- 29 Ocak 2017
- 4.499
- 8.595
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #291.201
Yürüyüşlerin falan güzeldi orda da ama, aşırı kaçamağın da yoktu, moralini bozma canım cuma güzel bir rakam göreceksin bence:) şu iki gün dikkat et yeter ödemlerin gitsin, düğüne kadar hedefine ulaşır mezun olursun inşallah o zaman gayet şık bir elbise iyi gider :))59,5 geldim canım. Gerçek olabilir çünkü ben çok kilo alırım tatilde. Bu gruba girmeden önce 4 günlük tatilde 2 kilo almıştım o bunalımlaCherry Mom im koş gel dedi de burayı buldum. Ama hızlı gelen hızlı gider diye düşünüyorum. 14 günde 1.300 gr . birazı ödem olsa... Çok yürüdük hareketliydim de aşırı abartmadım tatlı yemek ekmek vs. ama kısmet. Şimdi daha dikkatli olacağım. Cuma bildirimde inşallah normal bir şey gelirim de ona göre hedef belirlerim. 25 ağustos arkadaşlarımjn düğünü var, kardeş gibidir ikisi de benim için. 15 yıllık dostlarım. Orada şık olmak istiyorum.
evet canimm insallah dahada arttiricam ip sayısını gün icinde vakit buldukca 1 seferde 500 atlayabiliyorum suanda ilk basladigimda 100 200 zor atliyodum bikerede yavas yavas yukseliyo sayilarGünaydın kızlar
kaptanım valilik oraya çok yakın yenişehirdeki ek hizmet binasındayız biz zaten sanırım aramızda 3-4 ışıklık mesafe var çevre yolu üzerinde üstelik muhakkak beklerimen fazla 10 dk.da burdasın sende numaram vardı benim silmediysen bana bi mesaj atabilir misin benim telefon değişti numaralarımı sonradan topladım seninkine baktım da yok şimdi
ne güzel zayıflamışsın
ben de bu tarifi yapmıştım çok beğendik biz de ceviz ve muz kullanmıştım ben 2 yk da süt koymuştum şeker eklemedim ama tadı güzeldi
2000 mi
Evet özel bir diyet medicalmediumözel bir diyet mi uyguluyorsun yoksa sağlam şeker yüklemesi hoşuna mı gidiyor
incir , üzüm , hurma,hatta kirazda bu sınıfta ama kıl payı sıyrılıyor şeker oranı en yüksek meyveler..
Ha unutmadan kafama göre değil diyetisyen eşliğinde yapıyorum bu diyeti ilk defa böyle bir diyet yapıyorum banada cok degisik gelmisti ama kiloda verdim kendimi çok dinc hissediyorum bu hayvansal gıdalardan arınma diyeti canım benim gibi çok tüketenlere lazımEvet özel bir diyet medicalmedium
Oo süper ama o kajular çok kalorili :))ceviz belki daha iyi olurbuyrun size kahvaltımın resmi anca yüklendi greyfurt ve zeytin yenmedi incirin birini de burda her şeyi parmaklayan bir arkadaş yedi
Eki Görüntüle 2170111
çiğ ise kaju fındık ve cevizi dönemeçli kullanıyorum vücut aldığı faydalı yağlarla enerji yakımını hızlandırıyor ,bazen gerçekten yağ olan faydalıdırOo süper ama o kajular çok kalorili :))ceviz belki daha iyi olur
Ozlemcim sporun 1.5 saat yürüyüş ve 13000 adım mı yoksa bu 13000 adımı zaten 1.5 saat yürüyüşte mi attın onu anlayamadımMenüm ;
07:30
1 h.yumurta
13:00
Yarım bardak kakaolu süt
14:00
1 kase salata
18:30
Tepside et
Bol Semizotlu salata
1 parça lavaş(1 elim kadar ya var ya yok)
3 t.kahvesi
1 yeşil çay
2 5&1 bitki çayı
3 L su
Spor;
1,5 saat yürüyüş -- 13000 adım (AVM'de gezinme hariç)
Şimdilik spor bu kadar.. ilerleyen saatlerde biseyler yaparsam paylaşırım.
morordek
Eksi gel de duruma göre bakalım :)morordek canımın çık çektiği bir sütlü Tatlı var, eksi gelirsem haftasını cezasız ondan yiyebilir miyim
Supermis gerçektenKızlar size süper bir tarifle geldim.
