Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Pitirciklar bi harika ya

sporun harika canim oyüzden ordaki bunu görmeyi veririz

masallah canim sporun harika

Daha yapıcam spor ama çarpıntım var yarıda kesıyorum. Ozellıkle cardıo yaparken zorlanıyorum. 10 dk yı daha pek gecemedım.
bence sporun gzel yarin yaparsin artik yorma daha fazla bünyeni canim bende zumbayi daha once 50 dkikadan fazla yapardim smdi gün icinde baska aporlar yapinca 30 dkikanin ustune cikamiyorum oyuzden

Zumba denemedım hıc ama yorucu gördüğüm kadarıyla
evet canim baya efor sarfettiriyo

ahahahhhh guldurdun beni gece gece
Hayr en sondaki günah cıkartmanda ayri gzel hani

Ana muhabbet çok koyu kendimi bisiklet üstünde unuttum

Aha azaydidem geldiiii git yat canım sen bize de bir ağırlık çöktü zati hahajaja

Ben senin yerinede yaparim mirak etme pıtırcıgim
siz yatın gariii ben spora devamm

Aklıma direk bu karikatür geldi aman dikkat et canım
Ahahaha, çok alemsiniz heee.

Okuyunca bir tuhaf oldum. 9 yaşındaki bir çocuğa bu kadar sorumluluk yüklemek büyük haksızlık. Çocuk çocuğa emanet edilmez. Bunu bilir bunu söylerim. 9 yaşında bez değiştirip, omlet yapıyor, sütünü içiriyor. Çok acımasızca. Madem kendileri bakanayacaklar ya da bakıcı tutamayacaklar neden daha çocuk yapıyorsunuz ki? Allah korusun o çocukların başına bir şey gelse vebalini ömrü boyunca o çocukcağız çeker. Çok vicdansızlarmış gönülcüm.
Söylenecek şey çokta neyse. Allah akıl fikir versin.

Çok geçmiş olsun canım benim. Bu arada gerçekten efsaneymişsin. O kadar kiloyu nasıl verdin maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…