- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.221
Canım tam teşekküllü spor salonuna 1 yıllık üyelik yaptık 3 kere gittim. O gidiyordu "yeaaaaa bensiz mi gidiyin yeaaa bekle içten gelince gidek" demelerimle o da maalesef devam edemedi.
O minik çikolatayı görmedim hedefcimMenümü yazayım
Sabah
2 dilim ekmekten tost
Domates
Salatalık
2 zeytin
Ara
1 minik çikolataBugün gerçekten çok ihtiyaç duydum
Akşam
3 köftr
2 kaşık bulgur pilavı
Semix salatası
Yürüyüslerini dondurmaya kestimMenüm;
Sahur yok..
iftar;
1 porsiyon et iskender
300 ml ayran
Yarım kase mercimek çorbası
Ara;
Dondurma 1 kaseden fazlaydı..
2 L su
2 t.kahvesi
Spor;
Özel olarak spor yapamadım ama biraz yürüyüş oldu o da spordan sayılmaz aaa simdi yazarken baktım da 7000 adımı geçmiş.
Dur şimdi son durumda ceza yazmamıştık di mi?y
Düzeltmeye geldim kaptanım. Kocam zayıflamamı kutlamaya pasta almışBen de 3 çatal yedim. ceza istememin sebebi irademe sahip olmamak aslında.
Canım bu hafta çok kaçamak yaptın, bu hafta sabit geldin ama hala kaçamakBugünkü menümmorordek
Sabah
Öğle
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 haşlanmış yumurta beyazı
- 1 dilim hindi füme
- Az peynir
- Domates salatalik
- 4 zeytin
- Bitki çayı
Akşam
- 1dilim çikolatalı pasta
2,5 lt su
- 5 yemek kaşığı etli taze fasulye
- 4 kaşık bulgur pilavı
- 1 kase yoğurt
20 dk yürüyüş
40 squat
45 dk leslieCikilatacanavari
60 puani ciklatim kesmis bir 60 da bendenBu hafta sonuç nedir diye uğradımdi.
Menü yazayım pek parlak değil lakin ördekcime kafayı yedirmek üzereyiz arkadaşlar.
Cuma menümorordek
12de 2 ceviz ve suyu
2 buçuk 1 biber dolması içini oğlan yedi dışı ve yoğurt
4 gibi 1 tabak tavuklu tel sehriye çorbası 2 kepçe
7 buçuk 3 çiğ köfte marul
Iftar
1 kepçe barbunya 1 biber dolma orta boy
1 kase Kinoalı cacık
4 5 çatal salata
10 gibi çay kuruyemiş evet baya çok yedim ama doymuyorum
Yarım paket çikolata
2 klasik lokum
5 çizi. Bunlarda öğle akşam arası götürdüğüm cissss lar.
Su 2 lt re geçti.
Spor yok ama bu sıcakta yakındaki park dururken yedi tepeli şehirde rampa yukarı kızımin bisikleti itirdim baya kardio olmuştur. 1 kerede yakın parka gittim .
Kaçamak yapmayanlarada mısanki cok guzel sonuclar almisiz gibi gomun kacamaklari
hepinizi sopalayacagim o olacak
evet hatta oyle de yapayim, madem takimiz kurunun yaninda yaş da yansin
herkese benden 30 puan cezaCikilatacanavari
Evet canım herkese.Kaçamak yapmayanlarada mı
Şu mesajimdan sadecesanki cok guzel sonuclar almisiz gibi gomun kacamaklari
hepinizi sopalayacagim o olacak
evet hatta oyle de yapayim, madem takimiz kurunun yaninda yaş da yansin
herkese benden 30 puan cezaCikilatacanavari
Bari menuler güzel olsa dipteyiz bayram ve sonrası tatil bizim koşar adım kilo vermemiz gerekNiye bu kadar dellendim anlayın, henüz sonuçlar açıklanmadı ama kaçıncı olduğumuzu tahmin edebilirsiniz aşağıdaki linkte.. Diğer takımların ortalamasına bakın bir de bizim
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-paylasim-alani.37798/page-2663#post-56299415
Galiba buldum bebeğimSebeplerim:
Bence az bile yazmışım
- Şerbetli tatlı
- Zaten gün içinde ekstra bal kaymak ve bitterin var
- Dün menü yazmamışsın
Cidden ya ayrılan doktora randevu vermek nedir? İnsanları uğrastırıyorlar yok yere. Umarım baska iyi bir doktor bulursun canım
Sağol şekerim, darısı hepinizin başına
Sonuna kadar haklısın Şeymacım. Burada yaptığın tamamen gönüllü işi, böyle bir ortam aslında bizim için de bulunmaz bir nimet. Bir nevi grup terapisi gibi, birbirimizle dertlerimizi paylaşıyoruz, aynı olan sorunlarımıza çözüm bulmaya çalışırken birbirimize fikirler veriyoruz. Reelde böyle bir şeyi bulabilmek imkansız ötesi. Bende kendime çeki düzen vermeye başlıyorum kaptanım. Çünkü ipin ucunu bıraktığın zaman kaçıp gidiyor işte.Hanımlar genel bir açıklama yapmak istedim. Eskiden beri takımda olanlar aslında biliyor, yeni gelen arkadaşlarımıza sistemin nasıl çalıştığını açıklama ihtiyacı duydum. Özellikle de ceza konusunda...
