Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Spor yapmayınca da yemeğe sarasım geliyor ördeğim.
Spor yapınca iştahım kapanıyor gibi oluyor.
Ben de bu vücudumu hiç anlamıyorum. Acaba spor ve beslenmem eksiksiz olunca çok mu takıntı yapıyorum ki?
Belki de hedefcim
İnsan her hafta müthiş kilo veremez neticede
Kafaya taktığın için stres oluyorsundur belki, o da etkiliyordur
Pek ic acici degiliz sanki
Evet maalesef. Diğer takımlar uçmuş
İkinizin aciklamalarindan sonra aklıma şu fikir geldi ben ne zamandır su listesi tutulmasını istiyorum böyle tutulmasını istediğiniz başka bir şey de olabilir en çok ceza birakan su listesi tutsun mesela
Bu da mantıklı
Ama benim korkum şu hadi sen tut listeyi diyeceğiz sonra tutmazsa yarım kalırsa tüm takımı etkileyecek. Amacımız zaten bu sorumluluğu almasını sağlamak ama herkesin alabileceği bir şey mi bilmiyorum. Takıma bile zar zor giriyor kimisi

Oylayalim ordekim

Son dediklerinde haklısın ördekcim başka ceza bulmalı ama ne . Bende sondan başladım okumaya mesala ancak oturdum 5 dk. Cidden hakkınızı helal edin çok büyük sorumluluk. Bebenden ayırdığın vakit. Şahsen benim için çok zor bir sorumluluk. .

tebrikler canım

Teşekkürler suzicim ama seni de biliyorum. Bir rehavet çökmüştür belki ama haftaya her şey farklı olacak.
evet haftaya hep beraber şöyle bir coşsak

Bayram öncesi bir iki kilo verelim kızlar bayramda ne olacağı belli değil bizim gözler göz değil iştahlarımızın maşallahı var
Bugün dediğiniz incir uyutmasını yapayım dedim bir güzel incir buldum yaptım daha blendirda mayalanmaya başladı kıvam renk şahane yukarıdan bir kase alayım dedim kahve fincanı düştü parçalar Herbir yana benim incirler çöpte uyudu anlıcanız

Ay ben kaçırmışım bu incir uyutmasını

Bugünkü menüm
Sahur
Kalkamamışım maalesef ama su ve bir şeftali

İftar
Yarımdan fazla birfen az etli ekmek
5 kayısı
1 maden suyu
Yarım kase mercimek
8 10 dut

Spor
Yarım saat yürüyüş
1 dk plunk
40 mekik
5 dk bölgesel

Yukarıda varsa cezam çekerim :) ama ek olarak bir 50 puan istiyorum gariban görüşmesi yapacağım sanırım şekerim düştü gibi bugün sıpa emdikçe

morordek Cikilatacanavari

Oylayalim ordekim
Tamam oylayalım
Bu menüde cezalık bir şey yok tabi ki :) Eski cezaların var mıydı bilmiyorum da garibandan kastın ne bir de güllaç mı :) Eğer güllaçsa buradaki sporlar onu karşılar

Ayy kıyamam ya çok üzüldüm

Ay ben kaçırmışım bu incir uyutmasını
O da şekersiz incirle yapılan bir tatlı az masum

Hanımlar geçmişi okuduysanız göreceksinizdir. Cezaların yapılmama durumu söz konusu. Bu soruna kendiniz cezalarınızı yaparak çözüm bulmak ister misiniz? Yoksa ceza yapmama cezası gelecek :)

Düsündüklerimiz:
  • Cezayı aksatan kişi menü ve spor puanlamasından muaf tutulsun
  • Cezayı aksatan kişi su takibi gibi bir liste tutmakla görevlendirilsin
Bunlara ek olarak önerileriniz olursa onlara da açığız.
Ama tabi ki asıl amacımız bu cezaları ciddiye alıp tamamlamanız.

İkinizin aciklamalarindan sonra aklıma şu fikir geldi ben ne zamandır su listesi tutulmasını istiyorum böyle tutulmasını istediğiniz başka bir şey de olabilir en çok ceza birakan su listesi tutsun mesela

Neden olmasın cikilatam, mantıklı. Ben ne kadar su içiyorum pek tutamıyorum ama baya içiyorum. Bahane ile tam tutarım..

Ayy bu incir uyutması takıma pek kısmet olmuyor :)

Ben biraz sona kalmak istiyorum ördeğim oylama için. Kararsız kaldım.

Bence menü ve spordan muaf olsun direk o gün 0 kabul edilsin :)

Bugün menüm morordek
Kahvaltı: 2dilim ekeek,1yumurta,domates salatalik,1kk beyaz peynir,1tk bal ve krem peynir
Ara: 10-12adet fındik
Öğle:bı tavuk but,1domates
Ara:1seftali
Aksam:et yemeği 5-6kasik,2kasik pilav,salata,1 ayran

3.5lt su,1 t.kahve,6bardak cay,
Spor: 50mekik,5dk cardio,10dk bölgesel Cikilatacanavari

Menüm morordek

Omlet

Bir dilim ekmek
7 zeytin
Domates salatalık biber

Meyve parçacıklı müsli

Yeşil çay

3 y.kaşık bulgur pilavı
2 yK yoğurt

1tane nektarin
1avuçtan daha az ceviz
Şekersiz çay

200mekik
100 makas hareketi (fena karın çalıştırıyor kızlar )
1dk plank
25 dk bölgesel

Menüm;
Sahur yok..
iftar;
1 porsiyon et iskender
300 ml ayran
Yarım kase mercimek çorbası

Ara;
Dondurma 1 kaseden fazlaydı..

2 L su
2 t.kahvesi

Spor;
Özel olarak spor yapamadım ama biraz yürüyüş oldu o da spordan sayılmaz aaa simdi yazarken baktım da 7000 adımı geçmiş.

Yaaaa şanssızlık olmuş. Benim de incirim güzel değilmiş, tatsız olmuştu. Bence tekrar denemeliyiz

Bende ne kadar etkili olur bilemiyorum ama puanlamadan muaf tutulmayı seçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…