Tatil menülerimden bilirsiniz donsurmasız nefes alamıyorum ben. Ama bu sabah tartıda gördük ki artık onunla da münasebeti kesmeliyim.
Tartı mı bozuk benim ayarım mı onu bilemiyoruz ve geçiyorum.
Muzu dilinleyip buzluğa atıyoruz. 4 5 saat kalıyor. Sonra çıkarıp robottan geçiriyoruz. Üzerine istediğiniz meyveyi ya da kahve falan işte ne okursa atıyoruz. O da hemhal olana kadar bir daha robot. Sonra istediğiniz şekilde atın buzluğa bir iki saat daha dursun.
Ben bir kısmına şeftali bir kısmına tahin pekmez ve fındık koydum eşim ve benim sıpacık çok beğendi.
Dondurma kalıbına yaptım. Kendim bugünlük sadece yarım mızdan yapıp yedim. Erik şeftali...
Sıpa dondurma yiyor ama ona da şekersiz dondurma yediriyordum. Burada da sürekli elinin altında olamayacağı için artık vuzlukta hep bundan olacak. Başka tarifler de deneyeceğim şekersiz bulabilirsem bakalım.
Şu dolmalar bitsin artık bugün ve yarın menude görmek istemiyorum kardelencimBugünkü menümmorordek
Sabah
Ara
- 1 haşlanmış yumurta beyazı
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- Peynir
- Zeytin
- Bitki çayı
- 1 tatlı kaşığı bal
Akşam
- 1 avuç leblebi
- Az kuru üzüm
- 1/3 muz +kakao+kuru üzüm
- 3 kuru kayısı
- 1 avuç kayısı çekirdeği içi
2,5 lt su
- 3 küçük biber dolma
- 2 kaşık yoğurt
- 1 dilim ekmek
500 ip atlama
30 dk jessica smith
Ben bu hafta başında ne dedimBgunn resmennn tatli die bagirdim birazcik kacamak yaomis olablirim ama sporunla yaktim hepsini
Bgunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Salatalik domates biber
2 yesil 2 siyah zeytin
Kk beyaz peynir
1 catal nutella
Arada mini magnum
Aksam
Semiz otlu salata
3 tane hazir satılan pilic kebap
Arada
Nescafe
2 ceviz
2günkurusu
2hurma
Su 2.5 lt
4 bardak odem attirici cay
Spor
2000 ip atlama
30 dakika zumba
15 dakika cardio
morordek
Geçmiş olsun canım iyi misin şimdi?Günaydın ballar
morordek Cikilatacanavari @fancynancy
NOT:Menüler günün spor ve su düne ait umarım problem olmuyordur ördekciğimgerçi su ve spor genelde standart benim
BUGÜN
salatalık
domates
peynir
kaju
incir 1 adet
şeftali mini 1/2
yaban mersini 1/2 avuç
yeşil çay
öğlen:karar veremedim dün izlediğim belgeselden sonra et ve tavuk da yemek istemiyorum ,hamur işi de yemiyorum olmadı bir firma var rica edeceğim bana juice hazırlsın getirsin en temizi gibi...ya da en temizi etsiz çiğ köfte
akşam :yulaf lapası veyahut smoothie...
DÜN
spor yok
su 3 litre
37.6 derece ateşle kemiklerim dökülüyordu bu sebeple spor yapamadım..
Yaa bak bi de ödül diyorsun :)Ben d bu sabah tartıldım Cuma’yla aynı çıktım son iki gün çık dikkat etmem lazım sporu da iyi yapıp güzle bir eksi görmek istiyorum
morordek acıma bana bu iki gün kaçamağım olursa vur kırbaçı
Sibelcim tabi ki takılabilirsin mezuniyet sonrasında da... Mezun olanı takımdan kovmuyoruzGünaydın kızlar
yine yeniden yollar bizi bekliyor. .
ördekcim cumartesi dağıtılacak borekler
pazarda kız tarafından gelecekler var..
ama bende yemedim değil . bakalım yarın sabah kaç gelcem ama aldım galiba
Burayı özledim valla mezuniyet sonrası takilabilirim dimi ...
