- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.921
Anaa bak bak fırsat kolluyoremeklilik zamanın geldi senin emeklilik zamanın,yetişemiyorum ne
tamamdir tesekkur ederim kaptanim zaten biliodum dunku sporuma sayıcagıniSen ceza yazmışım gibi spor yap madem, yumurtalı ekmekleri görmezden gelmistim cok degil diye ama sekersizi bozar mı onuparkbyull söylesin :)
Hoşgeldiiiiin candycimm evet toplight kaptanicem bana devretti kaptanlıgı kafa dinlemek istedi. Simdilik ben idare ediyorum. Eskilerden birilerini görmek cok güzel
Senin durumuna baktım en son 507. etapta bizim takımdan ayrılmıssın
Simdi yeni üye gibi deneme süren olacak biliyorsun, 2 hafta sonraki durumuna göre listeye alabiliriz. Liste de baya kalabalık şu anda bakalım 2 haftaya kadar durum ne olur. Sen yine de listedeymissin gibi diyetine sarıl sımsıkı
İkizler de ne ara büyümüs masallah, 3 cocukla hayat nasıl gidiyor? Ben 1 tanesine yeni alıştım 2'den gözüm korkuyor şu anAllah sağlıklarını versin yeter ki kuzuların
Doğru tahmin edenler olmus asagıdaki mesajlara bi göz at emniscim :)
Yaa kimler gelmiiiiss taze hamişimiz
Sağlıkla gelsin minnakın wendicim, doktora gittin mi tekrar?
Baya gezmeli bir gün olmus o yüzden kacamaklarına ceza yazmadım bir de dünkü sporun da zaten çok iyi
Eveeeet şu an fensimiz önde gidiyor :)
Hadi bakalım fensicim bu azmini korumanı diliyorum, bu haftayı birinci kapat bence
Yaa hiç hissedememişim 5 saate bile gelemedim
İpleri dondurmaya saydım
Daha güzel menüler bekliyorum hayalcim lütfen kopma takımdan bak sonucları kötü oluyor biliyorsun
Ezgican'dan haberim yok canım, işlerimi düzene koyunca gelirim demişti ama gelemedi bilmiyorum son durumu nedir
@evlaefe bi etiket yapalım bakalım ses versin. O da geri geleceğim diyordu, gene yemek yarışmasındadır o kesin
uyar canım ona bişey demiyorum. Şekersiz hayat zor heleki kutu kutu tatlı taşıyan bir eşle daha zor. güya oda rejimde öğle yemiyor işten gelirken gözü dönüyor. ona rağmen kendi çapımda yapmaya çalışıyorum.tabiki canım bu sebeple diyorum ya ekmek yemeyin diye ,çok zor ama hayat ilkesi olarak benimsersen zamanla alışıyorsun sen sağlıklı ol da bakma biz uyarımızı yapalım
Bebişin hayırlı olsun canım. Sağsalim kucağına alırsın umarımherkeslere günaydınlaaaar
Gittim canım, kesemiz görüldü şükürler olsun, şimdilik sıkıntı yok, kalp atışını bekliyoruz :)
Offff klima dedin ya içim yandı resmen. Ben araba kliması yüzünden 2 hafta hasta gezdim geçen aygünaydın canlarım ciğerlerim bugün günlerden çarşamba cuma günü 75,4 geldiğim süreçte dikkat etmemle bu sabah 74,5 i gördüm umarım cumaya kadar daha da gider bu aralar midem zorluyor ağzımın içi de yara klimalar da çarpıyor üşütüyoruz sanırım iş yerinde zaten çok yemek yiyesim gelmiyor bu sebeple smoothieler kurtarıcım oluyor zaten çiğnemek oral bir alışkanlık olduğu için açlıktan değil çiğneme sevdasından yemek yiyoruz ,midelerimiz aslında sandığımız kadar büyük organlar değiller
neyse bu tatlış ve gereksiz açıklamayı yaptıktan sonra
saygıdeğermorordek @fancynancy Cikilatacanavari
Dün sabah:1 muz,1 şeftali,ıspanak,maydanoz,nane,chia tohumu,keten tohumu,su PEACH SMOOTHİE
Öğlen:ton balıklı yağsız ve tuzsuz salata (ben öz tatlarını alıyorum pişirdiğim yemek haricinde tuz kullanmıyorum)
Akşam:1 kivi,1/2 elma,1/2 muz,Ispanak,maydanoz,nane,chia tohumu ,kefir ,KİWİ SMOOTHİE
su:2 litre dün az içtim kabul
spor yapamadım baya iyi hissetmiyorum bir iki gündür klima tam sırtıma sırtıma geliyor şu an bile ama oda kalabalık bina camdan hava sıcak ve nemliiçim karardı yazarken
Bebişin hayırlı olsun canım. Sağsalim kucağına alırsın umarım
valla düşün ki 7*24 çalışıyor artık sırt ağrılarım kronikleşti kendimden korkmaya başladım bir de dengem şaşmaya başladı boynuma falan da vuruyor ya ama hiç farketmemiştim taki bünyem aşırı gazlanana kadar ve odadakiler karnımız ağriyor diyene kadar ,benim araba da klima da yok bir de cam açıyorum kullanırken o da soldan vuruyor ,e birde bursa havasıBebişin hayırlı olsun canım. Sağsalim kucağına alırsın umarım
Offff klima dedin ya içim yandı resmen. Ben araba kliması yüzünden 2 hafta hasta gezdim geçen ayomzuna, sırtına birşeyler al otururken.
