- 31 Ekim 2016
- 4.962
- 11.544
- 158
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #291.181
Nasılsın canım, tatilin bitmesi üzüyor insanı ama bir yandan da evini özlüyor insan değil miSelamlar kızlar
Çok şükür evimdeyim gün boyu bavul aç çamaşır yıka as yemek yap...
Menüm
Kahvaltı
1 yk tahin pekmez
Çeyrek simit yarım kk kaşar
Şekersiz çay
Salatalık
1 yum. Sarısı
Öğlen
5 yk etli patates yemeği
3 yk mercimek çorbası
1 dilim tb ekmek
Ara
Masum dondurma (sadece donmuş yarım muz)
Akşam
Tb ekmeğe ev yapımı hamburger
Ayran
1 meyveli soda
2 buçuk lt su
Spor 1saat yürüyüş
Başka yapabilirsem eklerim.
morordek fancynancy Cikilatacanavari
Kilon nasıl canım? Yolculuk da ödem yapıyor bazen perşembe sabaha daha sağlıklı bilgi edinirsinKızlar size süper bir tarifle geldim.
Tatil menülerimden bilirsiniz donsurmasız nefes alamıyorum ben. Ama bu sabah tartıda gördük ki artık onunla da münasebeti kesmeliyim.
Tartı mı bozuk benim ayarım mı onu bilemiyoruz ve geçiyorum.
Muzu dilinleyip buzluğa atıyoruz. 4 5 saat kalıyor. Sonra çıkarıp robottan geçiriyoruz. Üzerine istediğiniz meyveyi ya da kahve falan işte ne okursa atıyoruz. O da hemhal olana kadar bir daha robot. Sonra istediğiniz şekilde atın buzluğa bir iki saat daha dursun.
Ben bir kısmına şeftali bir kısmına tahin pekmez ve fındık koydum eşim ve benim sıpacık çok beğendi.
Dondurma kalıbına yaptım. Kendim bugünlük sadece yarım mızdan yapıp yedim. Erik şeftali...
Sıpa dondurma yiyor ama ona da şekersiz dondurma yediriyordum. Burada da sürekli elinin altında olamayacağı için artık vuzlukta hep bundan olacak. Başka tarifler de deneyeceğim şekersiz bulabilirsem bakalım.
Çok şükür iyiyiz canım sağ salim gittik geldik ya şükür... Daha önce de 10 15 gün tatiller yaptık ama ilk kez evi bu kadar özledim. Sıpamm 19 aylık. Zor oldu. Dışarıda olduğumuz kısım neyse de otel odasında yorulduk. Oğlana yemek konusunda seçiciyiz. İlla ev yemeği aradık. Günde iki kez deni iki kez yemek için sonra yürüyüş için çıkınca yorulduk. Benim herif yüklendim ama o da çok yoruldu bir de araba kullandı.. Çok yorulduk ama yine de güzeldi. Yine olsa yine yaparım amaaa tek bir yere giderim sanırım ya da iki :))Nasılsın canım, tatilin bitmesi üzüyor insanı ama bir yandan da evini özlüyor insan değil mi
59,5 geldim canım. Gerçek olabilir çünkü ben çok kilo alırım tatilde. Bu gruba girmeden önce 4 günlük tatilde 2 kilo almıştım o bunalımlaKilon nasıl canım? Yolculuk da ödem yapıyor bazen perşembe sabaha daha sağlıklı bilgi edinirsin
59,5 geldim canım. Gerçek olabilir çünkü ben çok kilo alırım tatilde. Bu gruba girmeden önce 4 günlük tatilde 2 kilo almıştım o bunalımlaCherry Mom im koş gel dedi de burayı buldum. Ama hızlı gelen hızlı gider diye düşünüyorum. 14 günde 1.300 gr . birazı ödem olsa... Çok yürüdük hareketliydim de aşırı abartmadım tatlı yemek ekmek vs. ama kısmet. Şimdi daha dikkatli olacağım. Cuma bildirimde inşallah normal bir şey gelirim de ona göre hedef belirlerim. 25 ağustos arkadaşlarımjn düğünü var, kardeş gibidir ikisi de benim için. 15 yıllık dostlarım. Orada şık olmak istiyorum.
Ayyy hadi inşallahsıkıntı olmaz gider onlar kuzum gider,:)) cumaya daha var:)
özel bir diyet mi uyguluyorsun yoksa sağlam şeker yüklemesi hoşuna mı gidiyorGünaydın kızlar dünkü menüm
Kahvaltı 2 salkım siyah üzüm 2 taze incir 5 hurma üzerine tahin
Ara 20 kiraz yarim yeşil elma
Akşam yoğurtlu kabak sote
2.5 lt su
40 dk bölgesel 30 dk yürüyüş
Canım valilik nerede bizim geline sorayım Yenişehir deyiz cemevine çok yakın biliyorsan belki perşembe uğrarım işyerine o gece Ankaraya döneceğim
morordek şöyle diyim önceki ve şu anki görüntüm beden kendini nadasa bırakmış olabilir nitekim ömrümde bu kadar zayıf olmadım alakası olabilir..
Kızlar size süper bir tarifle geldim.
Tatil menülerimden bilirsiniz donsurmasız nefes alamıyorum ben. Ama bu sabah tartıda gördük ki artık onunla da münasebeti kesmeliyim.
Tartı mı bozuk benim ayarım mı onu bilemiyoruz ve geçiyorum.
Muzu dilinleyip buzluğa atıyoruz. 4 5 saat kalıyor. Sonra çıkarıp robottan geçiriyoruz. Üzerine istediğiniz meyveyi ya da kahve falan işte ne okursa atıyoruz. O da hemhal olana kadar bir daha robot. Sonra istediğiniz şekilde atın buzluğa bir iki saat daha dursun.
Ben bir kısmına şeftali bir kısmına tahin pekmez ve fındık koydum eşim ve benim sıpacık çok beğendi.
Dondurma kalıbına yaptım. Kendim bugünlük sadece yarım mızdan yapıp yedim. Erik şeftali...
Sıpa dondurma yiyor ama ona da şekersiz dondurma yediriyordum. Burada da sürekli elinin altında olamayacağı için artık vuzlukta hep bundan olacak. Başka tarifler de deneyeceğim şekersiz bulabilirsem bakalım.
Bgunn resmennn tatli die bagirdim birazcik kacamak yaomis olablirim ama sporunla yaktim hepsini
Bgunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Salatalik domates biber
2 yesil 2 siyah zeytin
Kk beyaz peynir
1 catal nutella
Arada mini magnum
Aksam
Semiz otlu salata
3 tane hazir satılan pilic kebap
Arada
Nescafe
2 ceviz
2günkurusu
2hurma
Su 2.5 lt
4 bardak odem attirici cay
Spor
2000 ip atlama
30 dakika zumba
15 dakika cardio
morordek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?