Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güzel habere çok sevindim kaptanım. Umarım hep iyi devam eder..

Yahu,! menüye bak, verdiğim kiloya bak.
Menülerimi çok az da tutmadım vücut yavaşlıyor diye.
Uyku düzenim biraz bozuk bu sıralar. Suyu bol içiyorum. Arada yeşil çay da patlatıyorum. Giden kiloya bak, komik..

hedef38beden canim tebrik ederim supersin
Kilo veren vermeyen vermeye calisip veremeyen butun arkadaslarimi tebrik ediyorum eksiklerimizi birbirimizdn gorup tamamladigimiz dahada gzel kilolar verdigimiz bi hafta olur insallahhhh

Teşekkürler tatlım.
Ben önceden spor yapmayı sevmiyordum. Sanırım artık sevmeye başladım. Bisikleti zaten spor bile saymıyorum. O hobi, arada bahane ile kalori de harcatmış oluyor ama eliptiği falan da seviyorum baya baya.

Uyku düzenim biraz bozuk bu sıralar. Suyu bol içiyorum. Arada yeşil çay da patlatıyorum. Giden kiloya bak, komik..
Bi sonraki hafta verirsin cnm hiçbir emek karşılıksız kalmaz

Bence o hafta listeyi falan cezalı olan tutabilir cikilatam ya da uğraş verecek farklı bir konu.

Olsunnn haftaya da unutmazsın bu haftaki performansımızı :))

Bence 2 hafta ard arda cezalarını nedensizce aksatanlarin menü ve cezalarini 2 hafta boyunca puanlamayalim bu da böyle bi ceza olsun ne dersiniz? Ya da başka secenegi olan varsa söyleyebilir
Evet mantıklıymıs cikilatam ama cezayı yapmayan menünün puanlanmasını önemser mi ondan da emin olamadım...
Hedefcim senin metabolizmayı ben anlayamadım
Yine böyle menü ve sporda birinci oldugun bir hafta etap sonuncusu olmustun
spor yapmasan mı acaba
Bence o hafta listeyi falan cezalı olan tutabilir cikilatam ya da uğraş verecek farklı bir konu.
Bu benim de aklıma geldi ama liste tutmazlar gibi geliyor bana. Ben mi çok kötümserim bilmiyorum da

***5. Takım 573. Etap***

Cikilatacanavari (81,7/81,6/0,1/%0,12)
Suzi1704 (75,3/74,7/0,6/%0,80)
karabiber01 (80/79,8/0,2/%0,25)
hayalalemiveben (69,5/) sabit
kardelelen321 (83,8/) sabit
si_bel (64,9/64,5/0,4/%0,62)
violin35 (64/63,7/0,3/%0,47)
melampusefe (64,9/) sabit
parkbyull (76/74,8/1,2/%1,58)

5. Takım Ortalaması: %0,426

Şu listeyi paylaşayım da görelim durumumuzu. Listedeki 3 kişinin sabit olması nedir ya?

Spor yapmayınca da yemeğe sarasım geliyor ördeğim.
Spor yapınca iştahım kapanıyor gibi oluyor.
Ben de bu vücudumu hiç anlamıyorum. Acaba spor ve beslenmem eksiksiz olunca çok mu takıntı yapıyorum ki?

Pek ic acici degiliz sanki

İkinizin aciklamalarindan sonra aklıma şu fikir geldi ben ne zamandır su listesi tutulmasını istiyorum böyle tutulmasını istediğiniz başka bir şey de olabilir en çok ceza birakan su listesi tutsun mesela

Cherry Mom 'immm aslansın kaplansınn!!!
:))Devam edeceğiz inşallah kuzum güzel başladık

Tebrik ediyorum emniscim. Emeklerinin karşılığını aldın.

teşekkürler kızlar sağolun

Süpersnnnn sen burada erir gidersin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…