Sıradaki kişi olurum umarım. Bende geçen perşembe transfer oldum. Dün evlilik yıldönümümüzdü. Test için erkendi ama bir umut yaptım. Çıkmadı tabikiTeşekkür ederim, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Derecesini düzenleseler ya bari. Başkasının karnı ağrıyorsa sana daha çok etki eder sonuçta. Vallahi yansam da arabada şimdilik klima açmam zaten. Aman canım içini karartmada gerekli önlemleri al senvalla düşün ki 7*24 çalışıyor artık sırt ağrılarım kronikleşti kendimden korkmaya başladım bir de dengem şaşmaya başladı boynuma falan da vuruyor ya ama hiç farketmemiştim taki bünyem aşırı gazlanana kadar ve odadakiler karnımız ağriyor diyene kadar ,benim araba da klima da yok bir de cam açıyorum kullanırken o da soldan vuruyor ,e birde bursa havasıbaya baya içim karardı yazarken
Sıradaki kişi olurum umarım. Bende geçen perşembe transfer oldum. Dün evlilik yıldönümümüzdü. Test için erkendi ama bir umut yaptım. Çıkmadı tabikibakalım pazar günü büyük ihtimal kan testi yaparım
canla başla önlem almaya uğraşıyorum asıl sen dikkat et kendine bu aralarDerecesini düzenleseler ya bari. Başkasının karnı ağrıyorsa sana daha çok etki eder sonuçta. Vallahi yansam da arabada şimdilik klima açmam zaten. Aman canım içini karartmada gerekli önlemleri al sen
Candy gram gram yazmışsın. nerden biliyorsun çok ilginç geldi canım. evet yazarken daha çok belli oluyor kaçamaklar. gram gram yazan yoktu değiş bir hava katın buralara
sahi bizim bir Ezgican05 vardı kâğıtlara yazan. ne oldu ördekcim bilgin varmı .
Birde evlaefe nerelerde.
ister istemez bir bağ oluyor burda.
Balıkesırdemısın.
Merhaba candycim hamileyim dedin kayboldun ya, Eskileri görünce mutlu oluyorum :)
Unuttun mu bizim kızlar aynı gün doğumluydu?
Senin ikizler sağ Salim gelmişler çok sevindim, darısı kilolardan kurtulmana
Sen ceza yazmışım gibi spor yap madem, yumurtalı ekmekleri görmezden gelmistim cok degil diye ama sekersizi bozar mı onuparkbyull söylesin :)
Hoşgeldiiiiin candycimm evet toplight kaptanicem bana devretti kaptanlıgı kafa dinlemek istedi. Simdilik ben idare ediyorum. Eskilerden birilerini görmek cok güzel
Senin durumuna baktım en son 507. etapta bizim takımdan ayrılmıssın
Simdi yeni üye gibi deneme süren olacak biliyorsun, 2 hafta sonraki durumuna göre listeye alabiliriz. Liste de baya kalabalık şu anda bakalım 2 haftaya kadar durum ne olur. Sen yine de listedeymissin gibi diyetine sarıl sımsıkı
İkizler de ne ara büyümüs masallah, 3 cocukla hayat nasıl gidiyor? Ben 1 tanesine yeni alıştım 2'den gözüm korkuyor şu anAllah sağlıklarını versin yeter ki kuzuların
Doğru tahmin edenler olmus asagıdaki mesajlara bi göz at emniscim :)
Yaa kimler gelmiiiiss taze hamişimiz
Sağlıkla gelsin minnakın wendicim, doktora gittin mi tekrar?
