- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #294.501
sağol ördekçim geçen akşamki fıstık olmasaydı sanırım bir de şu ilaçlar olmasa bence 71,5 idim malum çarşamba dahil 71,8 idim.Tebrikler parkcım
İyi hadi gözünaydın Sibelcim tuvalet işini halletmeye başlamanıza çok sevindimGünaydın kızlar takipteyim karabiber Tebrikler az olmasinda odemde vardir gece gec yattin galiba parky Tebrikler
buralar çok boşaldi ya bakalım sonuç nasıl olacak.
benim malum kavonzla aşkım neticesi pek parlak değil ama pzrtesi başlıyorum şu haftasonu ankara turumuda bitereyim. kız epey çözdüm tuvalet işini . biraz rahatladım adette biter 2 haftaya listeye girmeli...
Olsun parkcım hastalık zamanında vucut degisiyor malum. Haftaya gelirsinsağol ördekçim geçen akşamki fıstık olmasaydı sanırım bir de şu ilaçlar olmasa bence 71,5 idim malum çarşamba dahil 71,8 idim.
gel ben pazar günü yapıcam kendim pek yemiyorum dağıtabildiğim kadar dağıtıyorum beş senedir çok şükürGetiren komşum olsa ne güzel olurdu
violin35
gonulll
rint
inciitanesi
Arkadaşlar bildirimler nerede???
Burayı iyice boşladınız farkında mısınız?
Tamam anlayabiliyorum, yogunsunuz ve menü yazmama olayını konustuk ama cuma sabahları bildirim yapmanız gerekiyor. Bu, takımın olmazsa olmaz şartı. Eğer kilo bildirimleriniz de gecikecek ya da aksayacaksa izne ayıracağım sizi...
Maalesef sabitim. Ancak boşluk bulabildim ve girdimviolin35
gonulll
rint
inciitanesi
Tamam anlayabiliyorum, yogunsunuz ve menü yazmama olayını konustuk ama cuma sabahları bildirim yapmanız gerekiyor. Bu, takımın olmazsa olmaz şartı. Eğer kilo bildirimleriniz de gecikecek ya da aksayacaksa izne ayıracağım sizi...
Cok cok ozur dilerim morordek. Sabah tartilmistim cikmadan ama aklimdan cikmis tamamen. Ben 600 gr fazla gorunuyorum. Kusura bakma lutfenviolin35
gonulll
rint
inciitanesi
Mesaj gözden kaçmasın herkes okusun diye listedeki herkesi etiketliyorum***5. Takım 588. Etap***
toplight (76.3///%) sabit
violin35 (58.4/59/-0.6/%-1.03)
hedef38beden (67.6/67/0.6/%0.89)
gonulll (62.3/62.1/0.2/%0.32)
beyazinci (55.6///%) sabit, mezun olmak istiyor
rint (57.7///%) sabit
karabiber01 (76.5/76.4/0.1/%0.13)
parkbyull (72.7/72.4/0.3/%0.41)
5. Takım Ortalaması: %0.091
Gördüğünüz gibi ortalamamız 0,3'ün altında oldugu icin nota alıyoruz. Zaten bir sarı kartımız vardı, bu nota üstüne geldi... Bir nota daha alırsak ceza almış olacagız.
Ben ne yaparsam yapayım bu takımdaki birçok kişide artık yeterince motivasyon göremiyorum. Ciddi anlamda devam etmek isteyen, takım kurallarına uyacagım ve kilo vermek istiyorum diyenleriniz varsa (bence ilk sayfadaki takım kurallarını yeniden okuyun, günlük 5 mesaj zorunluluğu ve düzenli menü paylaşımı gibi) listede kalmaya devam edecekler. Diğerlerini haftaya izne ayıracağım bilginiz olsun. Son kararınızı bana bildirirsiniz. İyi hafta sonları.
ördeğim mesajını bu mesajı attıktan sonra gördüm inan sonuna kadar haklısın canım dereceye girip sarı kartı sildirmek yerine bir nota daha aldık maalesef bu hiç iyi olmadı haftaya ben kendi adıma en az %1 in üstünde ortalama yapacağım sabit olayını gidermek için bugün ben sabit olmasaydım rint ve beyazinci de sabit değil de %0,30 olsaydık kesinlikle nota almazdoıkMesaj gözden kaçmasın herkes okusun diye listedeki herkesi etiketliyorum
toplight violin35 hedef38beden gonulll rint @karabiber01 parkbyull
Ben baya bi olumsuz etkiledim kusura bakma. Haftaya %1in uzerinde olmayi hedefliyorum.Mesaj gözden kaçmasın herkes okusun diye listedeki herkesi etiketliyorum
toplight violin35 hedef38beden gonulll rint @karabiber01 parkbyull
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?