Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çöküntüdeyim canım sağolasın bunda demirimin yerlere düşmeside sebep tabiki,teşekkür ederim

Ay ne güzel yaa bende senin gibi yapacağım inşallah 5 li rakamları üniversitede bıraktım :!(((
Bende doğumdan önce görmüştüm 57 kiloya inmiştim canım ama etrafımdakiler annem basta olmak üzere çok zayıfladın yok yüzün çöktü bilmem ne deli etmişlerdi beni sonra 60 oldum sonrası malum

Bugun mısafırım olcak. Ikındı Vaktı gelecekler. Akşam yemegıne de kalacaklar. Baya bı koşturma halındeyım suan.

Dünkü menümü yazmadığım aklıma geldı
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta domates salatalık biber peynır zeytın
Çocuklardan kalan mınık tost çeyrek gıbı

Öğle
1 ev yapımı küçük poğaça

Akşam
Cıger kavurma
Salata
Yarım dılım ekmek

Spor yarım saat yürüyüş

morordek Cikilatacanavari

Sporu cezaya aldm morordek

çöküntüdeyim canım sağolasın bunda demirimin yerlere düşmeside sebep tabiki,teşekkür ederim
Düşük demir de kiloda etkili diye biliyorum canım takviye kullan istersen
Bu arada senin izin durumuna da baktım
Listeye girdiğin tarihten itibaren 2 ay izin kullanamıyorsun. O da tam ağustos başına denk geliyormuş, seni daha erken izne çıkaramam yani. Artık o güne kadar verdiğin kardır :)

ben zaten 10 ağustos cuma bildirim yaparım
ondan sonra ayrılırım kaptanım
sabah amirden daha kolay kopardım izni valla

Tatilimin başladığı zaman sağanakların başlaması şahane
Yüzerim iyi olur diyordum daha denizi göremedik bile kısmet bol bol bisiklete biniyorum yağmura yakalanıp kaçıyorum :) oğlumu arabasıyla gezdiriyorum baya hızlı yürüyorum falan bakalım cuma inşallah etkisini görürüm

ben zaten 10 ağustos cuma bildirim yaparım
ondan sonra ayrılırım kaptanım
sabah amirden daha kolay kopardım izni valla
Ahahah
Memur zihniyeti burda da var, nasıl 1 seneni doldurmadan izin vermiyorlar, burda da 2 ay dolması gerekiyor
Aaa şansa bak
Neyse en kısa sürede biter inşallah yağmurlar :)

Bugünkü menüm
Kahvaltı 2 salkım siyah üzüm 2 taze incir 5 hurma üzerine tahin
Ara 4 dilim kavun
Akşam az haşlanmış et 3 kaşık bamya yemeği
2.5 lt su
Spor 50 dk bölgesel antrenman
Bu arada mezuniyet kepim de var artık benim ay ne güzelmiş profilimde görmek

Aaa doğru senin de kuzun büyüyor artık :)
Mado'da şekersiz dondurma var. Ama şekersiz deyince tatlandırıcılı olanı veriyorlar aman dikkat et. Sade olanı alma.
Hurmalı ve incirli olana şeker de tatlandırıcı da koymuyorlarmış. Orada "parmak dondurma" deyince mini mini bir kulaha koyup veriyorlar.
Ben kendim de genelde onları tercih ediyorum.

Bgunku menum

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Salatalik domates biber
1 siyah zeytin
3 kare kasar peynir
Kk beyaz peynir
Cay

Saat 4 gibi
1 tabak kısır
2 bardak cay

Arada
sekersiz turk kahvesi

Su 2 lt
4 bardak odem attirici cay

Spor
600 ip atlama

Dun cardio yaparken dizlerimi cok zorladim sanirim bi dizimde cok agri var bgunluk bu kadr sporum yarin iyi olursa yapicam insallah

morordek Cikilatacanavari 50 puan cezam vardi canim

Selam Kızlar, çok yazamasam da bu hafta çok dikkatliydim, cumaya da güzel bir eksiyle geleceğim kısmetse. Bugünkü menümü yazayım morordek

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
domates, salatalık
5 zeytin
1 kk peynir
2 dilim ekmek

Ara
1 mini cornet

Akşam
Izgara tavuk
Salata
1 dilim ekmek

Ara
Yarım mısır
Su 2 litre

Dünkü menüm
Kahvaltı
Bugünküyle aynı

Ara
4 kaşık yoğurt
4 kayısı

Ara
yeşil çay
2 ceviz

Akşam
Kabak mücver
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir

Şu 2.5 litre

Sen 2 gun saf protein yapmayacak miydin canim? Ben bugun yaptim ama cok halsizdim. Yarin yapamayacagim sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…