- 23 Mart 2016
- 30.619
- 91.562
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #290.341
Allah akıl fikir versin o çocuğa mı güvenip yapmışlar bebek yazıkAkçay’da esımın halasına geldık. Yan komşunun çocukları halamda. En küçük 6 aylık 4 yas ve 9 yas kız çocuğu. Anne baba ıste yanlarında da 2 yas oğlan varmış.
9 yasındakı çocuk 2 karidesine bakıyormuş evde sabah 9 akşam 10. Üzüldüm çocuk çocukluğunu yasıyamıyor. Bu kadarda sorumsuzluk olmaz. 9 yasındakı çocuk bıberonla süt su ıcırıyormus.uyutuyormus bezını degıstırıyormus.
Kardesıne omlet bıle yapıyormuş.
Bugün saklambaç oynuyorlarmış. 6 aylık çocuğu gardıroba saklamıs. Halam gıdınce çocuğu bulmuş korkmuş çocuk karanlık yerde. Bogulabılırde.
Allah yardımcıları olsun. Baskada bırsey elden gelmıyor
Akçay’da esımın halasına geldık. Yan komşunun çocukları halamda. En küçük 6 aylık 4 yas ve 9 yas kız çocuğu. Anne baba ıste yanlarında da 2 yas oğlan varmış.
9 yasındakı çocuk 2 karidesine bakıyormuş evde sabah 9 akşam 10. Üzüldüm çocuk çocukluğunu yasıyamıyor. Bu kadarda sorumsuzluk olmaz. 9 yasındakı çocuk bıberonla süt su ıcırıyormus.uyutuyormus bezını degıstırıyormus.
Bugün saklambaç oynuyorlarmış. 6 aylık çocuğu gardıroba saklamıs. Halam gıdınce çocuğu bulmuş korkmuş çocuk karanlık yerde. Bogulabılırde.
valla supersin ozman verebildiysen ne mutlu sana canimBenimki efsane ya hu
58,5 hamile kaldım 84le doğuma girdim.
Oğlumun ilk doğum gününde 54'tüm. Sonra ufaktan almaya başladım geri 62yi gördüm. Şimdi tatil öncesi 58.1e kadar düştüm.
memude sporda super canimm masallah pıtırcıgım benimIyi geceler cumlete. Bugunku menum
Sabah
Omlet
Salatalik
Domates
Peynir
1 dilim ekmek
Ogle
2 lahmacun
Ayran
Aksam
3 cig kofte
Kucum kase yogurt
2 lt su
20 dk yuruyus
10 dk zumba
40 dk bolgesel
ayy cok uzuldum yaa rabbi yardimcilari olsun ama anne baba demeye bin sahit ister sartlar ne olursa olsun 6 aylik bir bebegi sen nasil 9 yasnda ki cocuga teslim edersin nasil bi akil nasl bi zihniyet gerckten cok uzuldum ben acda olsam dısardada yatsam brakmam sırtimda tasirim gene brakmamAkçay’da esımın halasına geldık. Yan komşunun çocukları halamda. En küçük 6 aylık 4 yas ve 9 yas kız çocuğu. Anne baba ıste yanlarında da 2 yas oğlan varmış.
Yaaaa ne kadar üzücü ve tehlikeli bir durum. Belki çalışmak zorundalardır ama başka çözüm yolu bulamamışlar mı. Çocuk çocuğa emanet edilmez kiAkçay’da esımın halasına geldık. Yan komşunun çocukları halamda. En küçük 6 aylık 4 yas ve 9 yas kız çocuğu. Anne baba ıste yanlarında da 2 yas oğlan varmış.
Hamilelikte iyi almışsın ama çokta güzel vermişsin canım.
Sağ ol canım. 65e takılmıştım ama sonra indi şükürHamilelikte iyi almışsın ama çokta güzel vermişsin canım.
Kimi bulucaz bilmiyorum ki var mı grup değişikliği yapmak isteyen kızlarKızlar ya müthişsiniz ne güzel gaza gelmissiniz bileydim bu grup işini önceden yapardım
Dahil tabi ki canım dün başladı haftaya perşembe son
Anladım sorun olduğunu zaten, cevapla demişsin ama mesajın yoktu falan :) neyse olur öyle şeyler
Hehe ne güzel olmuş :)
Evet canım dahil, merak etmeyin :)
O zaman birini daha bulun grup değiştirmek isteyen varsa onunla değişin aynı gruba gidin. Eşit sayıda yapmaya çalışmıştım çünkü :)
Bende çok üzüldüm. Halam yardımcı olmaya çalışıyor ama yaşlı ve hasta kendını zor ıdare edıyor. Kendı ıslerınde çalışıyor. Eleman bulamadıkları ıcın ıse gıdıyormus. Çocuklara bakıcı tutmak akıllarına gelmıyor nede olsa bakıcıları abla var. Sıkayet edeceksın boylelerını. Sabahtan aksama kadar nasıl bırakır bı anne. Geceden çocuklara yemek de yapmıyormuş. 9 yasındakı abla kendısı evde bırseyler yapıyormuş.Cok uzuluyorum boyle seyler duyunca. Anne baba calisiyosa neden bakici tutmazlar aklim almiyo. Icim ciz etti resmen.
