Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inş :)

bu gece eşimde yok evde kendimi işe vermem lazım ki can sıkıntısından bişiyler yemiyim
sen de mi sıkıntıdan bişeyler yiyenlerdensin ?
ben keyfim yokken veya moralim bozukken yemem ama hiçbişi yapmadığım için boş boş oturoyosam yerim
burayı düşün, yediklerini yazdığında seni kınayacağımızı düşün, kaybedeceğin kiloları düşün, yeme tamam mı?

merhaba arkadaşlar bugün çok yoğundum gelemedim o güzel sohbetinizi kaçırdım uygun bir ara geçmişi okurum inşallah neler kaçırdım bakarım öğlen bir simit yedim . sabahtan beri 4 büyük fincan sade neskafe içiyorumtabi şekersiz bilgisayarda çalışırken gözlerim kayıyor uyuyacağım resmen bir uyku hali var üzerimde bu akşam erken yatmaya çalışıcam akşam ne yemek var bilmiyorum ama dikkat etmeye çalışıcam bugün hiç su içmedim dün söz vermiştim 2 lt içicem diye ama olmadı yarına kısmet inşallah hepinizi ööpüyorum kendinize iyi bakın .

ferihan daha geç değil su içmek için en azından yarısını içebilirsin gün bitmeden..
ben şimdilik çıkıyorum, akşam yazarım yediklerimi, şimdilik herkese iyi akşamlar

evet cnm malesef bende boş durunca canım sıkılınca sürekli yemek istiyorum.
Ama emin ol bu gece canım yemek isterse senin bu söylediklerin gelicek aklıma yemiycem

selam kızlar bende yemek yapmaya gidiyorum gene mutfakta olucam artık ilerleyen saatlerde gelirim hoşçakalın

arkadaşım bence menün gayet iyi ama işte ekmeği birer dilime indirmek lazım. baktım da kilolarımız ve hedefimiz nerdeyse aynı :) biz de birbirimizle mi yarışsak ne? şimdi listeye girmek için benim 2 hafta deneme sürem var ama biz ikimiz yarışabiliriz değil mi?

günaydın kızlar sabah kahvaltımı yaptım yine k fleksle
ama canım acayip bi sucuklu yumurta istiyo aş eren hatunlar gibi oldm:2:

geldim canım.ama ben çalışıyorum iş yerinde yumurta felan yiğeememmm.ltfen bana iş yerimde uygulayabileceğim bir kahvaltı sunun.elimin altında çay ocağı olduğu içinn durmadan çay içiyorum ben birde enn kötü huyum hiçç 1 damla bilee su içemiyoruumm

off nasıl da güzel olur ama işte ben o yarım ekmek arası yediklerim yüzünden böyle tontiş durumdayım.

kendine 0,5 lik yda 1 lt lik bi şişe edin canım
elinin altında bulunsun,gördükçe içersin

begüm bence harika bir öğle menüsü olmuş. ben de yazıcam menümü ama akşamla birlikte hepsini bir yazarım artık.

teşekkür ederim şekerim.ama öğleden sonra canım nasıl bişiyler istedi anlatamam.zor dayandım ama dayandım çok şükür.suyla ve bikaç diyet bisküvitle idare ettim

bende çıkıyorum şimdi arkadaşlar,akşamları olamıyorum burda.evde de yanlızım bu gece kendimi işe verip canımı bişiyler istemekten kurtarmalıyım.öpüyorum hepinizi...

slm arkadaşlar bu günki menüm şöyle
sabah-1dilim kepek ekmeği kkpeynir 1 br çay az domates
öğle yarım porsiyon brokoli 5 kaşık yoğurt
arada bir elma
akşam yarım kase çorba 3 kaşık yoğurt az bişeyde yanında üzüm ekmeksiz bol su içtim saat evde yürüyüş yaptım 1 saat temizlik yaptım yatmadan yrm saat spor yapcm nasıl arkadaşlar sizce iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…