- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.901
efenim çekirdekle şekersiz gitmez de diyet şekerli şekerli sekteye uğrar efenimSen ceza yazmışım gibi spor yap madem, yumurtalı ekmekleri görmezden gelmistim cok degil diye ama sekersizi bozar mı onuparkbyull söylesin :)
Hoşgeldiiiiin candycimm evet toplight kaptanicem bana devretti kaptanlıgı kafa dinlemek istedi. Simdilik ben idare ediyorum. Eskilerden birilerini görmek cok güzel
Senin durumuna baktım en son 507. etapta bizim takımdan ayrılmıssın
Simdi yeni üye gibi deneme süren olacak biliyorsun, 2 hafta sonraki durumuna göre listeye alabiliriz. Liste de baya kalabalık şu anda bakalım 2 haftaya kadar durum ne olur. Sen yine de listedeymissin gibi diyetine sarıl sımsıkı
İkizler de ne ara büyümüs masallah, 3 cocukla hayat nasıl gidiyor? Ben 1 tanesine yeni alıştım 2'den gözüm korkuyor şu anAllah sağlıklarını versin yeter ki kuzuların
Doğru tahmin edenler olmus asagıdaki mesajlara bi göz at emniscim :)
Yaa kimler gelmiiiiss taze hamişimiz
Sağlıkla gelsin minnakın wendicim, doktora gittin mi tekrar?
Baya gezmeli bir gün olmus o yüzden kacamaklarına ceza yazmadım bir de dünkü sporun da zaten çok iyi
Eveeeet şu an fensimiz önde gidiyor :)
Hadi bakalım fensicim bu azmini korumanı diliyorum, bu haftayı birinci kapat bence
Yaa hiç hissedememişim 5 saate bile gelemedim
İpleri dondurmaya saydım
Daha güzel menüler bekliyorum hayalcim lütfen kopma takımdan bak sonucları kötü oluyor biliyorsun
Ezgican'dan haberim yok canım, işlerimi düzene koyunca gelirim demişti ama gelemedi bilmiyorum son durumu nedir
@evlaefe bi etiket yapalım bakalım ses versin. O da geri geleceğim diyordu, gene yemek yarışmasındadır o kesin
içli köfteden korkacak bir durumun yok içi kıymalı dışı ince bulgur az irmikli harç iki tanesi sağlıklı bir öğün bile sayılabilir kızartma olmadığı sürecemorordek Cikilatacanavari parkbyull
Şekersiz 7. Gün
Kahvaltı
Sütlü filtre kahve
1 dilim ekmek üzerine krem peynir ve beyaz peynir
Ara
Sütlü filtre kahve
Akşam (17:30)
3 tam buğdaydan krep arasına tahin pekmez
Misafirim vardı @balpamuk ve biz hiç cısslara bulaşmadan sadece krep ve kahvelerle takıldık. Yarın şekersiz 2. günü olacak arkadaşımın.
Ara (20:30)
1 içli köfte (kocam yerken dayanamadım yaaa, 1 tanecik yedim.)
Maden suyu
Su ve sporu bilahare yazıcim.
Yaa kimler gelmiiiiss taze hamişimiz
Sağlıkla gelsin minnakın wendicim, doktora gittin mi tekrar?
su koyuyorum smoothienin cinsine göre ya su ya yoğurt ya süt ya kefirVuuuu yararlı dönerli diyorsunbacım bunların içine su ekliyon mu? Yoksa gerek kalmıyor mu? Engiliş VS Türkiş minibüs şöfer ağzı
Çekirdek değil yahu yumurtalı ekmekefenim çekirdekle şekersiz gitmez de diyet şekerli şekerli sekteye uğrar efenim
Yaa hadi bakalım insallah kalp atışlarını da yakında duyarsınızGittim canım, kesemiz görüldü şükürler olsun, şimdilik sıkıntı yok, kalp atışını bekliyoruz :)
ha kızartma ise gitti dedim zaten cevap vermedi o kısma şimdi ben yapsam fırında yaparım ama halkımız kızartarak yaptığından olay orda biter efenimÇekirdek değil yahu yumurtalı ekmek
Yaa hadi bakalım insallah kalp atışlarını da yakında duyarsınız
İçimden bi ses bu sefer gelecek diyor
Smoothieler kraliçesigünaydın canlarım ciğerlerim bugün günlerden çarşamba cuma günü 75,4 geldiğim süreçte dikkat etmemle bu sabah 74,5 i gördüm umarım cumaya kadar daha da gider bu aralar midem zorluyor ağzımın içi de yara klimalar da çarpıyor üşütüyoruz sanırım iş yerinde zaten çok yemek yiyesim gelmiyor bu sebeple smoothieler kurtarıcım oluyor zaten çiğnemek oral bir alışkanlık olduğu için açlıktan değil çiğneme sevdasından yemek yiyoruz ,midelerimiz aslında sandığımız kadar büyük organlar değiller
neyse bu tatlış ve gereksiz açıklamayı yaptıktan sonra
saygıdeğermorordek fancynancy Cikilatacanavari
Dün sabah:1 muz,1 şeftali,ıspanak,maydanoz,nane,chia tohumu,keten tohumu,su PEACH SMOOTHİE
Öğlen:ton balıklı yağsız ve tuzsuz salata (ben öz tatlarını alıyorum pişirdiğim yemek haricinde tuz kullanmıyorum)
Akşam:1 kivi,1/2 elma,1/2 muz,Ispanak,maydanoz,nane,chia tohumu KİWİ SMOOTHİE
su:2 litre dün az içtim kabul
spor yapamadım baya iyi hissetmiyorum bir iki gündür klima tam sırtıma sırtıma geliyor şu an bile ama oda kalabalık bina camdan hava sıcak ve nemliiçim karardı yazarken
dur daha ideal kilolara geleyim takım kaptanlıklarına yarışacam buraların graliçası olacaaaamSmoothieler kraliçesi
Vaaay bizi tahtımızdan indiricen desenedur daha ideal kilolara geleyim takım kaptanlıklarına yarışacam buraların graliçası olacaaaam
tabiki canım bu sebeple diyorum ya ekmek yemeyin diye ,çok zor ama hayat ilkesi olarak benimsersen zamanla alışıyorsun sen sağlıklı ol da bakma biz uyarımızı yapalımparkbyull valla ben hâlâ şekersiz gibi takılıyorum canım bence şekersiz bu zamanda şekersiz yapmak cidden zor herseyede mutlaka vardır şeker mesala uno premium ekmek aldım normalde şeker yok. Ama un kesin beyaz un vardır 1 kaşık bile olsa. tambugda bile normal un vardır. Mesala tarhana undan oluyor bizde. Bu durumda direk tatlı yada paketli gida olmadığı müddet yada kizartma. Bence şekersiz gidiyorum.
yok yeaaaa komşu takıma salça olurumVaaay bizi tahtımızdan indiricen desene
inşallah canım, takım maşallah çok aktif, çok sevindimYaa hadi bakalım insallah kalp atışlarını da yakında duyarsınız
İçimden bi ses bu sefer gelecek diyor
Evet maşallahları var baksana ben yetişemiyoruminşallah canım, takım maşallah çok aktif, çok sevindim
emeklilik zamanın geldi senin emeklilik zamanın,yetişemiyorum neEvet maşallahları var baksana ben yetişemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?