Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşgeldiniz Allah yavrunuza sağlık sıhhat versin analı babalı büyüsün inşallah 20 kilo gerçekten vermek gerçekten çok büyük bir başarı tebrikler

begümcüm öğün atlama çünki sonraki öğünde birden yükleme olur rahatsız olursun hafif atlatabilisin mesela sadece salata veya yoğurt gibi

herkese günaydın arkadaşlar meraba demeden geçmişi okumaya gittin kusura bakmayın hafif bir kahvaltıyla başladım güne akşam toplu alarak yazarım maşallah hepiniz çok iyi gidiyorsunuz kutluyorum hepinizi :)

begümcüm öğün atlama çünki sonraki öğünde birden yükleme olur rahatsız olursun hafif atlatabilisin mesela sadece salata veya yoğurt gibi

bende öyle düşünmüştüm.çünkü sık yemekte metabolizmayı çalıştırıyo.Teşekkürler paylaşım için

öğle yemeğm de brokoli haşlaması ve göbek salata var sıfır yağlı bol limonlu
yanında da 1 dilim cavdar ekmeği ve şekersiz 5 i 1 yerde çayım

selam kardeş takımın güzelleri.
inşallah herkesler iyidir. bende çok şükür iyiyim. takımımızda herkes iyi sayılır.
takyoncum canım benim sana karşı çok mahçubum. cuma günü yanınızda olamadım. ama sağolsun bizim kızlarla beraber olayı halletmişsiniz. yardımlarından dolayı teşekkürederim canım benim. benim malum belki hatırlarsın cuma günü kına telaşemiz cumartesi düğün telaşemiz vardı. eltim doğum yaptı oğlumuz dünyaya geldi falan derken 3 gün boyunca yoktum. söyledimmi hatırlayamıyorum ama kaptanlığını tebrik ederim hayatım. takımda maşallah çok hareketlenmiş. çok sevindim inşallah hep de böyle gidecektir. ben işlerimi biraz kolayladım artık hep buralardayım hayatım. sormak istediğin birşey olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. lüften kusuruma bakma. tekrar teşekkürediyorum canım.

canımsın hayırlı uğurlu olsun inşallah evet anlatmıştın telaşen olacağını cuma günü için ben pek birşey yapmadım canım sizin listeyi kontrol ettim azıcık yardımcı oldum ama kendi listemizi beceremedim sağolsun kalliste abla çok yardım etti ne kusuru canım her zaman yanımızda olduğu biliyorum herşey için teşekkür ederim canımm

benimde işyerimin evime yakın olması avantajını kullanarak,öğlen aralarında eve yemeğe gidiyorum,gerçekten çok iyi oluyo

çalışınca insan daha çok acıkıyor ben işten çıktığımdan beri öğle yemeği aklıma bile gelmiyor ama işyerinde saat 12 de midem kazınmaya başlardı :)

geçmişi okuyayım deken günaydın deme vaktini geçirdim sanırımmm..=)
mutlu günler canım takımımmm
amonra kahvaltı ve öğle menün çok güzel canım sen böyle istikrarlı gidersen 1.ciliği elden bırakmazsın inşallah:)
ferihancım rakibiplerimiz güçlü bi an önce öğle ve akşam menülerimizi tam manasıyla oturtmalıyız:)
bijoux bebeğin hayırlı uğurlu olsunn.bn seni başarı hikayeleri kısmından tanıyorum.inşallah en yakın zamanda katılırsın aramıza...
begümd ne güzel yemek öncesi yürüyüş oluyor senin için:)
ad1cim hem düğününüz hem bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun canım.yokluğun hemen farkediliyor=)
birazdan tekrar döncem kızlar şimdilik hoşçakalın

hoşgeldiniz Allah yavrunuza sağlık sıhhat versin analı babalı büyüsün inşallah 20 kilo gerçekten vermek gerçekten çok büyük bir başarı tebrikler
bijoux bebeğin hayırlı uğurlu olsunn.bn seni başarı hikayeleri kısmından tanıyorum.inşallah en yakın zamanda katılırsın aramıza...
takyoncum teşekkür ederim inşallah tekrar başarıcam ama bu sefer biraz uzun sürebilir katı diyet yapamicam emzirdiğim için :)

arezozgurcum demek hatırladın başarı hikayelerinden :) teşekkür ederim ayrıca..

teşekkür ederim canım umarım bu hafta da bizim takımdan biri 1. olur ben
ya da başkası hiç farketmez amacım bu hafta da 2 kilo olsun verebilmek

takyoncum teşekkür ederim inşallah tekrar başarıcam ama bu sefer biraz uzun sürebilir katı diyet yapamicam emzirdiğim için :).
canım ben doğumdan sonra verdiğim kiloları emzirme döneminde yeniden aldım bu aile büyükleri varya yok şunu ye acıbadem pastası yok bulgur pilavı soğan bunlar süt yapar yedirdiler bana geri gerivene kadar canım çıktı yaaaa

sağolasın arkadaşım inş günümüz hergün güzel olur

çok sağol hayatım. birşey yapamadım olurmu, bir kişiden bile destek görmek insanı rahatlatır hayatım bizim kızlarla destek olmuşsunuz birbirinize. olsun canım o kadarını becermişsin bir dahaki sefere sorunsuz olur. kalliste ablamın ellerine sağlık hızır gibi yetişiyor canım benim.
canım teşekkürederim aresim.

Son düzenleme:
herkese merhaba :)
öğle yemeği olarak 1 dilim ekmek, 1 kk beyaz peynir, 1 yumurtadan az omlet, 4 zeytin ve salatalık yedim yanında açık demleme çayla birlikte :) çok değildir umarım

herkese merhaba :)
öğle yemeği olarak 1 dilim ekmek, 1 kk beyaz peynir, 1 yumurtadan az omlet, 4 zeytin ve salatalık yedim yanında açık demleme çayla birlikte :) çok değildir umarım

çayın şekersizse ve kemeğin kepekse hiç çok değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…