- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #291.241
Aslinda oleydi ama pazardan bir suru sebze salata malzemesi alinca bozulmasin dye persembe yapayim dedim bgunde cat kapi misfirim geldi kısır yapinca sadece ondan yedm bende bgunluk bole oldu yarin yapicam insallah safproteinSen 2 gun saf protein yapmayacak miydin canim? Ben bugun yaptim ama cok halsizdim. Yarin yapamayacagim sanirim.
Aslinda baya doyurucu bi menun olmus canim niye halsizdinki acaba istersen yarn yapma sen blirsin canim sagligindan onemli degilBugunku menum
Sabah
2 haslanmis yumurta
Peynir
3 minik dukan krep(1 yemek kasigindan)
Ogle
2 haslanmis tavuk but
Kucuk kase yogurt
Ara
1 bardak sut
Aksam
Oglenin aynisi
2 lt su
Spor yok malesefmorordek
Aslinda oleydi ama pazardan bir suru sebze salata malzemesi alinca bozulmasin dye persembe yapayim dedim bgunde cat kapi misfirim geldi kısır yapinca sadece ondan yedm bende bgunluk bole oldu yarin yapicam insallah safprotein
Evet doyurucuydu canim. Hatta saf protein yaptigim gunlerde asagi yukari boyle yiyorum. Ama bugun halsizlik hissettim. Yarinki duruma gore bakicam artik.Aslinda baya doyurucu bi menun olmus canim niye halsizdinki acaba istersen yarn yapma sen blirsin canim sagligindan onemli degil
Hemen aldım cnm hiç kaçırmamBgunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Salatalik domates biber
1 siyah zeytin
3 kare kasar peynir
Kk beyaz peynir
Cay
Saat 4 gibi
1 tabak kısır
2 bardak cay
Arada
sekersiz turk kahvesi
Su 2 lt
4 bardak odem attirici cay
Spor
600 ip atlama
Dun cardio yaparken dizlerimi cok zorladim sanirim bi dizimde cok agri var bgunluk bu kadr sporum yarin iyi olursa yapicam insallah
morordek Cikilatacanavari 50 puan cezam vardi canim
amann kacırmaaHemen aldım cnm hiç kaçırmam
Maaşallah canımTünaydinlarrr
Bgun cok musmutluyummmm
Sonunda 6lı rakamlara düstüm
Bu sabah itibariyle 69.8 kiloyummmmm
Haydi bakalim yarinada 69m5 olursam süper olucakk brakmakkk yok dahada asılıcamm cok hırslandim
Ben de geldim şimdi sabahtan beri hastanedeydim. Parmağım için genel cerrahiye gittim. Allahtan kesip biçmediler.Ama kimseciklerr yok herkes tatil moduna girmissss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?