Ben neden ceza yazıyorum size? Sadistliğimden değil tabi ki, henüz o kadar delirmedim şükürBuraya menü yazıyorsunuz, hatta bazen yazmıyorsunuz (ki her gün menü yazmak takım kuralı ve herkes buraya kuralları kabul ettiğini beyan ederek geldi), içinde diyette yenmemesi ya da nadiren yenmesi gereken şeyler var. Şimdi ben bu menüyü görmezden geleyim dersem; 1. herkes bu şekilde "yaa nasıl olsa bi şey denmiyor" diyerek kaçamakların dibini görüyor (tecrübeyle sabit), 2. görenin canı cekiyor, 3. ve en önemlisi o kaçamak size kg olarak geri dönüyor. Siz buraya kilo vermek için geldiniz değil mi? O zaman yediklerinize dikkat edeceksiniz, spor yapacaksınız. Bunun kuralı bu. Hem tatlıları börekleri yiyeyim hem kilo vereyim, öyle olmuyor maalesef.... Olsaydı hiçbirimiz kilo almazdık değil mi? Ve aslında ne güzel olurdu
Ben burada ailemden işimden zaman ayırıp sizlerin menülerini puanlıyorum, haftalık hedeflerinizi tutuyorum vs vs. Neyse amacım bunları gözünüze sokmak değil, bunlar kaptanın genel sorumlulukları ve kaptan olan kişi durumu bilerek kaptan oluyor zaten. Amacımız sizleri hedef kilolarınıza ulaştırmak, tüm bu sistem bunun için. Ama bunca fedakarlığa rağmen bir de sanki ben keyfimden size ceza yazıyormuşum gibi geri dönüşler alınca, insan demoralize oluyor ister istemez. Mantıken düşününce banane sizin verdiğiniz kilodan değil mi? Ama işte bir faydamız olsun diye uğraşıyoruz burada, tüm takımlar ve kaptan/kaptan yardımcıları olarak. Ha diyorsanız ki bu sistem bana göre değil, o halde zaten yarışmaya katılmanıza da bence gerek yok :) Ya başka motivasyonlar bulursunuz kendinize kilo vermek için ya da kilolarınızla mutlu mesut yaşayıp gidersiniz.
Lafım kimseye değil, yanlış anlaşılmasın. Dediğim gibi genel bir açıklama gereği duydum :) Eski yarışmacılarımıza da hatırlatma olmuş olur. Hepinizi seviyorum
AminnnnIyi geceler kizlar Bgun benim icin guzel baslayan ve cok kotu biten bir gun oldu byuk kizimin karne gunuydu karnesini aldik eve geldik arkadalsrimizla hep brber biseyler hazrladik iftara piknik alanina gttik cay faslına kadr hersey gzeldi ama kucuk kzim bebek arabasindan kafa ustu dustu alnı kütük gibi sisti elim ayagim birbirine grdi ne yapicagimi sasirdim byuk kzim kardesi icin korkup aglamaya basladi minigim kucagimda agliyo ben biandan agliyorum buz fln koyduk yatstirdim braz ama iyidi drumu oyuzden gtrmedim dktra ama hala sus ve mosmor krem fln surdum insallah iyi gelir tam o sustu bu sferde yagmur bir bastrdi hepimiz sırılsıklam olduk gzel baslayan ama cok kotu biten bir gun oldu benim icin rabbim evlatlarimiza saglik versin gerisi hic onemli degil
Ahahaha hiç güleceğim yoktu. Kendimi bir caps gibi hissetim, ay çok alemsinHayattaki şansım modu olmuş ama bu Fancycim.
Ay biliyorum bunu, alengirli işlere bulaşmadan sadece sütlü filtre kahve içiyorumBenim gibi kahveyi seven arkadaşlar, aman dışarıda içerken dikkat edin.
En güzeli şekersiz, sütsüz bence zaten ama çok katkılı olanların kalorileri uçmuş.
Hepsini kopyalayamadım, link ekleyeyim.
https://zayiflamaiksiri.com/starbucks-kahve-kalori-degerleri/
600 kaloriye yaklaşan çeşitleri var.
Aklınızda bulundurun derim.
Vuuuuuu, tebrikler canımSaygıdeğermorordek değerli fancynancy Cikilatacanavari ve arkadaşlarım
Geçen hafta 76.0 bu hafta 74.8 fark 1.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?