Ay nolur anlatma karnima agrılar giriyo ne sorumsuz insallar ya gercekten bole seyler duydukca kahroluyorumBende çok üzüldüm. Halam yardımcı olmaya çalışıyor ama yaşlı ve hasta kendını zor ıdare edıyor. Kendı ıslerınde çalışıyor. Eleman bulamadıkları ıcın ıse gıdıyormus. Çocuklara bakıcı tutmak akıllarına gelmıyor nede olsa bakıcıları abla var. Sıkayet edeceksın boylelerını. Sabahtan aksama kadar nasıl bırakır bı anne. Geceden çocuklara yemek de yapmıyormuş. 9 yasındakı abla kendısı evde bırseyler yapıyormuş.
Spor superrr pıtırcıkkk.Bgunku menum ve sporum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
3 hindi salam
2 kare kasar peynir
Nescafe
2 günkurusu
Oglen
1 kase yogurt
1 salatalik
1.5 kasik yulaf kepegini karistirdim afiyetle yedim
Arada
2 kirmizi erik
2 hurma
2 gün kurusu
Aksam
1 yaril haslanmis tavuk gogsu
10 aci biber tursusu
1 salatalik tursusu
Arada
sekersiz turk kahvesi
2 hurma
1 günkurusu
Su 2lt
4 bardak odem attirici cay
Sporrr
Gün icerisinde toplam 800 ip atlama
30 dakika tempolu yuruyus
30 dakika zumba
15 dakika bölgesel egzersiz
1 dk plank
morordek
Evet bana çok mantıklı geldi bu fikir ben hiç duymadım bunu sayalım siz hallediverinHiç endişelenme bebeğim.
Bende yazlığa gidiyorumama kocam sağolsun çok kalmamızı istemiyor bende kıyamıyorum yoksa bana kalsa 1 haftadan önce dönmem.
Di mi.
Ahahahaa fenaaaaa.
Bırak yaaaa, kp baksın biraz sizetoplaşıp sıkıştırıp bi yerde dövelim mi çiklatım.
Ahahahaa 2 no uyudu 1i de halledince ısınmaya başlıciiimmm.
Uçma aman dikkat etAyy benim ki daha 19 aylık ablası buna benden başkası katlanamaz zaten çok yaramaz:))
3yaşına gelsin babasının iş yerinde kreş var oraya vercem ozamn işte spora spor demem başka bişey derim
İşte hep söylerim herkes anne baba olmamalı cnmAkçay’da esımın halasına geldık. Yan komşunun çocukları halamda. En küçük 6 aylık 4 yas ve 9 yas kız çocuğu. Anne baba ıste yanlarında da 2 yas oğlan varmış.
Senin sporunu yirimBgunku menum ve sporum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
3 hindi salam
2 kare kasar peynir
Nescafe
2 günkurusu
Oglen
1 kase yogurt
1 salatalik
1.5 kasik yulaf kepegini karistirdim afiyetle yedim
Arada
2 kirmizi erik
2 hurma
2 gün kurusu
Aksam
1 yaril haslanmis tavuk gogsu
10 aci biber tursusu
1 salatalik tursusu
Arada
sekersiz turk kahvesi
2 hurma
1 günkurusu
Su 2lt
4 bardak odem attirici cay
Sporrr
Gün icerisinde toplam 800 ip atlama
30 dakika tempolu yuruyus
30 dakika zumba
15 dakika bölgesel egzersiz
1 dk plank
morordek
Artık bı müddet aklımdan çıkmaz benım. Elden gelen bırsey yok.Ay nolur anlatma karnima agrılar giriyo ne sorumsuz insallar ya gercekten bole seyler duydukca kahroluyorum
tesekkur ederim canimSpor superrr pıtırcıkkk.
Evet bana çok mantıklı geldi bu fikir ben hiç duymadım bunu sayalım siz hallediverin
Uçma aman dikkat et
İşte hep söylerim herkes anne baba olmamalı cnm
Senin sporunu yirim
aynen canim haklisinArtık bı müddet aklımdan çıkmaz benım. Elden gelen bırsey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?