- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #291.221
çöküntüdeyim canım sağolasın bunda demirimin yerlere düşmeside sebep tabiki,teşekkür ederimOzlemcim sporun 1.5 saat yürüyüş ve 13000 adım mı yoksa bu 13000 adımı zaten 1.5 saat yürüyüşte mi attın onu anlayamadım
Eksi gel de duruma göre bakalım :)
Supermis gerçekten
Dışarıda sekersiz dondurmayı nereden buluyorsun oğlun için merak ettim :) öğreneyim böyle şeyleri :)
Şu dolmalar bitsin artık bugün ve yarın menude görmek istemiyorum kardelencim
Ben bu hafta başında ne dedim
Kacamak cezalarınızı ekstra yazacağım sporlarınızdan dusmeyecegim dedim
O sebeple bi 50 puan cezaCikilatacanavari
Geçmiş olsun canım iyi misin şimdi?
Yaa bak bi de ödül diyorsun :)
Önce güzel kilo verelim ki ödülü hak edelim
Sibelcim tabi ki takılabilirsin mezuniyet sonrasında da... Mezun olanı takımdan kovmuyoruzhatta bence mezuniyetten sonra herkes kalmalı koruma amaçlı
Afiyet olsun :)
Bende doğumdan önce görmüştüm 57 kiloya inmiştim canım ama etrafımdakiler annem basta olmak üzere çok zayıfladın yok yüzün çöktü bilmem ne deli etmişlerdi beni sonra 60 oldum sonrası malumAy ne güzel yaa bende senin gibi yapacağım inşallah 5 li rakamları üniversitede bıraktım :!(((
Teşekkürler kaptanımYa bak ne kadar güzel senin adına çok sevindim :)
Tamamdır haftaya eklemem seni :)
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineçöküntüdeyim canım sağolasın bunda demirimin yerlere düşmeside sebep tabiki,teşekkür ederim
Sporu cezaya aldmBugun mısafırım olcak. Ikındı Vaktı gelecekler. Akşam yemegıne de kalacaklar. Baya bı koşturma halındeyım suan.
Dünkü menümü yazmadığım aklıma geldı
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta domates salatalık biber peynır zeytın
Çocuklardan kalan mınık tost çeyrek gıbı
Öğle
1 ev yapımı küçük poğaça
Akşam
Cıger kavurma
Salata
Yarım dılım ekmek
Spor yarım saat yürüyüş
morordek Cikilatacanavari
sağol canım teşekkür ederimGeçmiş olsun canım dikkat et kendine
Düşük demir de kiloda etkili diye biliyorum canım takviye kullan istersençöküntüdeyim canım sağolasın bunda demirimin yerlere düşmeside sebep tabiki,teşekkür ederim
ben zaten 10 ağustos cuma bildirim yaparımDüşük demir de kiloda etkili diye biliyorum canım takviye kullan istersen
Bu arada senin izin durumuna da baktım
Listeye girdiğin tarihten itibaren 2 ay izin kullanamıyorsun. O da tam ağustos başına denk geliyormuş, seni daha erken izne çıkaramam yani. Artık o güne kadar verdiğin kardır :)
Ahahahben zaten 10 ağustos cuma bildirim yaparım
ondan sonra ayrılırım kaptanım
sabah amirden daha kolay kopardım izni valla
Aaa şansa bakTatilimin başladığı zaman sağanakların başlaması şahane
Yüzerim iyi olur diyordum daha denizi göremedik bile kısmet bol bol bisiklete biniyorum yağmura yakalanıp kaçıyorum :) oğlumu arabasıyla gezdiriyorum baya hızlı yürüyorum falan bakalım cuma inşallah etkisini görürüm
Bu arada mezuniyet kepim de var artık benim ay ne güzelmiş profilimde görmekBugünkü menüm
Kahvaltı 2 salkım siyah üzüm 2 taze incir 5 hurma üzerine tahin
Ara 4 dilim kavun
Akşam az haşlanmış et 3 kaşık bamya yemeği
2.5 lt su
Spor 50 dk bölgesel antrenman
Ozlemcim sporun 1.5 saat yürüyüş ve 13000 adım mı yoksa bu 13000 adımı zaten 1.5 saat yürüyüşte mi attın onu anlayamadım
Eksi gel de duruma göre bakalım :)
Supermis gerçekten
Dışarıda sekersiz dondurmayı nereden buluyorsun oğlun için merak ettim :) öğreneyim böyle şeyleri :)
Şu dolmalar bitsin artık bugün ve yarın menude görmek istemiyorum kardelencim
Ben bu hafta başında ne dedim
Kacamak cezalarınızı ekstra yazacağım sporlarınızdan dusmeyecegim dedim
O sebeple bi 50 puan cezaCikilatacanavari
Geçmiş olsun canım iyi misin şimdi?
Yaa bak bi de ödül diyorsun :)
Önce güzel kilo verelim ki ödülü hak edelim
Sibelcim tabi ki takılabilirsin mezuniyet sonrasında da... Mezun olanı takımdan kovmuyoruzhatta bence mezuniyetten sonra herkes kalmalı koruma amaçlı
Afiyet olsun :)
Sen 2 gun saf protein yapmayacak miydin canim? Ben bugun yaptim ama cok halsizdim. Yarin yapamayacagim sanirim.Bgunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Salatalik domates biber
1 siyah zeytin
3 kare kasar peynir
Kk beyaz peynir
Cay
Saat 4 gibi
1 tabak kısır
2 bardak cay
Arada
sekersiz turk kahvesi
Su 2 lt
4 bardak odem attirici cay
Spor
600 ip atlama
Dun cardio yaparken dizlerimi cok zorladim sanirim bi dizimde cok agri var bgunluk bu kadr sporum yarin iyi olursa yapicam insallah
morordek Cikilatacanavari 50 puan cezam vardi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?