Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Etiketleyememe sorunsalı
evlaefe
evlaefe
2'sinden biri olur sanırım

Salı menum: morordek
Kahvaltı:1yumurta,1dilim hindi füme,2ince dilim ekmek,1tk bal ve krem peynir,az salatalık,1/2kk peynir
Ara:1t.kahve,1findik lokum
Öğle:avuç içi kadar tavuk,1elma dilim patates,üç lokma ekmek,1/2kase yoğurt
Aksam:4-5kasik tarhana çorba,4-5kasik makarna,avuç içi kadar karnıyarık,salata,yoğurt

3.5lt su
Spor: 10dk cardio
60dk bölgesel
200ip atlama Cikilatacanavari

efenim çekirdekle şekersiz gitmez de diyet şekerli şekerli sekteye uğrar efenim

içli köfteden korkacak bir durumun yok içi kıymalı dışı ince bulgur az irmikli harç iki tanesi sağlıklı bir öğün bile sayılabilir kızartma olmadığı sürece

efenim çekirdekle şekersiz gitmez de diyet şekerli şekerli sekteye uğrar efenim
Çekirdek değil yahu yumurtalı ekmek
Gittim canım, kesemiz görüldü şükürler olsun, şimdilik sıkıntı yok, kalp atışını bekliyoruz :)
Yaa hadi bakalım insallah kalp atışlarını da yakında duyarsınız
İçimden bi ses bu sefer gelecek diyor

günaydın canlarım ciğerlerim bugün günlerden çarşamba cuma günü 75,4 geldiğim süreçte dikkat etmemle bu sabah 74,5 i gördüm umarım cumaya kadar daha da gider bu aralar midem zorluyor ağzımın içi de yara klimalar da çarpıyor üşütüyoruz sanırım iş yerinde zaten çok yemek yiyesim gelmiyor bu sebeple smoothieler kurtarıcım oluyor zaten çiğnemek oral bir alışkanlık olduğu için açlıktan değil çiğneme sevdasından yemek yiyoruz ,midelerimiz aslında sandığımız kadar büyük organlar değiller
neyse bu tatlış ve gereksiz açıklamayı yaptıktan sonra

saygıdeğer morordek fancynancy Cikilatacanavari

Dün sabah:1 muz,1 şeftali,ıspanak,maydanoz,nane,chia tohumu,keten tohumu,su PEACH SMOOTHİE
Öğlen:ton balıklı yağsız ve tuzsuz salata (ben öz tatlarını alıyorum pişirdiğim yemek haricinde tuz kullanmıyorum)
Akşam:1 kivi,1/2 elma,1/2 muz,Ispanak,maydanoz,nane,chia tohumu ,kefir ,KİWİ SMOOTHİE

su:2 litre dün az içtim kabul
spor yapamadım baya iyi hissetmiyorum bir iki gündür klima tam sırtıma sırtıma geliyor şu an bile ama oda kalabalık bina camdan hava sıcak ve nemli içim karardı yazarken

Çekirdek değil yahu yumurtalı ekmek

Yaa hadi bakalım insallah kalp atışlarını da yakında duyarsınız
İçimden bi ses bu sefer gelecek diyor
ha kızartma ise gitti dedim zaten cevap vermedi o kısma şimdi ben yapsam fırında yaparım ama halkımız kızartarak yaptığından olay orda biter efenim

Smoothieler kraliçesi

parkbyull valla ben hâlâ şekersiz gibi takılıyorum canım bence şekersiz bu zamanda şekersiz yapmak cidden zor herseyede mutlaka vardır şeker mesala uno premium ekmek aldım normalde şeker yok. Ama un kesin beyaz un vardır 1 kaşık bile olsa. tambugda bile normal un vardır. Mesala tarhana undan oluyor bizde. Bu durumda direk tatlı yada paketli gida olmadığı müddet yada kizartma. Bence şekersiz gidiyorum.

tabiki canım bu sebeple diyorum ya ekmek yemeyin diye ,çok zor ama hayat ilkesi olarak benimsersen zamanla alışıyorsun sen sağlıklı ol da bakma biz uyarımızı yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…