- 29 Ocak 2017
- 4.523
- 8.619
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.201
yTamam oylayalım
Bu menüde cezalık bir şey yok tabi ki :) Eski cezaların var mıydı bilmiyorum da garibandan kastın ne bir de güllaç mı :) Eğer güllaçsa buradaki sporlar onu karşılar
Allah'ımm bu kaçamakların adı gariban görüşmesi kalırsa
Enee enişte sana suikast yapmış haberin yoky
Düzeltmeye geldim kaptanım. Kocam zayıflamamı kutlamaya pasta almışBen de 3 çatal yedim. ceza istememin sebebi irademe sahip olmamak aslında.
Benimki pek de gariban sayılmaz aslında yani iki öğün yenen gariban mı olurmuş
Himm Tamam canim ama 1 dakka yürüyüş 1 puan ceza 240 puan meselaDirek sporundan kesildiyse yazılmamış olabilir cnm
Benim fikrimce En gec persembe günü o haftanın cezası kapatilmali mümkünse verildiği günün ertesinde yapılmalı
Ben kurtuldum okadar mutluyumki darisi sana olsun canimCanım 80 i devirdiğine sevindim inşallah darısı başıma
Sorma canım adam sporunu yapan yediğine içtiğine dikkat eden fit bir beydi. Benimle evlendi feleği şaştı. En son 82 kiloydı hamileyken ben. Ben 85 o 92 ile doğuma girdik. Ben verdim o 89a kadar inebildi. Diyet dedi pasta yaptım diyet dedi börek yaptım spor dedi dur beni bekle dedim, sonra aman yorgunum dedim.Enee enişte sana suikast yapmış haberin yok
16 puan benim gerisi seninBugün menümmorordek
Kahvaltı: 2dilim ekeek,1yumurta,domates salatalik,1kk beyaz peynir,1tk bal ve krem peynir
Ara: 10-12adet fındik
Öğle:bı tavuk but,1domates
Ara:1seftali
Aksam:et yemeği 5-6kasik,2kasik pilav,salata,1 ayran
3.5lt su,1 t.kahve,6bardak cay,
Spor: 50mekik,5dk cardio,10dk bölgeselCikilatacanavari
Bu gariban görüşmelerini merak ettim doğrusu
Tüm sporu ceza için aldımBugünkü menümmorordek
Sabah
Öğle
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 haşlanmış yumurta beyazı
- 1 dilim hindi füme
- Az peynir
- Domates salatalik
- 4 zeytin
- Bitki çayı
Akşam
- 1dilim çikolatalı pasta
2,5 lt su
- 5 yemek kaşığı etli taze fasulye
- 4 kaşık bulgur pilavı
- 1 kase yoğurt
20 dk yürüyüş
40 squat
45 dk leslieCikilatacanavari
Hey yavrum hey bu nasıl diyet grubu sen bunu nefis yemek tariflerine yaz ya da kilo alamıyorum grubu var orası da bi nazar boncuğu takabilirBu hafta sonuç nedir diye uğradımdi.
Menü yazayım pek parlak değil lakin ördekcime kafayı yedirmek üzereyiz arkadaşlar.
Cuma menümorordek
12de 2 ceviz ve suyu
2 buçuk 1 biber dolması içini oğlan yedi dışı ve yoğurt
4 gibi 1 tabak tavuklu tel sehriye çorbası 2 kepçe
7 buçuk 3 çiğ köfte marul
Iftar
1 kepçe barbunya 1 biber dolma orta boy
1 kase Kinoalı cacık
4 5 çatal salata
10 gibi çay kuruyemiş evet baya çok yedim ama doymuyorum
Yarım paket çikolata
2 klasik lokum
5 çizi. Bunlarda öğle akşam arası götürdüğüm cissss lar.
Su 2 lt re geçti.
Spor yok ama bu sıcakta yakındaki park dururken yedi tepeli şehirde rampa yukarı kızımin bisikleti itirdim baya kardio olmuştur. 1 kerede yakın parka gittim .
Başka sporlar da yapabilirsin cnm puanı yüksek olanlardanHimm Tamam canim ama 1 dakka yürüyüş 1 puan ceza 240 puan mesela
Ben 60 dakika yürüyüş yaptim 60 puan tam 1 saat yürüdüğüm için cok yoruluyir insan tempolu bitirene kadarda bir kaç gününü aliyor insanin
Ay seninki bildiğin ceza evine temiz çamaşır bırakma olmuşBenimki pek de gariban sayılmaz aslında yani iki öğün yenen gariban mı olurmuş
Bende tarif vereceksin diye bekliyorumBayram öncesi bir iki kilo verelim kızlar bayramda ne olacağı belli değilbizim gözler göz değil iştahlarımızın maşallahı var
Bugün dediğiniz incir uyutmasını yapayım dedim bir güzel incir buldum yaptım daha blendirda mayalanmaya başladı kıvam renk şahane yukarıdan bir kase alayım dedim kahve fincanı düştü parçalar Herbir yana benim incirler çöpte uyudu anlıcanız
Ama haketmissin sen ya yazık adamaSorma canım adam sporunu yapan yediğine içtiğine dikkat eden fit bir beydi. Benimle evlendi feleği şaştı. En son 82 kiloydı hamileyken ben. Ben 85 o 92 ile doğuma girdik. Ben verdim o 89a kadar inebildi. Diyet dedi pasta yaptım diyet dedi börek yaptım spor dedi dur beni bekle dedim, sonra aman yorgunum dedim.
Bugün de o kutlama yaptı :)
Yarin bir inceliyeyim dakkalarini ona gore bitireyim bugunde 60 dakka yine yürüyüş yapildi kaldi 90 puancikk16 puan benim gerisi seninmorordek
Bu gariban görüşmelerini merak ettim doğrusu
Tüm sporu ceza için aldımmorordek
Hey yavrum hey bu nasıl diyet grubu sen bunu nefis yemek tariflerine yaz ya da kilo alamıyorum grubu var orası da bi nazar boncuğu takabilirordekim kaç puan ceza keser bilmem ama ekstra 60 puan da benden ekle
Başka sporlar da yapabilirsin cnm puanı yüksek olanlardan
Canım tam teşekküllü spor salonuna 1 yıllık üyelik yaptık 3 kere gittim. O gidiyordu "yeaaaaa bensiz mi gidiyin yeaaa bekle içten gelince gidek" demelerimle o da maalesef devam edemedi.Ama haketmissin sen ya yazık adama
Ayy biri bana hediye etse ya 1 yıllık spor salonu üyeliğiCanım tam teşekküllü spor salonuna 1 yıllık üyelik yaptık 3 kere gittim. O gidiyordu "yeaaaaa bensiz mi gidiyin yeaaa bekle içten gelince gidek" demelerimle o da maalesef devam edemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?