- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.321
slm arkadaşlar bu günki menüm şöyle
sabah-1dilim kepek ekmeği kkpeynir 1 br çay az domates
öğle yarım porsiyon brokoli 5 kaşık yoğurt
arada bir elma
akşam yarım kase çorba 3 kaşık yoğurt az bişeyde yanında üzüm ekmeksiz bol su içtimsaat evde yürüyüş yaptım 1 saat temizlik yaptım yatmadan yrm saat spor yapcm nasıl arkadaşlar sizce iyimi
Helloooo herkese.. Geçmişi okudum şimdi, menülerini yazanlar süpersiniz kimse kaçamak yapmamış.. Börek ve milföy yiyen bacılarım afiyet olsun, telafi edilir nasılsa. Ömrümüz boyunca börek çörek yemeyeceğiz diye bir şey yok nasılsa ama bence porsiyonu ayarladıktan sonra bu tip şeyler arada olabilir. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum :)
Eve gittiğimde raporumu yazacağım sizlere, hem kendimi de tutmuş olurum..
kızlar ben geldim ne çok yoruldum
bugün hastaneye gittim kontrole
yürüdüm bi sürü bi de kayboldum böylece daha çok
yürüdüm 1 saat yürümüşümdür en yakın durağa gidebilmek için
daha akşam yemeği yemedim
yemicem sanırım aç değilim meyveyle geçiştiricem
geçmiş olsun amonracım ne için kontrole gittin inşallah ciddi birşey değildir dikkat et kendine bak her işte bir hayır vardır kaybolman bile yüürüyüş yapmana vesile olmuş
ciddi bişey değil canım rutin kontrollerim benim her ay olan
iyiyim şükür
aman iyi bari en değerli hazinedir sağlık maldan mülkten herşeyden önce Rabbim sağlık ve huzur nasip etsin cümlemize
amin canım hepimize
ne oldu biliyo musun bugün kendime bi bluz aldım
eve dönerken önceden utanarak söylüyorum 3xl bluzlara sor sığardım
bugün xxl bol geldi ben de xl olanı aldım
bi kaç kilo daha verdiğimde daha şık durur eminim
ooo süper valla bende eski kıyafetlerime sığıyorum artık eminim bu durum seni dahada hırslandırmıştır
iyi ne demek canım süpersin maşallah gayet dinamik ve sıkı bir rejim ve spor listesi bence tebrikler
iyi akşamlar ares :)iyi akşamlar canlarımm
bugün günboyu çok mutluydum.galiba sizden gelen pozitif enerjinin de etkisi var üzerimde.süpersiniz valla hepiniz menülerinize hayran kalıyorum inşallah hep böyle kaçamaksız devam edersiniz..
atcekencim iyi az kalır harika bi diyet olmuş bugün canım:)
amonra nazarım değmesin çok imreniyorum diyetine:)
ferihann belki şu saatlerin alınmasından kaynaklanıyodur uykulu halin canım.
esw yalnızmışsın mümkün olduğu kadar mutfağa girmemeye çalış bugün:)
takyoncum o kek hiç olmamış sevgili rakibim sen yapmazdın böyle şeyler.dün daha iyiydi sanki menün:)
gelelim bana off nası yazsam valla elim varmıyor annem benim sevdiğim ne varsa yapıp önüme koyuyor ne kadar kendime dur desemde sabredemiyorum.sabah 1 dilim beyaz ekmeğin üzerine çikolatayı bolca sürmüş dayanamadım yedim.ikindin poğaça yapmış benim için yedim.pişmanım
kahvaltı
uyanır uyanmaz 1 çay bardğı toz beşi bi yerde,1 bardak yeşil çay
1 dilim beyaz ekmek ve çikolata
kaşar,yeşil biber,salatalık
ara:1 fincan sade kahve
yarım saat spor ve hafif yürüyüş
ara:1 bardak maden suyu
öğlen: sütlaç(çok az şekerli küçük kasede)
evde egzersiz hareketleri
akşama doğru:3 poğaça,şekersiz çay
yarım saat daha spor yaptım az önce.1 bardak daha yeşil çay ve 2,5 litre su içtim
anladım arescim :)) ayrıca teşekkür ederim, inşallah veririm yabugün hiç diyete uymayacak şeyler yedim ama kalorisi yüksek ne yediysem hemen ardından spor yaptım.hareket ederek eritiyim bari diye düşündüm.hep kaçamak oluyo bende bıktım napacağımı bilemiyorum.ama işin güzel tarafı günü 2,5 litre su,1 saat aletli spor,2 bardak yeşil çay,madensuyu içebilmem güzel :) gerçi bunlar yediklerimi ört bas edemez.
sanada iyi akşamlar esw cim.bende zaten bugün yalnızsın manasında yazmıştım:)milföyü artık çok sorun etme bence diğer öğünlerin çok güzel.inşallah bu cuma kilo vermiş oluruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?