Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de aynı canım ya. Vücudum şiş sanki. Benim de bitmedi daha adetim. Tartı beni de korkutuyor ne yapcaz bilmem
senin korktugun gibi olmamis canim ne gzel

Günaydın herkese adet olmama rağmen eksi geldiğim için çoooookkkkkk mutluyumgeçen hafta 75.3 bu hafta 74.7
masallah canim insallah bole devam eder

Günaydınnn 1.8kg eksi bende 7 lere veda ettimmm:)Eki Görüntüle 2155094
superrrr insallah 7leri hic gormezsin canim

Gunaydin hanimlarr ben tartilmadim tartilmaya korkuyorum cunku kesin artıdayim tartidan kaciyorum resmen ama hic bseyde yemedim ama sunu anladim oruc tutarken daha gzel kili veriliyomus
Hadi belki korktugun gibi olmaz imkan varsa biraz hareket yap önce tartil sonra hareket sonra tartı. ... bekliyoruz

Tekrardan geçmiş olsun kaptanım insallah bir daha hastalanmaz
Günaydınnn 1.8kg eksi bende 7 lere veda ettimmm:)Eki Görüntüle 2155094
Süpersin canım tebrik ederim

Hadi belki korktugun gibi olmaz imkan varsa biraz hareket yap önce tartil sonra hareket sonra tartı. ... bekliyoruz

Ay yok umutsuz vakayim bildigin hafta basinda hatta 2 gun once sabittim ama hem regl hem 2 gunluk kabizlik hemde iftar davetleri beni bitirdi smdi tartildim 73 aglamak istiyorum moralim gercekten cok bozuk

Cümleten teşekkürler arkadaşlar :) valla listede olsaydım 2kg ye tamamlardım sabah sabah başlardım spora :)) neyse önümüzdeki maçlara bakacağız :) bayramı falan geçelim 2kg sözüm olsun kaptanıma morordek

Dün yalnız ben ne yaptım spor yapıyordum sayıyorum 1 2 3 sonra oğlum uyandı gittim popişine vuruyorum geri dalsın diye ve devam ediyorum 4 5 6 hahaha hala mekik çekiyorum sanıyorum kafa gitti spordan :))))

Perşembe menüm morordek
Kahvaltı
1dilim ekmek
1yumurta
8zeytin
Çok az peynir
Ara:1 yeşilçay,1soda
Öğle:1porsiyon köfte,1/2kase yoğurt
Ara:1avuc elma kurusu
Aksam:tavuklu Rus salata 1kase,3-4kasik yoğurt,az çorba
Ara:1avuc çekirdek

3lt su,1t.kahve
Spor: 20dk bölgesel,30dk yavaş tempo yuruyus Cikilatacanavari

Kilo bildirimi yapacak mısın canım?

Bayramdan sonra güzel verirsen listedesin ona göre :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…