- 23 Mart 2016
- 30.766
- 91.813
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.141
:)))Demii fena zorluyor squatları zıplayarak yapıyorum onlarda fena oluyor:)morordek bu haftaki gariban görüşmelerini sporla kapattım sanırım dün taryıldıpımda -100 grdı ama bu sabah güzel şeyler gördüm. Akşamı bekliyorum bakalım sonuç ne olacak. Ayyy çok heyecanlıyım sayın kaptanım
Cherry Mom yavrum bu ne azim beaaa maşallah. Seni gördükçe gaza geliyorum :) leg raises ve plunk bir harika dostum :)
İnşallah canımBu 2 gun asılayım iyice cezam bitsin bakalım
Bende oruç tutarken hiç veremedim
Haftaya verirsin insallah
Canım 80 i devirdiğine sevindim inşallah darısı başımaTek hayalim benimdeeee 7li rakamlardan kurtulmak 8li rakamlar bitti
Eki Görüntüle 2155145
Bu da menü ve spor listesi
hedef38beden cim seni çok ama çok tebrik ediyorum
Bir diğer ilginç nokta ise:
Takım listesinde yer alan M melampusefe ve @karabiber01 'in menü paylaşımları içler acısı. İzinde olanlar bile sizden daha çok menü paylaşmış hanımlar. Takım kurallarından biri günlük menü paylaşımı biliyorsunuz ki. Aslında menü yazılmayan günlere de ceza vermem gerekir ki karabiber durumu fark edip ceza istemişti zaten. Lütfen daha özenli davranalım.
Ayrıca menü ve spor birincimiz yine izinde olan bir arkadaşımız. Listede olanların daha çok asılması gerekmez mi mantıken?
Bu haftaki sonuçlardan hiç memnun değilim bilesiniz.
Beberilay değil canım o gecen haftanınki. Herkesin bildirimi tamamlansın diye bekliyordum. Şimdi paylaşayım aslında artık gecen olmaz :)hedef38beden tebrik ederim canım B Beberilay sende takım birincisi olmuşsun canım tebrikler
gerçekten demorordek haklı arkadaşlar. iki arkadaşımızda şuan listede değiller ve durum ortada.
pardon canım ben yenilendi sandım, geçen haftanınkiymişhedef38beden tebrik ederim canım B Beberilay sende takım birincisi olmuşsun canım tebrikler
gerçekten demorordek haklı arkadaşlar. iki arkadaşımızda şuan listede değiller ve durum ortada.
hedefin ismini görünce bu haftanın sandımBeberilay değil canım o gecen haftanınki. Herkesin bildirimi tamamlansın diye bekliyordum. Şimdi paylaşayım aslında artık gecen olmaz :)
tebrik ederim canım. demin bir karışıklık oldu sen de kusuruma bakma lütfen. kafa bir milyon olunca
Hedefinkini güncelledim, diğeri için bildirimlerin tamamlanmasını bekliyordum, aslında seni yanıltan ben olmuşumhedefin ismini görünce bu haftanın sandım
Tebrik ederimmm :)Efenim akşam iftara davetliyim. O yüzden saat 3te tartıldım
Bu hafta için hedefim 59,0 idi:)
Ve ben 58,6 geldimmm
Evet evet 900 gr gitmiş. Bu da toplam vücut ağırlığımın %1,55ine tekabül ediyor.
morordek sayın kaptanım teşekkür ederim.
Ne dersiniz takıma girebilecek miyim?
H hayalalemiveben tartıldın mı canım?
Bence 2 hafta ard arda cezalarını nedensizce aksatanlarin menü ve cezalarini 2 hafta boyunca puanlamayalim bu da böyle bi ceza olsun ne dersiniz? Ya da başka secenegi olan varsa söyleyebilirNasıl bi çözüm bulsak acaba? Ben de rahatsızım bu durumdan
Önceki günlerden cezaların vardı diye hatırlıyorum onlara kestik sanırım hani şu gariban arkadaşlar vardı ya :)
Tamamdır karabiberim artık düzenli paylaşım istiyorum senden eskisi gibi
Super tebrik ederim
Çok çok tebrikler
İftara davetliydim bugğn çok şükür kaçamaksın hallettim tatlı ve pilava hayır dedim :)
Ama normale göre geç saatte yemiş oldum inşallah yarın tartı bana oyun yapmaz hedefime çok az kalmıştı
Bu Arada doğumdan beri görüşmediğimiz bir akrabamız aa göbeğin ne kadar çok kalmış dedi direk çok moralim bozuldu
Tamam biraz var göbeğim Dr dışardan o kadar abartacak belli olduğunu düşünemiştin
İnsanlar ne acayip ya ben kaldı desem bile olsun verirsin düye teselli edeceğine pat diye dedi kadın ben şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?