Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çayın şekersizse ve kemeğin kepekse hiç çok değil bence

çay şekersizdi ama ekmek kepek değildi ama bayat ekmekti, bayat ekmek de kilo aldırmıyor sanırım, annem mesela, ekmeği çok sever ama hep bayat yer, ama 50kg, 48 yaşında, iki çocuk doğurdu bide, utanıyorum kendimden

sıkılama canım utanman gayet doğal şaka yapıyorum tabi bayat ekmeği bilmiyorum ama tost makinasında veya tavada ekmeği iyice kurutunca böyle kıtır kıtır olunca kilo aldırmıyormuş diye biliyorum ne kadar doğru orası muamma tabi

ben de emin değilim ama annem için öyle en azından :)

arkadaşlar nasılsınız ben bu hafta yoğunum galiba bir türkü size katılamadım neyse ben bugün

sabah: 2 dilim ekmek, 1 tane ç.bardağında tek şekerli çay
1 kaşık pekmez bu sanah iştahım yoktu da

öğle : 2 dilim ekmek ekmek maalesef zorunlu yedim balık pek hoş değildi de..
1 kase salata
1 tane orta boy fırında balık yedim arlarda hiçbir şey yemedim ikindi de yemeyeceğim
akşama bakalım evde ne varsa artık ondan 8 kaşık yiyeceğim ekmek yemeyeceğim bu arada beni görenler zayıflamışsın diyor şişkinliğim geçti galiba yoksa kilo aynı

bu arada kızlar benim menülerim çok fazla görünebilir sakın buna aldanmayın bizim iş yerinde ramazandan beri porsiyonları yarıya indirdiler menümüzü hazırlayan diyetisyen öyle istemiş

iş yerinde şanslıyım ama evde o şansı ben yakalayacağım artık

adigenisse yediklerin fazla değil ama ekmeği azaltsan iyi olur canım en azında kepek ekmek ye ama oda her öğünde en fazla 1 dilim

öğrendiğim kadarıyla kızartılmış ıstılmış ekmeğin kalorisi yarı yarıya düşüyor....

kızlar ben sert çubuklardan yemiştim ekmek yerine ve her menüde 2-3 adet yiyordum inanın sadece bununla 3 haftada tam 4 kilo vermiştim ama bu arada hiç normal veya kepekli ekmek yemedim öğlenleri de yemedim... şimdi o çubuktan bulamıyorum maalesef

adigenisse yediklerin fazla değil ama ekmeği azaltsan iyi olur canım en azında kepek ekmek ye ama oda her öğünde en fazla 1 dilim

yemeye çalışıyorum hatta dün aldım bir tane ama sabah unuttum yiyemedim öğlen de kepek ekmek yedim arkadaşım balık güzel olsaydı onu da yemezdim inan

iyide kızartılmış ekmek nasıl kalorisi yarı yarıya düşüyor kızarırken yağ olmuyormu

takyoncum zaten ben ekmeği tamamen çıkarsam kendiliğinden kilo veririm benim sorunum ekmekle zaten yemeği azaltarak 8 aydır kilomu koruyorum birde ekmeği çıkarsam hayatımdan süper olacak zaten pasta börek ayda yılda bir yapılır misafir gelirse okadar boğazıma düşkün değilim sadece yemeğin yanında ekmeği çok tüketiyorum

ama şuandan itibaren söz veriyorum bu günden itibaran sadece sabahları 1 dilim kepekli ekmek yiyeceğim inşallah o da gerekli besinleri almak için

iyide kızartılmış ekmek nasıl kalorisi yarı yarıya düşüyor kızarırken yağ olmuyormu
sanırım yağsız kızartıyosun, mesela bayat ekmeği tost makinesında ısıtınca çok kurutmadan gayet güzel oluyor bide belki tokluk hissini daha çabuk veriyor olabilir ama bu annım için geçerli değil :) insan bi koca tabak makarnayla yarım ekmek yiyip kilo almaz mı yaa

süpersin arkadaşım söz verdiysen yaparsın eminim bende çok düşkünüm ekmeğe yani şimdi kendimi bıraksam şöyle yarım somun ekmeğin arasına beyaz peynir domates yeşillik nasıl gider valla :))) ama şükür tabi yemiyorum artık ekmek

öyle değil ekmek makinasında kızartılan varya onu kastettim ben kusura bakma yanlış bir tabir oldu
anladım şimdi canımm

bazı insanlar öyle esw cim ne kadar yeselerde killo almıyorlar imreniyorum valla

ama şimdi sen de takyoncum olmadı böyle iştahla yemekten bahsedersek sonra düşünmek bile istemiyorum

ah ah büyüme çağında yedim o yarım ekmek arası peynirli yeşillikleri sonra onlar bana toto, göbek ve basen olarak geri döndü

merhaba kızlarrr

bende öğlende 1 kepçe zeytinyağlı ıspanak yedim
bide 1,5 dilim light ekmek az yoğurtla birlikte

arada da 1 tane muz la 1 mandalina yedim

ama canım acayip bişiyler istemeye başladı şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…