Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Helloooo herkese.. Geçmişi okudum şimdi, menülerini yazanlar süpersiniz kimse kaçamak yapmamış.. Börek ve milföy yiyen bacılarım afiyet olsun, telafi edilir nasılsa. Ömrümüz boyunca börek çörek yemeyeceğiz diye bir şey yok nasılsa ama bence porsiyonu ayarladıktan sonra bu tip şeyler arada olabilir. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum :)

Eve gittiğimde raporumu yazacağım sizlere, hem kendimi de tutmuş olurum..

kızlar ben geldim ne çok yoruldum
bugün hastaneye gittim kontrole
yürüdüm bi sürü bi de kayboldum böylece daha çok
yürüdüm 1 saat yürümüşümdür en yakın durağa gidebilmek için
daha akşam yemeği yemedim
yemicem sanırım aç değilim meyveyle geçiştiricem

iyi ne demek canım süpersin maşallah gayet dinamik ve sıkı bir rejim ve spor listesi bence tebrikler

arada olabilir ama çok nadir mesela bugün yiyen kızlar en az 1 hafta bu tür şeyler yemezseniz iyi olur ebrehe kız çelme milletin aklını

geçmiş olsun amonracım ne için kontrole gittin inşallah ciddi birşey değildir dikkat et kendine bak her işte bir hayır vardır kaybolman bile yüürüyüş yapmana vesile olmuş

kızlar bu günki menümü yazayım
sabah
1 bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek
peynir
1 adet sosis
öğlen
yarım kase çorba
yarım porsiyon ıspanak
akşam
4 kaşık pilav
yarım tabak patates yemeği
sonrasında
1 bardak şekersiz çay
iiinnnccecik bir dilim kek
gün içindede
2 adet mandalina yedim

bugünkü menüm sabah diyet sütle k fleks
arada meyve de yiyemedim yoğunluktan
öğlen haşlanmış brokoli ve yağsız göbek salata yağsız
bol limonlu ve bi dilim cavdar ekmeği
arada bi bardak 2 kupa 5 i bi yerde çayı
meyve yine yiyemedim koşturmaktan hastanelerde
akşam yemeği yok
yemicem aç değilim mandalina ve armut yemek istiyorum
ayrıca 3 litreyi geçti içtiğim su

aman iyi bari en değerli hazinedir sağlık maldan mülkten herşeyden önce Rabbim sağlık ve huzur nasip etsin cümlemize

amin canım hepimize
ne oldu biliyo musun bugün kendime bi bluz aldım
eve dönerken önceden utanarak söylüyorum 3xl bluzlara sor sığardım
bugün xxl bol geldi ben de xl olanı aldım
bi kaç kilo daha verdiğimde daha şık durur eminim

ooo süper valla bende eski kıyafetlerime sığıyorum artık eminim bu durum seni dahada hırslandırmıştır

iyi akşamlar canlarımm
bugün günboyu çok mutluydum.galiba sizden gelen pozitif enerjinin de etkisi var üzerimde.süpersiniz valla hepiniz menülerinize hayran kalıyorum inşallah hep böyle kaçamaksız devam edersiniz..
atcekencim iyi az kalır harika bi diyet olmuş bugün canım:)
amonra nazarım değmesin çok imreniyorum diyetine:)
ferihann belki şu saatlerin alınmasından kaynaklanıyodur uykulu halin canım.
esw yalnızmışsın mümkün olduğu kadar mutfağa girmemeye çalış bugün:)
takyoncum o kek hiç olmamış sevgili rakibim sen yapmazdın böyle şeyler.dün daha iyiydi sanki menün:)

iyi akşamlar ares :)
yalnız olan ben değildim ama ben de yalnız kaldım, kocişim arkadaşlarının yanına gitti evdeki 1 tepsi tiramisuyu alarak, ben de rahatladım, o yedikçe canım çekiyodu ama yemedim 1 lokma bile, tuttum kendimi :)
ben bugün sabah önce 1 kase nesfit yaklaşık 2 saat sonra bi tane milföy ( buna hala pişmanım ya, neyse)
öğleyin 1 dilim ekmek, 1 kk beyaz peynir, 4 zeytin, 1 yumurtadan daha az omlet, salatalık bide ekmeğimi reçellerin şuruplarına bandırdım :)
arada bi tane elma
akşamda 1 dilim ekmekle 1 tabak yumurtalı ıspanak( tabak tam dolu değildi)
arada da bitki çayları içtim ve 2 ltden fazla su

gelelim bana off nası yazsam valla elim varmıyor annem benim sevdiğim ne varsa yapıp önüme koyuyor ne kadar kendime dur desemde sabredemiyorum.sabah 1 dilim beyaz ekmeğin üzerine çikolatayı bolca sürmüş dayanamadım yedim.ikindin poğaça yapmış benim için yedim.pişmanım

kahvaltı
uyanır uyanmaz 1 çay bardğı toz beşi bi yerde,1 bardak yeşil çay
1 dilim beyaz ekmek ve çikolata
kaşar,yeşil biber,salatalık

ara:1 fincan sade kahve
yarım saat spor ve hafif yürüyüş
ara:1 bardak maden suyu

öğlen: sütlaç(çok az şekerli küçük kasede)

evde egzersiz hareketleri
akşama doğru:3 poğaça,şekersiz çay

yarım saat daha spor yaptım az önce.1 bardak daha yeşil çay ve 2,5 litre su içtim

ares o poğaçalar ne öyle canım, keşke 1 tane yeseydin yavaş yavaş, tadını çıkara çıkara:) ama o da ne güzel kokar ya fırından yeni çıktığında, ay ya anneminkileri özledim..

bugün hiç diyete uymayacak şeyler yedim ama kalorisi yüksek ne yediysem hemen ardından spor yaptım.hareket ederek eritiyim bari diye düşündüm.hep kaçamak oluyo bende bıktım napacağımı bilemiyorum.ama işin güzel tarafı günü 2,5 litre su,1 saat aletli spor,2 bardak yeşil çay,madensuyu içebilmem güzel :) gerçi bunlar yediklerimi ört bas edemez.

sanada iyi akşamlar esw cim.bende zaten bugün yalnızsın manasında yazmıştım:)milföyü artık çok sorun etme bence diğer öğünlerin çok güzel.inşallah bu cuma kilo vermiş oluruz..

anladım arescim :)) ayrıca teşekkür ederim, inşallah veririm ya
çok iyi spor yapmışsın, ben de yapacaktım ama eve geldim yemek yaptım, süpürge açtım, yemeği yedik bulaşıkları toparladım derken yoruldum, biraz dinleneyim zor gelmezse bi yarım saat tempolu yürücem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…