- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #290.521
H hayalalemiveben cumartesıden berı yok tamam da @Mirafatos en son dün gırmıs hıcbırseyde yazmadı.Valla haklısın Didemcim ikisi de toz oldular bi anda. Ben onları aktif olarak menü paylaşıyorlar diye eklemiştim gruplara. Ama işte ona rağmen çok iyi bi performans gösteriyorsunuz
Haftaya grup işlerinden diskalifiye oldular @Mirafatos ve H hayalalemiveben
Cherry Mom gecmıs olsun canım. Ins ıyılesırsın hemen.
gecmis olsun canim cabucak iyilesirsin insallah
Aynen canım ya çocuğa bulaştırmam inşÇok geçmiş olsun canım. Soğuk algınlığı mı?
Cherry Mom çok geçmiş olsun kuzummm
Gunaydinlar.Cherry Mom gecmis olsun canim
Çok geçmiş olsun emniscim
Aynen canım ya çocuğa bulaştırmam inş
Teşekkür ederim herkese yaz günü başarıyorum grip olmayı
Bireysel sıralama listesi hazırlanmış hanımlar:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siralama-listesi.246132/page-13#post-56599192
Şu anda yarışmacı olan arkadaşlar yarışma başlangıcından beri olan durumlarını kontrol edebilir.
@parkbyull vehedef38beden sizleri ilk 10'a girdiğiniz için tebrik ediyorum
Sağol canım size de geçmiş olsunYa yaz gunu de cok zor. Benim oglum da bugun ateslendi. Burnu akiyo halsiz. Nasil hasta oldu anlamadik. Insallah ikiniz de bir an once iyilesirsiniz.
Değişik spor yapan puanını da bulsun bundan sonraŞimdilik 30dk kango jumps yapılmıştır bilgilerinize pitirciklar dünü telafi edicim
Sen yoksun diye hedefcimAyy, ne güzel mesajlar yazılmamış. Hiç bir şeyden geri kalmıyorum.
75 güzel bir sınır benceBaşlangıcı boşver
Güzel kilo vermiştim hedefime ulaşıp mezun olmuştum sonra kör bogazimi tutamadim.
Kaçıncı haftadasiniz. ilk 3 ay bulantimi bastirsin diye her öğün ekmek arası şeyler yedim. Çok çikolata yedim. . Kilolar aldı başını gitti. Sonra dikkat etmeye başladım. Doğuma kadar 75 i geçmemek hedefim.
Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin
Buldum dakikasi 10000000 puanDeğişik spor yapan puanını da bulsun bundan sonra
Sen yoksun diye hedefcim
Oy kuzucum çok sağol. Tutcam dedim sözümü tutayım bariGünaydın güzellerim
Gruplar çok başa baş gidiyor, ilk sayfaya ekleyeceğim şimdi son durumu :)
Çok geçmiş olsun emniscim
Yok canım yeteri kadar su içtiğin sürece suyu litresi litresine yazmasan da olur :)
Eline sağlık fancycim
Bu haftakini ben tutabilirim istersen?
Di miAma kaptanim haksizlik varrr sikayet ediyirummm
Bizim iki arkadasimiz ortalikta yok o gruptakilerin hepside masallah spor yapio tamam yani smdi ben hepsini tek basimada yenerim sknti yok ama yaniii haksizlik olsun istemem ehem ehemmmm
Tebrikler beybiiiii. Ben kendimi bulamadım valla, rezalet ötesiyimteşekkürler vakvakcüğüm
ene ilk üçteyim ya la
Eline sağlık bebegim
Sanırım yiyecek başka karbonhidrat kalmamış
Tişkür ederim kızlar.Eline sağlık canım. Çok güzel bir tablo olmuş
Sağol canım size de geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?