Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamlar kızlar
Çok şükür evimdeyim gün boyu bavul aç çamaşır yıka as yemek yap...
Menüm
Kahvaltı
1 yk tahin pekmez
Çeyrek simit yarım kk kaşar
Şekersiz çay
Salatalık
1 yum. Sarısı

Öğlen
5 yk etli patates yemeği
3 yk mercimek çorbası
1 dilim tb ekmek

Ara
Masum dondurma (sadece donmuş yarım muz)

Akşam
Tb ekmeğe ev yapımı hamburger
Ayran

1 meyveli soda
2 buçuk lt su

Spor 1saat yürüyüş
Başka yapabilirsem eklerim.
morordek fancynancy Cikilatacanavari

Nasılsın canım, tatilin bitmesi üzüyor insanı ama bir yandan da evini özlüyor insan değil mi

Kızlar size süper bir tarifle geldim.
Tatil menülerimden bilirsiniz donsurmasız nefes alamıyorum ben. Ama bu sabah tartıda gördük ki artık onunla da münasebeti kesmeliyim.
Tartı mı bozuk benim ayarım mı onu bilemiyoruz ve geçiyorum.

Muzu dilinleyip buzluğa atıyoruz. 4 5 saat kalıyor. Sonra çıkarıp robottan geçiriyoruz. Üzerine istediğiniz meyveyi ya da kahve falan işte ne okursa atıyoruz. O da hemhal olana kadar bir daha robot. Sonra istediğiniz şekilde atın buzluğa bir iki saat daha dursun.
Ben bir kısmına şeftali bir kısmına tahin pekmez ve fındık koydum eşim ve benim sıpacık çok beğendi.
Dondurma kalıbına yaptım. Kendim bugünlük sadece yarım mızdan yapıp yedim. Erik şeftali...
Sıpa dondurma yiyor ama ona da şekersiz dondurma yediriyordum. Burada da sürekli elinin altında olamayacağı için artık vuzlukta hep bundan olacak. Başka tarifler de deneyeceğim şekersiz bulabilirsem bakalım.

Kilon nasıl canım? Yolculuk da ödem yapıyor bazen perşembe sabaha daha sağlıklı bilgi edinirsin

Nasılsın canım, tatilin bitmesi üzüyor insanı ama bir yandan da evini özlüyor insan değil mi
Çok şükür iyiyiz canım sağ salim gittik geldik ya şükür... Daha önce de 10 15 gün tatiller yaptık ama ilk kez evi bu kadar özledim. Sıpamm 19 aylık. Zor oldu. Dışarıda olduğumuz kısım neyse de otel odasında yorulduk. Oğlana yemek konusunda seçiciyiz. İlla ev yemeği aradık. Günde iki kez deni iki kez yemek için sonra yürüyüş için çıkınca yorulduk. Benim herif yüklendim ama o da çok yoruldu bir de araba kullandı.. Çok yorulduk ama yine de güzeldi. Yine olsa yine yaparım amaaa tek bir yere giderim sanırım ya da iki :))

Kilon nasıl canım? Yolculuk da ödem yapıyor bazen perşembe sabaha daha sağlıklı bilgi edinirsin
59,5 geldim canım. Gerçek olabilir çünkü ben çok kilo alırım tatilde. Bu gruba girmeden önce 4 günlük tatilde 2 kilo almıştım o bunalımla Cherry Mom im koş gel dedi de burayı buldum. Ama hızlı gelen hızlı gider diye düşünüyorum. 14 günde 1.300 gr . birazı ödem olsa... Çok yürüdük hareketliydim de aşırı abartmadım tatlı yemek ekmek vs. ama kısmet. Şimdi daha dikkatli olacağım. Cuma bildirimde inşallah normal bir şey gelirim de ona göre hedef belirlerim. 25 ağustos arkadaşlarımjn düğünü var, kardeş gibidir ikisi de benim için. 15 yıllık dostlarım. Orada şık olmak istiyorum.

sıkıntı olmaz gider onlar kuzum gider,:)) cumaya daha var:)

Bugünkü menüm morordek
Sabah
  • 1 haşlanmış yumurta beyazı
  • 1 dilim tam buğday ekmeği
  • Peynir
  • Zeytin
  • Bitki çayı
  • 1 tatlı kaşığı bal
Ara
  • 1 avuç leblebi
  • Az kuru üzüm
  • 1/3 muz +kakao+kuru üzüm
  • 3 kuru kayısı
  • 1 avuç kayısı çekirdeği içi
Akşam
  • 3 küçük biber dolma
  • 2 kaşık yoğurt
  • 1 dilim ekmek
2,5 lt su
500 ip atlama
30 dk jessica smith

Bgunn resmennn tatli die bagirdim birazcik kacamak yaomis olablirim ama sporunla yaktim hepsini
Bgunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Salatalik domates biber
2 yesil 2 siyah zeytin
Kk beyaz peynir
1 catal nutella

Arada mini magnum

Aksam
Semiz otlu salata
3 tane hazir satılan pilic kebap

Arada
Nescafe
2 ceviz
2günkurusu
2hurma

Su 2.5 lt
4 bardak odem attirici cay

Spor
2000 ip atlama
30 dakika zumba
15 dakika cardio

morordek

56 puan ceza için morordek

Günaydın ballar
morordek Cikilatacanavari fancynancy

NOT:Menüler günün spor ve su düne ait umarım problem olmuyordur ördekciğimgerçi su ve spor genelde standart benim

BUGÜN
salatalık
domates
peynir
kaju
incir 1 adet
şeftali mini 1/2
yaban mersini 1/2 avuç
yeşil çay

öğlen:karar veremedim dün izlediğim belgeselden sonra et ve tavuk da yemek istemiyorum ,hamur işi de yemiyorum olmadı bir firma var rica edeceğim bana juice hazırlsın getirsin en temizi gibi...ya da en temizi etsiz çiğ köfte

akşam :yulaf lapası veyahut smoothie...

DÜN
spor yok
su 3 litre
37.6 derece ateşle kemiklerim dökülüyordu bu sebeple spor yapamadım..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar dünkü menüm
Kahvaltı 2 salkım siyah üzüm 2 taze incir 5 hurma üzerine tahin
Ara 20 kiraz yarim yeşil elma
Akşam yoğurtlu kabak sote
2.5 lt su
40 dk bölgesel 30 dk yürüyüş
özel bir diyet mi uyguluyorsun yoksa sağlam şeker yüklemesi hoşuna mı gidiyor
incir , üzüm , hurma,hatta kirazda bu sınıfta ama kıl payı sıyrılıyor şeker oranı en yüksek meyveler..

Günaydın kızlar
Canım valilik nerede bizim geline sorayım Yenişehir deyiz cemevine çok yakın biliyorsan belki perşembe uğrarım işyerine o gece Ankaraya döneceğim

kaptanım valilik oraya çok yakın yenişehirdeki ek hizmet binasındayız biz zaten sanırım aramızda 3-4 ışıklık mesafe var çevre yolu üzerinde üstelik muhakkak beklerim en fazla 10 dk.da burdasın sende numaram vardı benim silmediysen bana bi mesaj atabilir misin benim telefon değişti numaralarımı sonradan topladım seninkine baktım da yok şimdi

morordek şöyle diyim önceki ve şu anki görüntüm beden kendini nadasa bırakmış olabilir nitekim ömrümde bu kadar zayıf olmadım alakası olabilir..

ne güzel zayıflamışsın

ben de bu tarifi yapmıştım çok beğendik biz de ceviz ve muz kullanmıştım ben 2 yk da süt koymuştum şeker eklemedim ama tadı güzeldi

2000 mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…