Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek Cikilatacanavari parkbyull

Kahvaltı
1 tk tahin pekmez
2 dilim çok tahıllı ekmek
Krem peynir

Ara
Türk kahvesi

Öğle
1 büyük tabak menemen
İçinde 2 dilim kadar sucuk yedim sanırım

Ara
2 fincan çay

Akşam
5 yk bezelye
4 yk bulgur
1 içli köfte
2 çiğköfte (bulgurdan)
Ayran

Gece
Maden suyu
1 kase patlamış mısır

2 gündür gözlerimin önünde neler yeniyor anlatamam. Ne pastalar vallahi arkadaşım almış gelirken, o pasta var ya beni ye diye bağırıyordu resmen. Yemedim. Bugün kurabiyeler indi midelere komşumda yine yemedim. Akşam eşim ve çocuklara dondurma servisi yaptım yine yemedim. La casa de papel izlerken eşim bana 2 defa bişi olmaz çok sıcak zero aç içelim diye kışkırttı, içmedim. Ama Allahım neden ben hala 80 de çakılı kaldım. Öyle derlerdi ya eskiden; bi taraflarım şişiyor herhalde yemedikçe, delircem yakında. Dayanamayıp tartıldım tabii ki ondan bu isyaaaaannnn.

Su:
3 lt

Spor:
18 dk ağırlık kol çalışma
7 dk karın egzersiz
45 dk eliptik

ee ne yapayım burdaki ortamı görünce tüm gün aklıma geldi yediklerim falan. ..sende iyi cosmussun valla . maşallah. .. iyi geceler herkese. ..
Aynen canim insallah bole devam ederm
Günaydın kızlarrr. Geç saate kadar uyanık kalmayı nasıl beceriyorsunuz, hele de o saatte spor yapablarınız var,helal olsun. En geç 24.00 de yatıyorum ben.
valla canim ancak o saatte fırsat bulabliyorum kendj adima knusmak gerekirse bide daha sonra kacamk yapmamak icin gec yapiyorum sporu snrada gonul rahatligiyla uyuyorum

Günaydın kızlarrr. Geç saate kadar uyanık kalmayı nasıl beceriyorsunuz, hele de o saatte spor yapablarınız var,helal olsun. En geç 24.00 de yatıyorum ben.
Ben ancak çocuklar uyuduktan sonra yapabiliyorum, maşallah benimkilerde gececiler. Oğlum eliptiği kullandırtmıyor bana ne alakaysa, yerlere atıp kendini ağlıyor. Ama alışsa iyi olur, gece bütün sporlarımu yapmaya çalışmak yorucu oluyor. Enerjimde kalmıyor.

Allah vicdan versin. Diyecek cok sey var da iste.
Super sporlar

Anammmm in cin top oynuyo gruptaa
Bende dedm hic gremedim bgun kesn bir suru sayfa olmustur oku oku btmezde dedim ama nerdeeeeee

Neseee 5. Takimn gzelleri napiosunuzzz nerelerdesinizz kacamak yok dimi

Pitirciklarrr spor yaptinizmi durumlar nedirrr
Ben 2 cocukla basbasa bi pazar gecirdim. Disari felan cikardim. Yorulmusum. Bir ara oglumu parkta goremeyince kayboldu sandim. Aklim cikti.

Ben 2 cocukla basbasa bi pazar gecirdim. Disari felan cikardim. Yorulmusum. Bir ara oglumu parkta goremeyince kayboldu sandim. Aklim cikti.
Ah çıkmaz mı heleki gündemde olan bu sapık ve şerefsizlere gördükçe...bazen kaydırağın arkasına falan girmiş oluyorlar ya o bir sn göremeyince bile kafayı yiyorum

Ah çıkmaz mı heleki gündemde olan bu sapık ve şerefsizlere gördükçe...bazen kaydırağın arkasına falan girmiş oluyorlar ya o bir sn göremeyince bile kafayı yiyorum

Zaten direk aklima bu olaylar geldi. Normal dusunemez olduk. Bizimki de ben kardesiyle ilgilenirken yan taraftaki spor aletlerine gitmis.

Herhalde amaaaa biz spor yapıyoruz değil mi ben başladım :)))
Bıgün hiç halim yok pötürcüğüm yaa, tüm gün de evdeydim ama halsizim yine de yarına inşallah spor
Menüm : kahvaltı: haş yumurta menemen salatalık peynir çay
Ara: Türk kahvesi 1parça kestane şekeri
Ara: kiraz, ayran
Akşam: ezogelin çorba 1lavaştan pizza, cacık salata
Su 1,5lt, spor yok morordek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…