Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yürüyüşlerin falan güzeldi orda da ama, aşırı kaçamağın da yoktu, moralini bozma canım cuma güzel bir rakam göreceksin bence:) şu iki gün dikkat et yeter ödemlerin gitsin, düğüne kadar hedefine ulaşır mezun olursun inşallah o zaman gayet şık bir elbise iyi gider :))

evet canimm insallah dahada arttiricam ip sayısını gün icinde vakit buldukca 1 seferde 500 atlayabiliyorum suanda ilk basladigimda 100 200 zor atliyodum bikerede yavas yavas yukseliyo sayilar

özel bir diyet mi uyguluyorsun yoksa sağlam şeker yüklemesi hoşuna mı gidiyor
incir , üzüm , hurma,hatta kirazda bu sınıfta ama kıl payı sıyrılıyor şeker oranı en yüksek meyveler..
Evet özel bir diyet medicalmedium

Evet özel bir diyet medicalmedium
Ha unutmadan kafama göre değil diyetisyen eşliğinde yapıyorum bu diyeti ilk defa böyle bir diyet yapıyorum banada cok degisik gelmisti ama kiloda verdim kendimi çok dinc hissediyorum bu hayvansal gıdalardan arınma diyeti canım benim gibi çok tüketenlere lazım

Günaydınlar
Hanımlar ben yarın yola çıkıyorum o yüzden pek giremeyebilirim. Hatta cuma da yolda olacağım ama liste için girerim tabi ki
Lütfen yarın asla ve asla kaçamak görmek istemiyorum menulerde. Ufacık tadına baktım bile olmasın bu cuma güzel bir derece almamız şart. Ki listede hala sabit gelenler varmış onların yarın müthiş müthiş dikkat etmesini istiyorum. Sporlarınızı bugünden yapın yarına çok spor yapıp cumaya sismeyin sonra :) suyu da sakın ihmal etmeyin, en iyi ödem atıcı şey su biliyorsunuz. Bu sıcaklarda bol bol içiniz efenim :)

Oo süper ama o kajular çok kalorili :))ceviz belki daha iyi olur
çiğ ise kaju fındık ve cevizi dönemeçli kullanıyorum vücut aldığı faydalı yağlarla enerji yakımını hızlandırıyor ,bazen gerçekten yağ olan faydalıdır
velhasıl kajuyu nadiren fındık ve bademi daha fazla tüketiyorum iyi kolestrolümü düşürdüğü için cevize bir müddet ara verdim

Ozlemcim sporun 1.5 saat yürüyüş ve 13000 adım mı yoksa bu 13000 adımı zaten 1.5 saat yürüyüşte mi attın onu anlayamadım
morordek canımın çık çektiği bir sütlü Tatlı var, eksi gelirsem haftasını cezasız ondan yiyebilir miyim
Eksi gel de duruma göre bakalım :)
Supermis gerçekten
Dışarıda sekersiz dondurmayı nereden buluyorsun oğlun için merak ettim :) öğreneyim böyle şeyleri :)
Şu dolmalar bitsin artık bugün ve yarın menude görmek istemiyorum kardelencim
Ben bu hafta başında ne dedim
Kacamak cezalarınızı ekstra yazacağım sporlarınızdan dusmeyecegim dedim
O sebeple bi 50 puan ceza Cikilatacanavari
Geçmiş olsun canım iyi misin şimdi?
Yaa bak bi de ödül diyorsun :)
Önce güzel kilo verelim ki ödülü hak edelim
Sibelcim tabi ki takılabilirsin mezuniyet sonrasında da... Mezun olanı takımdan kovmuyoruz hatta bence mezuniyetten sonra herkes kalmalı koruma amaçlı
buyrun size kahvaltımın resmi anca yüklendi greyfurt ve zeytin yenmedi incirin birini de burda her şeyi parmaklayan bir arkadaş yedi

Eki Görüntüle 2170111
Afiyet olsun :)

Dün bitti dolmalar nihayet ördekim zorla bitirdim

Ozlemcim sporun 1.5 saat yürüyüş ve 13000 adım mı yoksa bu 13000 adımı zaten 1.5 saat yürüyüşte mi attın onu anlayamadım

Eksi gel de duruma göre bakalım :)
Evet canım 13000 adımı 1.5 saatte attım.
--
Aslında toplam 17000 adımı geçmiş ama yürüyüş dışında olan dakika ve adımları eklemedim.

Dün bitti dolmalar nihayet ördekim zorla bitirdim
Oh çok şükür
Bu 2 gün akşamları protein agırlıklı ye kardelencim
Aslında sadece sen değil herkes öyle yesin :)
Evet canım 13000 adımı 1.5 saatte attım.
--
Aslında toplam 17000 adımı geçmiş ama yürüyüş dışında olan dakika ve adımları eklemedim.
Tamamdır Özlemcim

Bencede ordekcim mezun olsanız bile takılmaya devam edin benim gibi korumada olursunuz ben mesela yine kilo vermişim 5 li rakamları gördüm sonunda bu arada kaptanım haftaya beni gruba dahil etme çünkü çok yoğunum arkadaşlara haksızlık olmasın spor falan zor yapicam ama takılırım arada

Ya bak ne kadar güzel senin adına çok sevindim :)
Tamamdır haftaya eklemem seni :)

Ay ne güzel yaa bende senin gibi yapacağım inşallah 5 li rakamları üniversitede bıraktım :!(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…