Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy ben çiklatımla ayrı gruba mı düştüm yhaaa. Ama bu hafta benden bolca yüzme ve koşu bekleyebilirsiniz. Benden söylemesi. Anneme gidiyorum spor yapabiliyimmm diye bakalım yapabilecek miyim.
Ben de işi mi biraksam ya nöbete gidince spor yapamıyorum

Anaaaa benimde totom bisiklet üstünde çürüsünn :)) Allah'tan geç yatıyorsun :) sabah uyandığımda şöööyle bir güzel sporlarını okuyayım
Hiç endişelenme bebeğim.

Bende ayın 15 inde yazlığa gidiyorum oğlan artık emmiyorda nasılsa habire yüzerimmm :))
Bende yazlığa gidiyorum ama kocam sağolsun çok kalmamızı istemiyor bende kıyamıyorum yoksa bana kalsa 1 haftadan önce dönmem.

Fancycim daha biz yazmadık
Di mi.
Önce kartları görelim üstüne koyarız nasıl sinsiyim ammaa :))))
Ahahahaa fenaaaaa.
Ben de işi mi biraksam ya nöbete gidince spor yapamıyorum
Bırak yaaaa, kp baksın biraz size toplaşıp sıkıştırıp bi yerde dövelim mi çiklatım.
fancynancy Toto kalktı demiiii bacım :))
Okadar büyük konuşuyorum burda hani diğer pötürler :)))
rint magickk parkbyull @beyazinci
Ahahahaa 2 no uyudu 1i de halledince ısınmaya başlıciiimmm.

Siz de çocukları kreşe verin spor yapcaz biz dersiniz
Ayy benim ki daha 19 aylık ablası buna benden başkası katlanamaz zaten çok yaramaz:))
3yaşına gelsin babasının iş yerinde kreş var oraya vercem ozamn işte spora spor demem başka bişey derim

yok artikkk
Ama bazi bunyelr gercekten ole cok fazla aliyolarmis verebildinmi peki o 25 kiloyu dogumdan sonra nasil gitti merk ettim
Ben ilk kizimda 13 kilo ikincide 11 kilo aldim
Benimki efsane ya hu
58,5 hamile kaldım 84le doğuma girdim.
Oğlumun ilk doğum gününde 54'tüm. Sonra ufaktan almaya başladım geri 62yi gördüm. Şimdi tatil öncesi 58.1e kadar düştüm.

Hahaha grup amacını aştı :) ama bizde de çocuk var işte aynı şeye geliyor :) o uyursa spor var yoksa yok :))
Ay sorma bugün spora basladım. Mınık dolanıyor etrafımda spor yaptırmıyor. Uyuyunca yıne basladım spora.
Bugün bırde akçaya geldım. Arabayı uzağa koyduyduk yürüyüş olsun dıye. Sonra bı yere gıtmem lazımdı yolu karıştırdım tam 2 saat hızlı yürüyüş yaptım. Yarım saat normal yürüyüş yaptım. Zaten spor yapıp gıtmıstım akçaya baya yoruldum. Bebek arabasını ittire ittire yürüyüş yaptım.

Akçay’da esımın halasına geldık. Yan komşunun çocukları halamda. En küçük 6 aylık 4 yas ve 9 yas kız çocuğu. Anne baba ıste yanlarında da 2 yas oğlan varmış.
9 yasındakı çocuk 2 karidesine bakıyormuş evde sabah 9 akşam 10. Üzüldüm çocuk çocukluğunu yasıyamıyor. Bu kadarda sorumsuzluk olmaz. 9 yasındakı çocuk bıberonla süt su ıcırıyormus.uyutuyormus bezını degıstırıyormus.
Kardesıne omlet bıle yapıyormuş.
Bugün saklambaç oynuyorlarmış. 6 aylık çocuğu gardıroba saklamıs. Halam gıdınce çocuğu bulmuş korkmuş çocuk karanlık yerde. Bogulabılırde.
Allah yardımcıları olsun. Baskada bırsey elden gelmıyor

Benimki efsane ya hu
58,5 hamile kaldım 84le doğuma girdim.
Oğlumun ilk doğum gününde 54'tüm. Sonra ufaktan almaya başladım geri 62yi gördüm. Şimdi tatil öncesi 58.1e kadar düştüm.
Sen de cok almissin ama vermissin hepsini yine masallah. Darisi basima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…