Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hepsi benim morordek

hey maşallah eşit gidiyoruz
Teşekkür ederim canım.

Harika şimdi sırayla 70den kurtulma zamanı

Tebrik ederim canım
Teşekkürler

Hadi bakalım daha güzel sonuc gelir insallah

Oh süper
Sağol canım. Sonunda doğru düzgün inişe geçtim. Haftaya sonucumu şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum.

Günaydınnn 1.8kg eksi bende 7 lere veda ettimmm:)Eki Görüntüle 2155094
mü-kem-mel

Kilo veren herkesi tebrik ederim. Darisi onumuzdeki haftalara.
Ben de 300 gr vererek 63.7 ye dusmusum.

64/63.7/0.3/0.46
Tebrikler canım. Az olsun bizim olsun

Evet biraz yürüyüş iyi geldi 64 5. Geçen haftaya göre 400 grm iyi adete rağmen belki akşama dahada azalır ama yinede iyi sonuç artık kahvaltı yapcam çok susadim.
Eki Görüntüle 2155096
Tebrikler canım. Ah o kaçamakları yapmasan buranın tozunu attırırsın da

senin korktugun gibi olmamis canim ne gzel

masallah canim insallah bole devam eder

superrrr insallah 7leri hic gormezsin canim
İnşallah canım şu istikrarı bir sağlasam

Bu da menü ve spor listesi
hedef38beden cim seni çok ama çok tebrik ediyorum

5. Takım 573. Etap Menü ve Spor Birincisi

Bir diğer ilginç nokta ise:
Takım listesinde yer alan M melampusefe ve Deniz ve Kum 'in menü paylaşımları içler acısı. İzinde olanlar bile sizden daha çok menü paylaşmış hanımlar. Takım kurallarından biri günlük menü paylaşımı biliyorsunuz ki. Aslında menü yazılmayan günlere de ceza vermem gerekir ki karabiber durumu fark edip ceza istemişti zaten. Lütfen daha özenli davranalım.

Ayrıca menü ve spor birincimiz yine izinde olan bir arkadaşımız. Listede olanların daha çok asılması gerekmez mi mantıken?

Bu haftaki sonuçlardan hiç memnun değilim bilesiniz.

Evet biraz yürüyüş iyi geldi 64 5. Geçen haftaya göre 400 grm iyi adete rağmen belki akşama dahada azalır ama yinede iyi sonuç artık kahvaltı yapcam çok susadim.
Eki Görüntüle 2155096
Ben bugun kendimde degilim galiba bildirim yapanları bile görmüyorum
Sen de kusura bakma canım

Kilo veren herkesi tebrik ederim. Darisi onumuzdeki haftalara.
Ben de 300 gr vererek 63.7 ye dusmusum.

64/63.7/0.3/0.46

Eki Görüntüle 2155096

Kesinlikle bende artiydim kalkınca biraz yürüyüş hareket iyi geldi. 600 gr farketti uyanıp tartilmayla

Maşallah hepinize tebrikler :)))

Gecen haftaki kilom 72.2
Bu hafta 73 morordek
2 gunluk kabizlik regl ve iftar davetleri sonuc bu ve iftar davetleri devam etmekte onumdeki 3 gun misafirim var sporda yapamiyorum bakalim benim halim ne olcak
Bozma moralini canım. Bağırsak hareketlerin düzelince normale dönersin merak etme.

morordek bu haftaki gariban görüşmelerini sporla kapattım sanırım dün taryıldıpımda -100 grdı ama bu sabah güzel şeyler gördüm. Akşamı bekliyorum bakalım sonuç ne olacak. Ayyy çok heyecanlıyım sayın kaptanım
Cherry Mom yavrum bu ne azim beaaa maşallah. Seni gördükçe gaza geliyorum :) leg raises ve plunk bir harika dostum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…