Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Candy gram gram yazmışsın. nerden biliyorsun çok ilginç geldi canım. evet yazarken daha çok belli oluyor kaçamaklar. gram gram yazan yoktu değiş bir hava katın buralara
sahi bizim bir Ezgican05 vardı kâğıtlara yazan. ne oldu ördekcim bilgin varmı .
Birde evlaefe nerelerde.
ister istemez bir bağ oluyor burda.

Sekersiz 9.gün
Sabah 5yk yulan süt ve kakaoyla pisti üzerine
Yarım şeftali 1 hurma 1 kuru incir 10 fındık 5 badem
Ara
Meto hızlandırıcı icecegi
5 fındık
Akşam
6 köfte tam buğday lavaş içine
Salata
Karpuz
1 kk peynir
Ara
Sade Türk kahvesi
2 tane sade maden suyu
Spor
4dk yürüyüş
6dk koşu
10 dk bisiklet
30 dk bölgesel bugün kol ve sırt çalıştım
Şu 1.5 lt

Balıkesırdemısın.

azaydidem Yaaa bayildim yaptıklarına favorim yere serilen paspaslar
Valla benimde favorilerim onlar Allahtan pembesi kizimin
azaydidem aman ya Rabbi :) o çanta nedir öyle aşık oldum sanırım.

Fıstık çanta ben

Hepsi güzel ama bu bir başka güzel
evet canim cantalardan en cok o begeniliyo cok tsekkur ederim saol canim

Canım yaptıklarını ben de çok beğendim. Eline emeğine sağlık
saol canim benim

Bol kazanclar canim. Eline emegine saglik. Cok hoslar gercekten
amin canim tesekkur ederim

Bgunku menum

Kahvalti
Nescafe
Az kasar peynir
1 haslanmis yumurta

Arada
1 nektari
2 kasik yogurt
4 günkurusu

Aksam
1 yarim tavuk gogsu haslanmis
1 tane salatalik
1 bardak Ayran

Arada
Sekersiz turk kahvesi
1 hurma
1 gün kurusu

Su 2.5 lt
4 bardak odem attirici cay
Spor
30 dakika zumba
15 dakika bölgesel
50 sn plank
200 ip atlama

Spordan sonra 2 tane daha gun kurusu yedim

morordek

Aaah wendigo.. beni hatırlamana cok sevindim en az 3 senesi var haaa sende cocuk yoktu sanki ikinci mi bu şimdi ne güzel hayırlı olsun çok sevindim

Merhaba candycim hamileyim dedin kayboldun ya, Eskileri görünce mutlu oluyorum :)

Unuttun mu bizim kızlar aynı gün doğumluydu?
Senin ikizler sağ Salim gelmişler çok sevindim, darısı kilolardan kurtulmana

Günaydın kızlar
Canım sen de Cikilatacanavari nın çikolata tarifini yapsana. Krize gerçekten iyi geliyo. Muz kakao kuru üzüm ceviz karıştırdım ben çok güzel oldu

Gerçi bu saatte yapmasan daha iyi olur
Evde muzun yoktu yapıp yemedim. Kaçamak yapmaktansa erkenden yatayım dedim canım. Velhasıl o kaçamağı yapmadım

M melampusefe masallah 70 dk spor nasil yapiyosun valla cok imrendim ne guzel.
Yarısını saat 11.00 de yaptım diğer yarısını da 16.00 da. Yaparken endemiktim ama akşama doğru çok halsiz ve gergindim. Şimdi de yataktan kalkamıyorum, her tarafım ağrıyor

En iyisini yapmışsın canım bravo

Günaydınlarrrrrrrr
Ya ben hala sabit geliyorum bir yandan kilo almamak hoşuma gidiyor bir yandan da 200 gramlık hedefe ulaşayım istiyorum. Ekmeği azaltmaya karar verdim. Sonuçta önceden hiç yemiyordum. Sadece kahvaltı da 1 dilim yiyeceğim artık. Ahhhhh ideal kiloma ulaşsam kilo korumayı çözdüm artık

Harikasın canım çok iyi yapmışsın. En güzeli uyku, kalorisiz

Günaydın günaydın günaydın güzel hatuncuklarımmmm
Hepinizden özür diliyorum dün hic ugrayamadım, dısarıda işlerim vardı. Menülere beni etiketliyorsunuz puanlamadan mesajları gecmek istemiyorum arada atladıgım olmasın diye. Musait olunca bakarım diyip toptan okuyorum mesajları. O sebeple de konusmalara katılamadımmm, simdi hepinize cevaplar yaziciiim

Günaydın demeden yazmışım.
Günaydın kızlar mutlu günler.
Of yine güneş yok benim için.
Evet ördekcim çekirdek cezam.
Belki yumurtalı ekmek için 20 puan gerekir.
Sen ceza yazmışım gibi spor yap madem, yumurtalı ekmekleri görmezden gelmistim cok degil diye ama sekersizi bozar mı onu parkbyull söylesin :)
Hoşgeldiiiiin candycimm evet toplight kaptanicem bana devretti kaptanlıgı kafa dinlemek istedi. Simdilik ben idare ediyorum. Eskilerden birilerini görmek cok güzel
Senin durumuna baktım en son 507. etapta bizim takımdan ayrılmıssın
Simdi yeni üye gibi deneme süren olacak biliyorsun, 2 hafta sonraki durumuna göre listeye alabiliriz. Liste de baya kalabalık şu anda bakalım 2 haftaya kadar durum ne olur. Sen yine de listedeymissin gibi diyetine sarıl sımsıkı
İkizler de ne ara büyümüs masallah, 3 cocukla hayat nasıl gidiyor? Ben 1 tanesine yeni alıştım 2'den gözüm korkuyor şu an Allah sağlıklarını versin yeter ki kuzuların
Kimmm kimmm :)) Didem özlem beyaz inci dışında var mı izinde olan :) ben bu haftayı böyle geçireyimde sonra yine tahtımı bırakmam :)))
Doğru tahmin edenler olmus asagıdaki mesajlara bi göz at emniscim :)
Kızlar merhaba, wendigo ben

Size bi ses vereyim dedi, eskilerden kimler var bilemedim
Yaa kimler gelmiiiiss taze hamişimiz
Sağlıkla gelsin minnakın wendicim, doktora gittin mi tekrar?
Baya gezmeli bir gün olmus o yüzden kacamaklarına ceza yazmadım bir de dünkü sporun da zaten çok iyi
Muhtemelen fancy.
Bu hafta şekersiz ve sporlarla çok iyi gidiyor
Eveeeet şu an fensimiz önde gidiyor :)
Bilmem ben miyim ki. Ay belki listeye bile girerim bu şekersizlikle inşallahhhhh
Hadi bakalım fensicim bu azmini korumanı diliyorum, bu haftayı birinci kapat bence
Hissetmiştir şimdi seslendiğini gelir 5dkya
Yaa hiç hissedememişim 5 saate bile gelemedim
İpleri dondurmaya saydım
Daha güzel menüler bekliyorum hayalcim lütfen kopma takımdan bak sonucları kötü oluyor biliyorsun

Ezgican'dan haberim yok canım, işlerimi düzene koyunca gelirim demişti ama gelemedi bilmiyorum son durumu nedir
@evlaefe bi etiket yapalım bakalım ses versin. O da geri geleceğim diyordu, gene yemek yarışmasındadır o kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…