- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.161
günaydınlarr
kızlar bir daha yazamadım babamı ptesi hastaneye yatırmıştık allaha şükür durumu iyiye doğru gidiyor bugün taburcu olma durumu var kaç gündür hastane iş koştururken yazmaya fırsatım olmamıştı şimdi yeni işyerinde oturdum
bugün cuma güzel sonuçlar olsun inşallah
Eki Görüntüle 2155145
Bu da menü ve spor listesi
hedef38beden cim seni çok ama çok tebrik ediyorum
Bir diğer ilginç nokta ise:
Takım listesinde yer alan @melampusefe ve @karabiber01 'in menü paylaşımları içler acısı. İzinde olanlar bile sizden daha çok menü paylaşmış hanımlar. Takım kurallarından biri günlük menü paylaşımı biliyorsunuz ki. Aslında menü yazılmayan günlere de ceza vermem gerekir ki karabiber durumu fark edip ceza istemişti zaten. Lütfen daha özenli davranalım.
Ayrıca menü ve spor birincimiz yine izinde olan bir arkadaşımız. Listede olanların daha çok asılması gerekmez mi mantıken?
Bu haftaki sonuçlardan hiç memnun değilim bilesiniz.
hedef38beden canim tebrik ederim supersin
Kilo veren vermeyen vermeye calisip veremeyen butun arkadaslarimi tebrik ediyorum eksiklerimizi birbirimizdn gorup tamamladigimiz dahada gzel kilolar verdigimiz bi hafta olur insallahhhh
Birinci olan arkadasimizi tebrik ederim canimm
Şuan herseyi yoluna koydum canim regl oldugum gunden beri menu paylasimlarimada basladim bakalim bundan sonra paylasmamazlik yapacagimi sanmiyorum şuan cezalari bitirmeye çalışıyorum kaptaniçem
Bi sonraki hafta verirsin cnm hiçbir emek karşılıksız kalmazYahu,! menüye bak, verdiğim kiloya bak.
Menülerimi çok az da tutmadım vücut yavaşlıyor diye.
Uyku düzenim biraz bozuk bu sıralar. Suyu bol içiyorum. Arada yeşil çay da patlatıyorum. Giden kiloya bak, komik..
Bence 2 hafta ard arda cezalarını nedensizce aksatanlarin menü ve cezalarini 2 hafta boyunca puanlamayalim bu da böyle bi ceza olsun ne dersiniz? Ya da başka secenegi olan varsa söyleyebilir
Çok çok tebriklerCherry Mom
hedef38beden tebrik ederim canım @Beberilay sende takım birincisi olmuşsun canım tebrikler
gerçekten demorordek haklı arkadaşlar. iki arkadaşımızda şuan listede değiller ve durum ortada.
Olsunnn haftaya da unutmazsın bu haftaki performansımızı :))Hedefinkini güncelledim, diğeri için bildirimlerin tamamlanmasını bekliyordum, aslında seni yanıltan ben olmuşum
Tebrik ederimmm :)
Deneme süreniz haftaya dolduğu için haftaya asıl listeye girmeye hak kazanıyorsunuz. Keşke bu hafta alabilseydim aslında yüzdeleriniz çok güzel ama kurallar elimi kolumu bağlıyor maalesef
Evet mantıklıymıs cikilatam ama cezayı yapmayan menünün puanlanmasını önemser mi ondan da emin olamadım...Bence 2 hafta ard arda cezalarını nedensizce aksatanlarin menü ve cezalarini 2 hafta boyunca puanlamayalim bu da böyle bi ceza olsun ne dersiniz? Ya da başka secenegi olan varsa söyleyebilir
Hedefcim senin metabolizmayı ben anlayamadımYahu,! menüye bak, verdiğim kiloya bak.
Menülerimi çok az da tutmadım vücut yavaşlıyor diye.
Uyku düzenim biraz bozuk bu sıralar. Suyu bol içiyorum. Arada yeşil çay da patlatıyorum. Giden kiloya bak, komik..
Bu benim de aklıma geldi ama liste tutmazlar gibi geliyor bana. Ben mi çok kötümserim bilmiyorum daBence o hafta listeyi falan cezalı olan tutabilir cikilatam ya da uğraş verecek farklı bir konu.
Bi sonraki hafta verirsin cnm hiçbir emek karşılıksız kalmaz
Evet mantıklıymıs cikilatam ama cezayı yapmayan menünün puanlanmasını önemser mi ondan da emin olamadım...
Hedefcim senin metabolizmayı ben anlayamadım
Yine böyle menü ve sporda birinci oldugun bir hafta etap sonuncusu olmustun
spor yapmasan mı acaba
Bu benim de aklıma geldi ama liste tutmazlar gibi geliyor bana. Ben mi çok kötümserim bilmiyorum da
***5. Takım 573. Etap***
Cikilatacanavari (81,7/81,6/0,1/%0,12)
Suzi1704 (75,3/74,7/0,6/%0,80)
karabiber01 (80/79,8/0,2/%0,25)
hayalalemiveben (69,5/) sabit
kardelelen321 (83,8/) sabit
si_bel (64,9/64,5/0,4/%0,62)
violin35 (64/63,7/0,3/%0,47)
melampusefe (64,9/) sabit
parkbyull (76/74,8/1,2/%1,58)
5. Takım Ortalaması: %0,426
Şu listeyi paylaşayım da görelim durumumuzu. Listedeki 3 kişinin sabit olması nedir ya?
Bence o hafta listeyi falan cezalı olan tutabilir cikilatam ya da uğraş verecek farklı bir konu.
İkinizin aciklamalarindan sonra aklıma şu fikir geldi ben ne zamandır su listesi tutulmasını istiyorum böyle tutulmasını istediğiniz başka bir şey de olabilir en çok ceza birakan su listesi tutsun meselaEvet mantıklıymıs cikilatam ama cezayı yapmayan menünün puanlanmasını önemser mi ondan da emin olamadım...
Hedefcim senin metabolizmayı ben anlayamadım
Yine böyle menü ve sporda birinci oldugun bir hafta etap sonuncusu olmustun
spor yapmasan mı acaba
Bu benim de aklıma geldi ama liste tutmazlar gibi geliyor bana. Ben mi çok kötümserim bilmiyorum da
:))Devam edeceğiz inşallah kuzum güzel başladık
Bence 2 hafta ard arda cezalarını nedensizce aksatanlarin menü ve cezalarini 2 hafta boyunca puanlamayalim bu da böyle bi ceza olsun ne dersiniz? Ya da başka secenegi olan varsa söyleyebilir
Çok çok tebriklerCherry Mom
Tebrik ediyorum emniscim. Emeklerinin karşılığını aldın.
Evet geçen haftaya göre baya kötüPek ic acici degiliz sanki
Süpersnnnn sen burada erir gidersin :)))Efenim akşam iftara davetliyim. O yüzden saat 3te tartıldım
Bu hafta için hedefim 59,0 idi:)
Ve ben 58,6 geldimmm
Evet evet 900 gr gitmiş. Bu da toplam vücut ağırlığımın %1,55ine tekabül ediyor.
morordek sayın kaptanım teşekkür ederim.
Ne dersiniz takıma girebilecek miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?