Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canm lahana yi gogsune sararsan cok iyi geliyormus cok yerde okudum duyd hep onu yapiyorlar ama kaynatip sogutup mu oluyor ilik mi tam nasl hic bilmiyorum internette bir arastir mutlaka belki cozum olur canm ama sutten kesmek icin erken degil yani o konuda rahat ol doktorlar 20.ayda kesin diyor zaten kesme zamani yakinmis iyi bari 19 ay emmis olmasi cok iyi canm kendini bosuna uzme ve gogsunu rahatlatmak icin lahana yi bir detayli arastr tabi bu mevsimde bulabilirmisin oda var

Bence dönebilirsin izindeykrn insan öyle hissediyor ama eski düzene döndüğünde motivasyonun geri gelecek

Bugun yazmadın galiba naptın başladın mı işe

Canim bu menü çok şeker yüklü değil mi yaa bari sut ürünlerini mı arttırsan napsan acaba ya da meyve yerine sebzeye ağırlık verebilirsin

Günaydın ponciklerim ben denize
Şuraya candy nin yüzme emojisini koydum gibi düşünün

Kız özelden mailini yaz göndereyim 30 40 tane var böyle

Kıızzzlaaaarrrr1. gun detoksu ardindan sabah tartilmistm hadi soyliyeyim tartıda çok guzel bir dusus var odemin yarisini atmisim bile yarinda ayni sonucu alirm inslh.

Hadi bakalım sonuç yarın sabah di mi insallah listeye de gireceksin

Bende sabah sporumu yaptım ama ne yaptığımı akşam menüyle yazacağım :))))) misafirlerim gitti korkun benden :)))))

Canım benim yaa misafirlerin ardından bu rahatsızlığın kötü oldu umarım bir an önce iyileşirsin bence stresten ve yorgunluktan oldu bunlar yaa

Aaah tebrik ederim canım yaa 6 haftalık ultrasonda belli oluyor ikiz olup olmadığı bakalım yarın bı öğren ben ikizlere 3. Haftadan sonra 8 de gitmiştim daha önce gelseydin görürdük demişti bana.. çok korkmuştum ikiz olduğunu duyduğumda hayırlısıyla gelsin bebis ya da bebisler inşallah

Günaydınnnn fıstıklar. Cuma 80,8 idim. Bugün 80,3. Bi gitmiyor ya, yapıştı. Stresten ödem tutcam

Sen patlaktan tutuyon odemi ben sana diyim

Dünkü menümü yazayım

Sabah
2 dilim ekmekten tost
Peynir
Maydanoz
domates
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi

Akşam
Yoğurtlu semizotu salatası
Patates salatası
Karpuz

Hedefim senin sabah saat kaç aksam saat kaç merak ettim

Ohhh ohhh masallah kekler borekler

Bi de yarım saat yürüyüş olsa menünde tadından yenmezmis

Valla canım planlarımın arasında inan vardı ama çok kötü rahatsız ve halsiz bir gün geçirdim çıkamadim dışarı hala da kötüyüm biraz midemi bozdum ya da üşüttüm galiba.. zaten tatile geldiğimden beri hastayım bı düzelemedim gitti

Yarın inşallah iyi olursam telafi edicem

Bende lahana dıyecektım ama bulması zor olur dıye demedım. Dolaba koyup soguk soguk göğsüne kapatması gerekıyor Cherry Mom

Canım bu detokslar bana iyi gelmiyor hep bozuyorum ya bir kere yapayım dedim akşam ne varsa yedim daha beter oldu yani sen yine iyisin köfte yemissin ondan bişey olmaz

Çok geçmiş olsun canım ya o benimde başıma gelmişti berbat birşey benimkide çok emerdi o sırada emmedi sonrasında emdi ama uzun surmedi çok zor ya acısı biryandan birde çok ateşlendim ben doktor antobiyotik verdi banada ama iki kere falan içebildim çok dokundu

Canım bu detokslar bana iyi gelmiyor hep bozuyorum ya bir kere yapayım dedim akşam ne varsa yedim daha beter oldu yani sen yine iyisin köfte yemissin ondan bişey olmaz
Diyete uygun ama sadece detoks disina cikmis oldm hic cikmadan ilerleye bilseydim daha etkili olurdu ama boyle bile yararli olduguna gore tam uygulayabilenler icin harikaymis valla ben de baska bi detoks olsa tam dedign gibi ters tepip baska seylere saldiriyordum ama patates cok tok tutuyor ondan tika basa doydugunu histeddigin icin yasaklara yoneltmiyor canm hic aclik histetmeden olunca rahat ama kahvaltiyi cok ozledim artk yarn guzel bir kahvalti yapicam

