- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.301
arada da 1 tane muz la 1 mandalina yedim
ama canım acayip bişiyler istemeye başladı şuan
aman begümcüm dikkat et bol bol su iç su iştah keser
begüm yeme sakın, bak ne güzel hafif şeyler yemişsin, pişman olacağın bişi yapma, tamam mı?
napim adigenisse umut dünyası hayali bile mutlu ediyor beni :
60:
sen de mi sıkıntıdan bişeyler yiyenlerdensin ?inş :)
bu gece eşimde yok evde kendimi işe vermem lazım ki can sıkıntısından bişiyler yemiyim
merhaba arkadaşlar bugün çok yoğundum gelemedim o güzel sohbetinizi kaçırdım uygun bir ara geçmişi okurum inşallah neler kaçırdım bakarım öğlen bir simit yedim . sabahtan beri 4 büyük fincan sade neskafe içiyorumtabi şekersiz bilgisayarda çalışırken gözlerim kayıyor uyuyacağım resmen bir uyku hali var üzerimde bu akşam erken yatmaya çalışıcam akşam ne yemek var bilmiyorum ama dikkat etmeye çalışıcam bugün hiç su içmedim dün söz vermiştim 2 lt içicem diye ama olmadı yarına kısmet inşallah hepinizi ööpüyorum kendinize iyi bakın .
sen de mi sıkıntıdan bişeyler yiyenlerdensin ?
ben keyfim yokken veya moralim bozukken yemem ama hiçbişi yapmadığım için boş boş oturoyosam yerim
burayı düşün, yediklerini yazdığında seni kınayacağımızı düşün, kaybedeceğin kiloları düşün, yeme tamam mı?
arkadaşlar nasılsınız ben bu hafta yoğunum galiba bir türkü size katılamadım neyse ben bugün
sabah: 2 dilim ekmek, 1 tane ç.bardağında tek şekerli çay
1 kaşık pekmez bu sanah iştahım yoktu da
öğle : 2 dilim ekmek ekmek maalesef zorunlu yedim balık pek hoş değildi de..
1 kase salata
1 tane orta boy fırında balık yedim arlarda hiçbir şey yemedim ikindi de yemeyeceğim
akşama bakalım evde ne varsa artık ondan 8 kaşık yiyeceğim ekmek yemeyeceğim bu arada beni görenler zayıflamışsın diyor şişkinliğim geçti galiba yoksa kilo aynı
bu arada kızlar benim menülerim çok fazla görünebilir sakın buna aldanmayın bizim iş yerinde ramazandan beri porsiyonları yarıya indirdiler menümüzü hazırlayan diyetisyen öyle istemiş
iş yerinde şanslıyım ama evde o şansı ben yakalayacağım artık
günaydın kızlar sabah kahvaltımı yaptım yine k fleksle
ama canım acayip bi sucuklu yumurta istiyo aş eren hatunlar gibi oldm:2:
süpersin arkadaşım söz verdiysen yaparsın eminim bende çok düşkünüm ekmeğe yani şimdi kendimi bıraksam şöyle yarım somun ekmeğin arasına beyaz peynir domates yeşillik nasıl gider valla :))) ama şükür tabi yemiyorum artık ekmek
geldim canım.ama ben çalışıyorum iş yerinde yumurta felan yiğeememmm.ltfen bana iş yerimde uygulayabileceğim bir kahvaltı sunun.elimin altında çay ocağı olduğu içinn durmadan çay içiyorum ben birde enn kötü huyum hiçç 1 damla bilee su içemiyoruumm
merhaba kızlarrr
bende öğlende 1 kepçe zeytinyağlı ıspanak yedim
bide 1,5 dilim light ekmek az yoğurtla birlikte
off nasıl da güzel olur ama işte ben o yarım ekmek arası yediklerim yüzünden böyle tontiş durumdayım.
begüm bence harika bir öğle menüsü olmuş.ben de yazıcam menümü ama akşamla birlikte hepsini bir yazarım artık.
foruma dalmışım ve sporun saatini unutmuşum. hemmen çıkmam lazım. 1,5 saat spor yapıcam :) dönünce görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?