Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

4 kasa mı?? Uff, kolay gelsin.

Eşim çok dalga geçiyor böyle şeylerle ördeğim.

Temsili falan değil baya böyle
Ama ben öyle körkütük evrenden gelsin modunda değilim. Biraz daha bilimsel yönleri mantıklı gelirse.

Ördeğim ne desen haklısın.
Kilo konusunda elimden geleni yapıyorum ama katılımımda düşüş var.
Eğer paylaşımda bulunmadıysan beni izne çıkarır mısın?
Ben yine buralarda olacağım, bir yere gitmeyeceğim ama şöyle 1-2 ay buralarda takılıp bu kilolarda kalayım sonrasında son 10 kilo için harekete geçeyim diyorum.
Mezun olup tekrar başlamayayım hiç.

Kilo konusunda elinden geleni yaptıgının farkındayım hedefcim. Maalesef yapmayan ya da yapamayan arkadaslar da var. O sebeple herkesi uyarmak icin yazdım.
Emin misin izne ayrılmak istedigine? Paylaşımda bulundum ama düzenleyebilirim. Son kararı sana bırakıyorum

Ördeğim düzenlersen çok sevinirim.
Zaten burada olacağım yine ama listede olmayayım. Kafam da çok yoruldu kilo düşüncesinden. Biraz rahat bırakmış olurum.

Ben de 1 hafta daha deneyeyim. Olmazsa haftaya izne ayrilirim.

morordek dün sabah -300 gr'dım. Çok yemedim, altıdan sonra yemedim hatta, su tamam yürüyüş de yaptım ve -500 bekliyordum bu hafta nasıl oldu anlamıyorum.

Listede olan arkadaşlar violin35 , gonulll , rint , @karabiber01, parkbyull kızlar menülerinize nerede morordek kaptanım uyarmış haa birinci olduk bugün ödül günümü kusura bakmayın kızlar kimse ödülü haketmedi lütfen silkelen in ve kendinize gelin takım kuralı 5 mesaj ama en azından menünüzü yazın haa ördeğim kusura bakma senin yerine kızıyorum ama olmaz böyle kimsenin takıma uğradıkları yok menü yazmayan mesaj yazmayanlar bir süre izinli olsun bu şekilde boş olmaz

Aşk olsun kaptanicem niye kusuruna bakayım. Takım senin zaten.
Çok çok haklısın söylediklerinde. Ben de diyeceğimi dedim. Baktım düzelme yok, haftaya bu şekilde devam eden herkesi izne ayıracağım

Çok geçmiş olsun Şahnurcum ya. İnşallah geçer bir an önce.

Kızlar okullarda disler yapılan florürlü vernik uygulaması halkında ne dusunuyorsunuz?
Bizim anasınıfındaki öğretmenimiz gerek yok demişti. Bizde yaptırmadık. Zaten o dişler dökülecek demişti, kimisi de iyi yaptırın diyor. Tamamen kararsızım bu konuda.

Süper bir çıkarım olmuş bebeğim ama tepkiler çocuğa göre de değişebilse de genel olarak pek bir hoşlarına gidiyor.
burda niye durduk, niye iniyorlar, niye biniyorlar, geldik mi, niye kısa sürdü, anne bak o ne, anne denizin altında mıyız şimdi vb bilimum sorulara inene kadar sabırla cevap vermen de gerekebiliyor. Bunu da hesaba katalım canım arkadaşım

Aminnnn canım. Amin.
Kızlar dediğin gibi daha bir düşünceli oluyorlar ama oğluşumda birşey yiyince abba abbaaa diye hemen ablasına da ister aynısından. Allah hep böyle düşündürüp sevdirsin birbirlerini inşallah.

morordek ördekim çok haklısın. İn cin top oynuyor bildiğin takımda. Bende tatildi, bayramdı vs sonra da okul derdine düştüm çok yardımcı olamadım sana. Artık yanındayım kuzucum. Yarın son bir misafirlik olayımız var, pazarı da atlatıp güzel katılım yapacağım. Kilom da aldı başını gidiyor zaten hiç sorma.
Kızım servise de başladı, erkekimle çıkarım havalar soğuyana kadar artık yürüyüşlere. Havalar soğuk olunca da teyzesine atıp yürüyeceğim.
Şimdi birde yazlık kışlık işine girdim, ooofffff çıldorıciiimmm. O olur, bu olmaz falan. Kıyafet ayıklıyorum günlerdir. Minimalist yaşam adına da sürekli ne atabilirim evden kafasındayım. Bir anda olmuyor bu işlerde işte. Yavaş yavaş yaşam şeklim haline getirmeye çalışıyorum. Yine de kafada bir sorun, problem gibi şuna da bakayım buna da bakayım, öbürünü de ayırayım diye diye çıldırıyorum. Hemen de atamıyorum, hala ay dursun lazım olur atınca modundayım o kafadan tamamen bir kurtulsam herşey çok güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…