ördekcim iznin faydasız olacağını biliyorum ama takim açısından daha çok endiseliyim düzensiz yiyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama muhabbet arasında yada uzun süre yemeyince göz dönüyor. Su gece 11 de yemek ye memeyi başarsam babam gelince sofra muhabbet derken yiyorum. yoksa paketli gida şeker falan yada pilav makarna beyaz ekmek yemiyorum.

Pazartesimenü morordek
Sabah 11 kiymali yumurta
1 dilim kızarmış uno denge yine çocukların tostunun kenarları uno denge den yaptım
domates 1 dilim peynir 3 yeşil zeytin
yeşil çay
Öğle 1 gibi cocukların döner etleri 2 yk kadar .
1 top dondurma Damla sakızlı. külahta yedim yarım.
4 te Ahlat erik
6 da karpuz
çay 1 tl lik çekirdek. küçük paket
11 de 1 kepçe kiymali şehriye çorbası
karpuz.
Karpuz lara miktar yazamıyorum ortaya dogruyorum.
Su 2lt
spor yok ama bebelerle dolmuş in bin dükkana git kız kucakta. sıcakta baya ter atıyorum.

yine iyi götürdün bence dondurma kremadan yapılanlardan değilSe sağlıklı benim babam makinası var kendi yapıyor. sade olan katıksız süt ve seker salep falan koyuyor .ama renkliler boya oluyor .

Yok
Yok canım kizartma degil Yag yoktu dışarıda tesislerde hatta pişmemiş gibiydi haşlanmış. tartı benimkiyle aynıydi ilk sabah sonra gece yemekleri sonraki gün 300 gr arttı tabi şu 3 gün irade bana

Mimlendim dimi :)
Sabah dediğim 12-14 akşam dediğim de 19-21 oluyor Candycim. Gece de 3-5 arası uyuyorum.

Bence Didem yarışcak durumu yok benim gibi hepten salmış şekersizi kekler börekler.
hadi Didem toparla biraz sanada banada irade gerek.

Ver gazı şekerim :) Az da kendine al bahane ile,

Çekirdek olmasaymis keske bir kucuk paketi baya baya yağ eder biliyorsun o sırf yağ diyette onu hiç yememek lazm

Bak böyle oluyorsun Ördekim;
Bi de benimkiler gibi uyumayan modellerdense X 2 diyor ve çekiliyorum. :))

Aa öyle mi, o kısmı kaçırmışım ben , ama menülerin ve sporun gayet iyi canım en kısa zamanda hedefine ulaşacağına inanıyorum:)
Ay inşallah canım ya.

Bilemedim canım şimdiden böyle olursa sonum perişan olsun ama o süreçlerde geçici olacak. O yüzden sağlıkla gelsin-ler de gerisi hallolur elbet
İnşallah canımmm

Bence bu cuma Harika sonuçlarla geleceksiniz
Temennimizzzzz

[
geçer anam geçer gülüm

İki öğün yemeye henüz alışamadım, araları bırakabileceğimi de sanmıyorum canım.

Canım çok sağol, aralıklarla oruç tutma fikri vana da cazip geliyor. Hem sağlık için iyi hem de borçlarım anca kapanır. Şaka bir yana vücuda açlıkta gerekliymiş. Detaylı bir şekilde bir terlerde okumuştum.

Slm kızlar bildirim yapmayı unutmusum.
Dikkat etmeyince kilo 1-2 günde bile çok oynuyor.
Dün sabah 82 çıkmıştım neyseki bugün 80'ni gördüm. Darısı cuma hedefim 79'u görmeye inşallah..
Yaparsın sen canım.

Tabi zor çocuklar küçük olunca. Listeden çıkıyorsun diye tamamen bırakma cevap yazmasan da arada bakarsın belki devam etmene faydası olabilir canım. Müsait oldukça da yazar tamamen kopmamış olursun.

Çok geçmiş olsun canım. Kızım da memeyi kendi bıraktığında aynı duygular içindeydim. Sanki senden kopuyor gibi hissediyorsun ama öyle olmuyor.

Tü tü maşallah bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…