Baya gezmeli bir gün olmus o yüzden kacamaklarına ceza yazmadım bir de dünkü sporun da zaten çok iyi
Eveeeet şu an fensimiz önde gidiyor :)
Hadi bakalım fensicim bu azmini korumanı diliyorum, bu haftayı birinci kapat bence
Yaa hiç hissedememişim 5 saate bile gelemedim
İpleri dondurmaya saydım
Daha güzel menüler bekliyorum hayalcim lütfen kopma takımdan bak sonucları kötü oluyor biliyorsun
Ezgican'dan haberim yok canım, işlerimi düzene koyunca gelirim demişti ama gelemedi bilmiyorum son durumu nedir
@evlaefe bi etiket yapalım bakalım ses versin. O da geri geleceğim diyordu, gene yemek yarışmasındadır o kesin
selam kızlar o şehir senin bu şehir benim seyyah oldum resmen yaa geçen hafta urfada idim ptesi elazığa gittim ordan bingöl gece ankaraya döndüm bugün izmir e gidiyorum yarın manisa cumaya ankara evimi özledim bu koşuşturma arasında sizlere de merhaba diyemedim ses vereyim dedim amacandy_candy yyi gördüm ikiz anası olmuş maşallah bi de büyütmüş wendigom da anne adayı
sevgili suzi sıra sende varmı yeni haber transferden çok detaylı okuyamadım allahım bebiş isteyenlere versin
kızlar az sonra uçağım kalkacak kend,nize iyi bakın ben fırsat bulunca gene uğrarım
Çocuk köyünden bahsedınce tahmın ettım.Canim diyet listemde 1 natural yogurt yazıyor ben tahminen onun 1 paket aktivia oldugunu düşündüm liste ingilizce olduğu için 1 den kastı nedir bilmiyorum onunda 1 tanesi 110 gr ben de 1 kasik yoğurdun 30 gr olduğunu biliyorum nerden bildiğimi bilmiyorum amaköfte de bi pakette 3 tane var 330 gr bi tanesi 110 oluyo..
Evet şimdilik.. Memleket balıkesir mersinde yaşıyorum
Kiz ben kendimi bile unuttum 3 cocuk ve +30 kilo
Tamam canim ben yer açılmasını beklerim liste dışı sorun değil benim için
Ya kaptaniçem valla eskileri görünce nsan duygulaniyor yaa di mi bir aile gibi olduk resmen yaa
Bızım buraları pazar gününe kadar yağışlı dıyor. Gecelerı daha serın.denız de ıdare eder durumda. Onumuzdekı hafta daha ıyı olur ıns.Günaydın kızlar şimdiden günah cikartmak istiyorum pazar günü şekersize son vericem o zamana kadar devam denize gidicez o gün Ayvalıga kendime eziyet etmek istemiyorum
Günaydın kızlar şimdiden günah cikartmak istiyorum pazar günü şekersize son vericem o zamana kadar devam denize gidicez o gün Ayvalıga kendime eziyet etmek istemiyorum
Geçen sahile gittiğimizde de yağmur yağmisti inşallah bu sefer yağmazBızım buraları pazar gününe kadar yağışlı dıyor. Gecelerı daha serın.denız de ıdare eder durumda. Onumuzdekı hafta daha ıyı olur ıns.
Bazı yerlerde secenek bulunamıyor sadece o sıkıntı oluyor evde olunca rahat aslındaBu haftasonuna ben de bitiricem gibi. Dayanamiyorum artik. Cok zormus gercekten
Evet zor ve sonra devam etmekte zor heleki bu zamanda.biz yine azı karar çoğu zarar deyip dengeyi bulmalı. Elimden geldikçe yapmaya çalışıyorum. millete ayrı kendime ayrı zor oluyor dün millete princli yaptım biber dolma kendimë siyez buğday ve kinoalı. millete Karniyarik bana koz patlıcan. . millete baklava bana kuruyemiş karpuz. tek başına olsan daha kolay bebeler dondurma yiyo yalamiyorum bile.Bu haftasonuna ben de bitiricem gibi. Dayanamiyorum artik. Cok zormus gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?