- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.101
Hepsi benimPerşembe menümmorordek
Kahvaltı
1dilim ekmek
1yumurta
8zeytin
Çok az peynir
Ara:1 yeşilçay,1soda
Öğle:1porsiyon köfte,1/2kase yoğurt
Ara:1avuc elma kurusu
Aksam:tavuklu Rus salata 1kase,3-4kasik yoğurt,az çorba
Ara:1avuc çekirdek
3lt su,1t.kahve
Spor: 20dk bölgesel,30dk yavaş tempo yuruyusCikilatacanavari
Teşekkür ederim canım.hey maşallah eşit gidiyoruz
Harika şimdi sırayla 70den kurtulma zamanıEki Görüntüle 2155081
80den kurtuldummmmmm
TeşekkürlerTebrik ederim canım
Sağol canım. Sonunda doğru düzgün inişe geçtim. Haftaya sonucumu şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum.Hadi bakalım daha güzel sonuc gelir insallah
Oh süper
mü-kem-melGünaydınnn 1.8kg eksibende 7 lere veda ettimmm:)Eki Görüntüle 2155094
Tebrikler canım. Az olsun bizim olsunKilo veren herkesi tebrik ederim. Darisi onumuzdeki haftalara.
Ben de 300 gr vererek 63.7 ye dusmusum.
64/63.7/0.3/0.46
Tebrikler canım. Ah o kaçamakları yapmasan buranın tozunu attırırsın daEvet biraz yürüyüş iyi geldi 64 5. Geçen haftaya göre 400 grm iyi adete rağmen belki akşama dahada azalır ama yinede iyi sonuç artık kahvaltı yapcam çok susadim.
Eki Görüntüle 2155096
İnşallah canım şu istikrarı bir sağlasamsenin korktugun gibi olmamis canim ne gzel
masallah canim insallah bole devam eder
superrrr insallah 7leri hic gormezsin canim
Harikasın canımGünaydın herkeseadet olmama rağmen eksi geldiğim için çoooookkkkkk mutluyum geçen hafta 75.3 bu hafta 74.7
Ben bugun kendimde degilim galiba bildirim yapanları bile görmüyorumEvet biraz yürüyüş iyi geldi 64 5. Geçen haftaya göre 400 grm iyi adete rağmen belki akşama dahada azalır ama yinede iyi sonuç artık kahvaltı yapcam çok susadim.
Eki Görüntüle 2155096
Teşekkür ederim canım.Harikasın canım
Kilo veren herkesi tebrik ederim. Darisi onumuzdeki haftalara.
Ben de 300 gr vererek 63.7 ye dusmusum.
64/63.7/0.3/0.46
Evet biraz yürüyüş iyi geldi 64 5. Geçen haftaya göre 400 grm iyi adete rağmen belki akşama dahada azalır ama yinede iyi sonuç artık kahvaltı yapcam çok susadim.
Eki Görüntüle 2155096
Kesinlikle bende artiydim kalkınca biraz yürüyüş hareket iyi geldi. 600 gr farketti uyanıp tartilmayla
Benim 40+40puan daha cezam var biri pzt biri çarşamba sanırımBildirim yapayım
74.8
Gayet iyi gidiyordu bu hafta ama bir anda şiştim.
Bozma moralini canım. Bağırsak hareketlerin düzelince normale dönersin merak etme.Gecen haftaki kilom 72.2
Bu hafta 73morordek
2 gunluk kabizlik regl ve iftar davetleri sonuc bu ve iftar davetleri devam etmekte onumdeki 3 gun misafirim var sporda yapamiyorum bakalim benim halim ne olcak
Ben bugün orucun akşama doğru bildirim yapayım olur mu ?
İnşallah canim bugün çok mutlu oldumTebrik ederimmmm canım çok sevindim senin adına. Nihayet kırdın direnci. Daim olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?