyorum

ulen sporumu da yapsam başarı basamaklarını uçarak çıkıcam

morordek kaptanım şikayetim var cezalara bazı arkadaşlarımız çok özen göstermiyor hep sonraki haftalara kalıyor bu kadar sarkitilmamali bence
Nasıl bi çözüm bulsak acaba? Ben de rahatsızım bu durumdan
Ben bugün orucun akşama doğru bildirim yapayım olur mu ?
Bir de dün de az da olsa spor yapmıştım hiç puan alamadım mı
Önceki günlerden cezaların vardı diye hatırlıyorum onlara kestik sanırım hani şu gariban arkadaşlar vardı ya :)
Tamamdır karabiberim artık düzenli paylaşım istiyorum senden eskisi gibi
morordek
Bugünkü kılom 65.5
Hedefi tutturamadım ama -300
Super tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…