- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.081
Kesinlikle bende artiydim kalkınca biraz yürüyüş hareket iyi geldi. 600 gr farketti uyanıp tartilmaylaDün gece 69.8 dim sabah insan daha kilolu çıkıyor ödem oluyor herhalde
senin korktugun gibi olmamis canim ne gzelBen de aynı canım ya. Vücudum şiş sanki. Benim de bitmedi daha adetim. Tartı beni de korkutuyor ne yapcaz bilmem
masallah canim insallah bole devam ederGünaydın herkeseadet olmama rağmen eksi geldiğim için çoooookkkkkk mutluyum geçen hafta 75.3 bu hafta 74.7
superrrr insallah 7leri hic gormezsin canimGünaydınnn 1.8kg eksibende 7 lere veda ettimmm:)Eki Görüntüle 2155094
Günaydınnn 1.8kg eksibende 7 lere veda ettimmm:)Eki Görüntüle 2155094
Günaydınnn 1.8kg eksibende 7 lere veda ettimmm:)Eki Görüntüle 2155094
Kilo veren herkesi tebrik ederim. Darisi onumuzdeki haftalara.
Ben de 300 gr vererek 63.7 ye dusmusum.
64/63.7/0.3/0.46
Evet biraz yürüyüş iyi geldi 64 5. Geçen haftaya göre 400 grm iyi adete rağmen belki akşama dahada azalır ama yinede iyi sonuç artık kahvaltı yapcam çok susadim.
Eki Görüntüle 2155096
Hadi belki korktugun gibi olmaz imkan varsa biraz hareket yap önce tartil sonra hareket sonra tartı. ... bekliyoruzGunaydin hanimlarr ben tartilmadim tartilmaya korkuyorum cunku kesin artıdayim tartidan kaciyorum resmen ama hic bseyde yemedim ama sunu anladim oruc tutarken daha gzel kili veriliyomus
Tekrardan geçmiş olsun kaptanım insallah bir daha hastalanmazgünaydınlarr
kızlar bir daha yazamadım babamı ptesi hastaneye yatırmıştık allaha şükür durumu iyiye doğru gidiyor bugün taburcu olma durumu var kaç gündür hastane iş koştururken yazmaya fırsatım olmamıştı şimdi yeni işyerinde oturdum
bugün cuma güzel sonuçlar olsun inşallah
Süpersin canım tebrik ederimGünaydınnn 1.8kg eksibende 7 lere veda ettimmm:)Eki Görüntüle 2155094
Hadi belki korktugun gibi olmaz imkan varsa biraz hareket yap önce tartil sonra hareket sonra tartı. ... bekliyoruz
Maşallah ya o kadar oynuyor demek sabah saatleri arasıEvet biraz yürüyüş iyi geldi 64 5. Geçen haftaya göre 400 grm iyi adete rağmen belki akşama dahada azalır ama yinede iyi sonuç artık kahvaltı yapcam çok susadim.
Eki Görüntüle 2155096
Çalışan demir ışıldar arkadaş valla tebrik ederim canımGünaydınnn 1.8kg eksibende 7 lere veda ettimmm:)Eki Görüntüle 2155094
Kilo veren herkesi tebrik ederim. Darisi onumuzdeki haftalara.
Ben de 300 gr vererek 63.7 ye dusmusum.
64/63.7/0.3/0.46
Kilo bildirimi yapacak mısın canım?Perşembe menümmorordek
Kahvaltı
1dilim ekmek
1yumurta
8zeytin
Çok az peynir
Ara:1 yeşilçay,1soda
Öğle:1porsiyon köfte,1/2kase yoğurt
Ara:1avuc elma kurusu
Aksam:tavuklu Rus salata 1kase,3-4kasik yoğurt,az çorba
Ara:1avuc çekirdek
3lt su,1t.kahve
Spor: 20dk bölgesel,30dk yavaş tempo yuruyusCikilatacanavari
Bayramdan sonra güzel verirsen listedesin ona göre :)Cümleten teşekkürler arkadaşlar :) valla listede olsaydım 2kg ye tamamlardım sabah sabah başlardım spora :)) neyse önümüzdeki maçlara bakacağız :) bayramı falan geçelim 2kg sözüm olsun kaptanımamorordek
Dün yalnız ben ne yaptım spor yapıyordum sayıyorum 1 2 3 sonra oğlum uyandı gittim popişine vuruyorum geri dalsın diye ve devam ediyorum 4 5 6 hahaha hala mekik çekiyorum sanıyorum kafa gitti spordan :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?