- 23 Mart 2016
- 30.766
- 91.813
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.181
tebrik ederim canım. demin bir karışıklık oldu sen de kusuruma bakma lütfen. kafa bir milyon olunca
Belki de hedefcimSpor yapmayınca da yemeğe sarasım geliyor ördeğim.
Spor yapınca iştahım kapanıyor gibi oluyor.
Ben de bu vücudumu hiç anlamıyorum. Acaba spor ve beslenmem eksiksiz olunca çok mu takıntı yapıyorum ki?
Evet maalesef. Diğer takımlar uçmuşPek ic acici degiliz sanki
Bu da mantıklıİkinizin aciklamalarindan sonra aklıma şu fikir geldi ben ne zamandır su listesi tutulmasını istiyorum böyle tutulmasını istediğiniz başka bir şey de olabilir en çok ceza birakan su listesi tutsun mesela
Oylayalim ordekimBelki de hedefcim
İnsan her hafta müthiş kilo veremez neticede
Kafaya taktığın için stres oluyorsundur belki, o da etkiliyordur
Evet maalesef. Diğer takımlar uçmuş
Bu da mantıklı
Ama benim korkum şu hadi sen tut listeyi diyeceğiz sonra tutmazsa yarım kalırsa tüm takımı etkileyecek. Amacımız zaten bu sorumluluğu almasını sağlamak ama herkesin alabileceği bir şey mi bilmiyorum. Takıma bile zar zor giriyor kimisi
Son dediklerinde haklısın ördekcim başka ceza bulmalı ama ne . Bende sondan başladım okumaya mesala ancak oturdum 5 dk. Cidden hakkınızı helal edin çok büyük sorumluluk. Bebenden ayırdığın vakit. Şahsen benim için çok zor bir sorumluluk. .Belki de hedefcim
İnsan her hafta müthiş kilo veremez neticede
Kafaya taktığın için stres oluyorsundur belki, o da etkiliyordur
Evet maalesef. Diğer takımlar uçmuş
Bu da mantıklı
Ama benim korkum şu hadi sen tut listeyi diyeceğiz sonra tutmazsa yarım kalırsa tüm takımı etkileyecek. Amacımız zaten bu sorumluluğu almasını sağlamak ama herkesin alabileceği bir şey mi bilmiyorum. Takıma bile zar zor giriyor kimisi
Buda mantıklı dikkate alinmamak belki biraz daha ceza gibi olabilirBence 2 hafta ard arda cezalarını nedensizce aksatanlarin menü ve cezalarini 2 hafta boyunca puanlamayalim bu da böyle bi ceza olsun ne dersiniz? Ya da başka secenegi olan varsa söyleyebilir
Çok çok tebriklerCherry Mom
tebrikler canımEfenim akşam iftara davetliyim. O yüzden saat 3te tartıldım
Bu hafta için hedefim 59,0 idi:)
Ve ben 58,6 geldimmm
Evet evet 900 gr gitmiş. Bu da toplam vücut ağırlığımın %1,55ine tekabül ediyor.
morordek sayın kaptanım teşekkür ederim.
Ne dersiniz takıma girebilecek miyim?
evet haftaya hep beraber şöyle bir coşsakTeşekkürler suzicim ama seni de biliyorum. Bir rehavet çökmüştür belki ama haftaya her şey farklı olacak.
Ay ben kaçırmışım bu incir uyutmasınıBayram öncesi bir iki kilo verelim kızlar bayramda ne olacağı belli değilbizim gözler göz değil iştahlarımızın maşallahı var
Bugün dediğiniz incir uyutmasını yapayım dedim bir güzel incir buldum yaptım daha blendirda mayalanmaya başladı kıvam renk şahane yukarıdan bir kase alayım dedim kahve fincanı düştü parçalar Herbir yana benim incirler çöpte uyudu anlıcanız
Tamam oylayalımOylayalim ordekim
Bu menüde cezalık bir şey yok tabi ki :) Eski cezaların var mıydı bilmiyorum da garibandan kastın ne bir de güllaç mı :) Eğer güllaçsa buradaki sporlar onu karşılarBugünkü menüm
Sahur
Kalkamamışım maalesef ama su ve bir şeftali
İftar
Yarımdan fazla birfen az etli ekmek
5 kayısı
1 maden suyu
Yarım kase mercimek
8 10 dut
Spor
Yarım saat yürüyüş
1 dk plunk
40 mekik
5 dk bölgesel
Yukarıda varsa cezam çekerim :) ama ek olarak bir 50 puan istiyorum gariban görüşmesi yapacağım sanırım şekerim düştü gibi bugün sıpa emdikçe
morordek Cikilatacanavari
Ayy kıyamam ya çok üzüldümBayram öncesi bir iki kilo verelim kızlar bayramda ne olacağı belli değilbizim gözler göz değil iştahlarımızın maşallahı var
Bugün dediğiniz incir uyutmasını yapayım dedim bir güzel incir buldum yaptım daha blendirda mayalanmaya başladı kıvam renk şahane yukarıdan bir kase alayım dedim kahve fincanı düştü parçalar Herbir yana benim incirler çöpte uyudu anlıcanız
O da şekersiz incirle yapılan bir tatlı az masumAy ben kaçırmışım bu incir uyutmasını
İkinizin aciklamalarindan sonra aklıma şu fikir geldi ben ne zamandır su listesi tutulmasını istiyorum böyle tutulmasını istediğiniz başka bir şey de olabilir en çok ceza birakan su listesi tutsun mesela
Bayram öncesi bir iki kilo verelim kızlar bayramda ne olacağı belli değilbizim gözler göz değil iştahlarımızın maşallahı var
Hanımlar geçmişi okuduysanız göreceksinizdir. Cezaların yapılmama durumu söz konusu. Bu soruna kendiniz cezalarınızı yaparak çözüm bulmak ister misiniz? Yoksa ceza yapmama cezası gelecek :)
Düsündüklerimiz:
Bunlara ek olarak önerileriniz olursa onlara da açığız.
- Cezayı aksatan kişi menü ve spor puanlamasından muaf tutulsun
- Cezayı aksatan kişi su takibi gibi bir liste tutmakla görevlendirilsin
Ama tabi ki asıl amacımız bu cezaları ciddiye alıp tamamlamanız.
Bence menü ve spordan muaf olsun direk o gün 0 kabul edilsin :)Hanımlar geçmişi okuduysanız göreceksinizdir. Cezaların yapılmama durumu söz konusu. Bu soruna kendiniz cezalarınızı yaparak çözüm bulmak ister misiniz? Yoksa ceza yapmama cezası gelecek :)
Düsündüklerimiz:
Yaaaa şanssızlık olmuş. Benim de incirim güzel değilmiş, tatsız olmuştu. Bence tekrar denemeliyizBayram öncesi bir iki kilo verelim kızlar bayramda ne olacağı belli değilbizim gözler göz değil iştahlarımızın maşallahı var
Bende ne kadar etkili olur bilemiyorum ama puanlamadan muaf tutulmayı seçiyorum.Hanımlar geçmişi okuduysanız göreceksinizdir. Cezaların yapılmama durumu söz konusu. Bu soruna kendiniz cezalarınızı yaparak çözüm bulmak ister misiniz? Yoksa ceza yapmama cezası gelecek :)
Düsündüklerimiz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?