- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.881
1.kesin sensin herhalde
Balıkesırdemısın.Gelelim menüye
26.06.2018 Salı
Sabah: 1 kaşık şekerli sütsüz Nescafe
Oglen: 150 gram hindi salam + 120 gr yoğurt
Ara: 250 ml ice tea ( valla az once diyet hesabıma fotoğraf yüklerken farkettim bu kaçamağı yaptigimi farkında olsam hayatta yapmazdım çünkü bu diyet benim için onemli)
Akşam: 100 gr tavuk göğsü + marul salatası + yarım muz iki catal karpuz
Spor olarak tam 2 saat kızımla çocuk köyü denilen bı devv oyun parkında oyun oynadık
Suyu olcmedim ama rahat 3 litre var fazlası bile vardır
Valla benimde favorilerim onlar Allahtan pembesi kizimin
evet canim cantalardan en cok o begeniliyo cok tsekkur ederim saol canimazaydidem aman ya Rabbi :) o çanta nedir öyle aşık oldum sanırım.
Fıstık çantaben
Hepsi güzel ama bu bir başka güzel
saol canim benimCanım yaptıklarını ben de çok beğendim. Eline emeğine sağlık
amin canim tesekkur ederimBol kazanclar canim. Eline emegine saglik. Cok hoslar gercekten
Aaah wendigo.. beni hatırlamana cok sevindim en az 3 senesi var haaasende cocuk yoktu sanki ikinci mi bu şimdi ne güzel hayırlı olsun çok sevindim
Canım sen deCikilatacanavari nın çikolata tarifini yapsana. Krize gerçekten iyi geliyo. Muz kakao kuru üzüm ceviz karıştırdım ben çok güzel oldu
Evde muzun yoktu yapıp yemedim. Kaçamak yapmaktansa erkenden yatayım dedim canım. Velhasıl o kaçamağı yapmadımGerçi bu saatte yapmasan daha iyi olur
M melampusefe 70 dk jessica mı
bir haftadır falan ortalama 15dk yapıyorum et kesmesi oldu vucudum baldır bacak hisset miyorum.helal olsun valla.
Bu hafta sonuç iyi olcak inşallah genel olarak menü spor iyi gibi. ben meraklandim valla.
Yarısını saat 11.00 de yaptım diğer yarısını da 16.00 da. Yaparken endemiktim ama akşama doğru çok halsiz ve gergindim. Şimdi de yataktan kalkamıyorum, her tarafım ağrıyor
En iyisini yapmışsın canım bravoGünaydın kızlar
Evde muzun yoktu yapıp yemedim. Kaçamak yapmaktansa erkenden yatayım dedim canım. Velhasıl o kaçamağı yapmadım
Yarısını saat 11.00 de yaptım diğer yarısını da 16.00 da. Yaparken endemiktim ama akşama doğru çok halsiz ve gergindim. Şimdi de yataktan kalkamıyorum, her tarafım ağrıyor
Harikasın canım çok iyi yapmışsın. En güzeli uyku, kalorisizGünaydın kızlar
Evde muzun yoktu yapıp yemedim. Kaçamak yapmaktansa erkenden yatayım dedim canım. Velhasıl o kaçamağı yapmadım
Öğün atlayip acikinca neye saldircagimi sasirdimPide ve tatlıbirinden biri olmayaydı daha az ceza alırdın.
Sen ceza yazmışım gibi spor yap madem, yumurtalı ekmekleri görmezden gelmistim cok degil diye ama sekersizi bozar mı onuGünaydın demeden yazmışım.
Günaydınkızlar mutlu günler.
Of yine güneş yok benim için.
Evet ördekcim çekirdek cezam.
Belki yumurtalı ekmek için 20 puan gerekir.
Hoşgeldiiiiin candycimm evet toplight kaptanicem bana devretti kaptanlıgı kafa dinlemek istedi. Simdilik ben idare ediyorum. Eskilerden birilerini görmek cok güzelGünaydın kizlar ben de 5. Takimda senelerdir yaarisan ama bazi nedenlerden dolayı dönem donemveda etmek zorunda kalan bir üyesiyim ihtiyaci olmadığını gördüm ama yarisacaksam burda yarışmak istiyorum.. beni bekleme listesine alır mısınız
Suan kaptan kim bilmiyorum en sonmorordek ti
Doğru tahmin edenler olmus asagıdaki mesajlara bi göz at emniscim :)Kimmm kimmm :)) Didem özlem beyaz inci dışında var mı izinde olan :) ben bu haftayı böyle geçireyimde sonra yine tahtımı bırakmam:)))
Yaa kimler gelmiiiiss taze hamişimizKızlar merhaba, wendigo ben
Size bi ses vereyim dedi, eskilerden kimler var bilemedim
Baya gezmeli bir gün olmus o yüzden kacamaklarına ceza yazmadım bir de dünkü sporun da zaten çok iyiDunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
3 yesil zeytin
Beyaz peynir
Nescafe
Aksam
1 porsiyon Iskender alttaki pidelerin cok azini yedim
1 sise Zero
Cay
Sekersiz turk kahvesi
Ortaya meyveli waffle soledik 4 catal aldim
Su 1.5 lt
Spor 4 saat kiyafet alisverisi baya yoruldum oyuzden aksam spor yapmaya takatim kalmadi
morordek
Eveeeet şu an fensimiz önde gidiyor :)Muhtemelen fancy.
Bu hafta şekersiz ve sporlarla çok iyi gidiyor
Hadi bakalım fensicim bu azmini korumanı diliyorum, bu haftayı birinci kapat benceBilmem ben miyim ki.Ay belki listeye bile girerim bu şekersizlikle inşallahhhhh
Yaa hiç hissedememişim 5 saate bile gelemedimHissetmiştir şimdi seslendiğini gelir 5dkya
İpleri dondurmaya saydımIyi geceler herkese
Bugun ku menum
Sabah : 2 yumurta, 6 zeytin, az peynir, 4 dilim salam, 2 dilim ekmek , domates ve salatalık
Öğlen: labne peynir sürülmüş 2 dilim ekmek
Ara: 1 dondurma
Aksam : 1 kase mercimek corbasi, yarım tabak bulgur pilavi , yarim kase yogurt
Ara : 1 domates ve salatalik
Su : 1 bucuk lt
Spor : 200 ip
Ezgican'dan haberim yok canım, işlerimi düzene koyunca gelirim demişti ama gelemedi bilmiyorum son durumu nedirCandy gram gram yazmışsın. nerden biliyorsun çok ilginç geldi canım. evet yazarken daha çok belli oluyor kaçamaklar. gram gram yazan yoktu değiş bir hava katın buralara
sahi bizim bir Ezgican05 vardı kâğıtlara yazan. ne oldu ördekcim bilgin varmı .
Birde evlaefe nerelerde.
ister istemez bir bağ oluyor burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?