Afiyet olsun :)buyrun size kahvaltımın resmi anca yüklendi greyfurt ve zeytin yenmedi incirin birini de burda her şeyi parmaklayan bir arkadaş yedi
Eki Görüntüle 2170111
Dün bitti dolmalar nihayet ördekim zorla bitirdimOzlemcim sporun 1.5 saat yürüyüş ve 13000 adım mı yoksa bu 13000 adımı zaten 1.5 saat yürüyüşte mi attın onu anlayamadım
Eksi gel de duruma göre bakalım :)
Supermis gerçekten
Dışarıda sekersiz dondurmayı nereden buluyorsun oğlun için merak ettim :) öğreneyim böyle şeyleri :)
Şu dolmalar bitsin artık bugün ve yarın menude görmek istemiyorum kardelencim
Ben bu hafta başında ne dedim
Kacamak cezalarınızı ekstra yazacağım sporlarınızdan dusmeyecegim dedim
O sebeple bi 50 puan cezaCikilatacanavari
Geçmiş olsun canım iyi misin şimdi?
Yaa bak bi de ödül diyorsun :)
Önce güzel kilo verelim ki ödülü hak edelim
Sibelcim tabi ki takılabilirsin mezuniyet sonrasında da... Mezun olanı takımdan kovmuyoruzhatta bence mezuniyetten sonra herkes kalmalı koruma amaçlı
Afiyet olsun :)
Evet canım 13000 adımı 1.5 saatte attım.Ozlemcim sporun 1.5 saat yürüyüş ve 13000 adım mı yoksa bu 13000 adımı zaten 1.5 saat yürüyüşte mi attın onu anlayamadım
Oh çok şükürDün bitti dolmalar nihayet ördekim zorla bitirdim
Tamamdır ÖzlemcimEvet canım 13000 adımı 1.5 saatte attım.
--
Aslında toplam 17000 adımı geçmiş ama yürüyüş dışında olan dakika ve adımları eklemedim.
Tamam canım merak etme bu hafta zirvedeyiz Allah'ın izniyleOh çok şükür
Bu 2 gün akşamları protein agırlıklı ye kardelencim
Aslında sadece sen değil herkes öyle yesin :)
Tamamdır Özlemcim
Bencede ordekcim mezun olsanız bile takılmaya devam edin benim gibi korumada olursunuz ben mesela yine kilo vermişim 5 li rakamları gördüm sonunda bu arada kaptanım haftaya beni gruba dahil etme çünkü çok yoğunum arkadaşlara haksızlık olmasın spor falan zor yapicam ama takılırım aradaOzlemcim sporun 1.5 saat yürüyüş ve 13000 adım mı yoksa bu 13000 adımı zaten 1.5 saat yürüyüşte mi attın onu anlayamadım
Supermis gerçekten
Dışarıda sekersiz dondurmayı nereden buluyorsun oğlun için merak ettim :) öğreneyim böyle şeyleri :)
Şu dolmalar bitsin artık bugün ve yarın menude görmek istemiyorum kardelencim
Ben bu hafta başında ne dedim
Kacamak cezalarınızı ekstra yazacağım sporlarınızdan dusmeyecegim dedim
O sebeple bi 50 puan cezaCikilatacanavari
Geçmiş olsun canım iyi misin şimdi?
Yaa bak bi de ödül diyorsun :)
Önce güzel kilo verelim ki ödülü hak edelim
Sibelcim tabi ki takılabilirsin mezuniyet sonrasında da... Mezun olanı takımdan kovmuyoruzhatta bence mezuniyetten sonra herkes kalmalı koruma amaçlı
Afiyet olsun :)
Ya bak ne kadar güzel senin adına çok sevindim :)Bencede ordekcim mezun olsanız bile takılmaya devam edin benim gibi korumada olursunuz ben mesela yine kilo vermişim 5 li rakamları gördüm sonunda bu arada kaptanım haftaya beni gruba dahil etme çünkü çok yoğunum arkadaşlara haksızlık olmasın spor falan zor yapicam ama takılırım arada
Ay ne güzel yaa bende senin gibi yapacağım inşallah 5 li rakamları üniversitede bıraktım :!(((Bencede ordekcim mezun olsanız bile takılmaya devam edin benim gibi korumada olursunuz ben mesela yine kilo vermişim 5 li rakamları gördüm sonunda bu arada kaptanım haftaya beni gruba dahil etme çünkü çok yoğunum arkadaşlara haksızlık olmasın spor falan zor yapicam ama takılırım arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?