- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #294.521
patron bende sıkıntı yok zannımcaMesaj gözden kaçmasın herkes okusun diye listedeki herkesi etiketliyorum
toplight violin35 hedef38beden gonulll rint @karabiber01 parkbyull
Suan gece 1 buçuk ve ben bu saatte domates konservem kayniyor onu bekliyorum eşim aksam 7 de 4 kasa domatesle geldi çok yoruldum yürüyüşe çıkamadım aksam sadece sabah çıktım
Menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 domates
1 üçgen peynir
5 zeytin
Ara
1 Türk kahvesi
Öğlen
5 yemek kaşığı Soğanlı kiyma kavurmasi
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 Türk kahvesi
1 kase yoğurt içinde üzüm ve tarçın ekledim
Akşam
3 yemek kaşığı patlican kebabi
1 su bardagi ayran
1 dilim ekmek
karabiber kolay gelsin canım
bu arada kızlar aşureleri fazla kaçırmayın..
Araştırdığın şeyler çok güzelmiş hedefim
Şıpsevdilik bende de çok var. Bende senin bir aşama öncesinde kalıyor genelde. Yapmak istediğim çok şey var ama iş icraate gelince orada üşeniyorum :) başlamak da bi adım bana göre :) umarım sonunu getirebilirsiniz diyeyim o halde
Baya da bilinen bir şeymiş ben hiç duymamışım
Bir şey daha öğrenmiş oldum :)
***5. Takım 588. Etap***
toplight (76.3///%) sabit
violin35 (58.4/59/-0.6/%-1.03)
hedef38beden (67.6/67/0.6/%0.89)
gonulll (62.3/62.1/0.2/%0.32)
beyazinci (55.6///%) sabit, mezun olmak istiyor
rint (57.7///%) sabit
karabiber01 (76.5/76.4/0.1/%0.13)
parkbyull (72.7/72.4/0.3/%0.41)
5. Takım Ortalaması: %0.091
Gördüğünüz gibi ortalamamız 0,3'ün altında oldugu icin nota alıyoruz. Zaten bir sarı kartımız vardı, bu nota üstüne geldi... Bir nota daha alırsak ceza almış olacagız.
Ben ne yaparsam yapayım bu takımdaki birçok kişide artık yeterince motivasyon göremiyorum. Ciddi anlamda devam etmek isteyen, takım kurallarına uyacagım ve kilo vermek istiyorum diyenleriniz varsa (bence ilk sayfadaki takım kurallarını yeniden okuyun, günlük 5 mesaj zorunluluğu ve düzenli menü paylaşımı gibi) listede kalmaya devam edecekler. Diğerlerini haftaya izne ayıracağım bilginiz olsun. Son kararınızı bana bildirirsiniz. İyi hafta sonları.
Kilo konusunda elinden geleni yaptıgının farkındayım hedefcim. Maalesef yapmayan ya da yapamayan arkadaslar da var. O sebeple herkesi uyarmak icin yazdım.Ördeğim ne desen haklısın.
Kilo konusunda elimden geleni yapıyorum ama katılımımda düşüş var.
Eğer paylaşımda bulunmadıysan beni izne çıkarır mısın?
Ben yine buralarda olacağım, bir yere gitmeyeceğim ama şöyle 1-2 ay buralarda takılıp bu kilolarda kalayım sonrasında son 10 kilo için harekete geçeyim diyorum.
Mezun olup tekrar başlamayayım hiç.
Kilo konusunda elinden geleni yaptıgının farkındayım hedefcim. Maalesef yapmayan ya da yapamayan arkadaslar da var. O sebeple herkesi uyarmak icin yazdım.
Emin misin izne ayrılmak istedigine? Paylaşımda bulundum ama düzenleyebilirim. Son kararı sana bırakıyorum
Ben de 1 hafta daha deneyeyim. Olmazsa haftaya izne ayrilirim.Kilo konusunda elinden geleni yaptıgının farkındayım hedefcim. Maalesef yapmayan ya da yapamayan arkadaslar da var. O sebeple herkesi uyarmak icin yazdım.
Emin misin izne ayrılmak istedigine? Paylaşımda bulundum ama düzenleyebilirim. Son kararı sana bırakıyorum
ördeğim mesajını bu mesajı attıktan sonra gördüm inan sonuna kadar haklısın canım dereceye girip sarı kartı sildirmek yerine bir nota daha aldık maalesef bu hiç iyi olmadı haftaya ben kendi adıma en az %1 in üstünde ortalama yapacağım sabit olayını gidermek için bugün ben sabit olmasaydım rint ve beyazinci de sabit değil de %0,30 olsaydık kesinlikle nota almazdoık
Aşk olsun kaptanicem niye kusuruna bakayım. Takım senin zaten.Listede olan arkadaşlarviolin35 , gonulll , rint , @karabiber01, parkbyull kızlar menülerinize nerede morordek kaptanım uyarmış haa birinci olduk bugün ödül günümü kusura bakmayın kızlar kimse ödülü haketmedi lütfen silkelen in ve kendinize gelin takım kuralı 5 mesaj ama en azından menünüzü yazın haa ördeğim kusura bakma senin yerine kızıyorum ama olmaz böyle kimsenin takıma uğradıkları yok menü yazmayan mesaj yazmayanlar bir süre izinli olsun bu şekilde boş olmaz
Çok geçmiş olsun Şahnurcum ya. İnşallah geçer bir an önce.İyi geceler hava değişimi çarptı boğazım ciğerim çok kötü antibiyotik başladı dr sabah mamografi öğleden sonrada dişçi randevusu vardı eve akşam 7 de girdim hiç dinlemedim nasıl yorgunum anlatamam jöle kelle paça aldım bugünkü menü öğlen ve akşam 1 er kase çorba arada 1 er meyve erkenden yatacağım
Bizim anasınıfındaki öğretmenimiz gerek yok demişti. Bizde yaptırmadık. Zaten o dişler dökülecek demişti, kimisi de iyi yaptırın diyor. Tamamen kararsızım bu konuda.Kızlar okullarda disler yapılan florürlü vernik uygulaması halkında ne dusunuyorsunuz?
Süper bir çıkarım olmuş bebeğim ama tepkiler çocuğa göre de değişebilse de genel olarak pek bir hoşlarına gidiyor.Ahahaha
Ya bi an gözümün önüne geldi seni o programda hayal ettim
Neyse hadi ye madem ama sonra dönünce ağlama
Yaa canım benim kardeşini de ararmış
Yalnız ben bu yazının ana fikri olarak ne buldum? Bir çocuk oyalama taktiği olarak toplu taşıma kullanmakkullanayım bi ara
Spor yapınca direkt menüye böyle başlayıp gözümüze sokmussun rintcim
Kolay gelsin canımm
Ozlemcim benim hiçbir fikrim yok yaa nedir o?
Canım sağol da anne olunca dinlenilmiyor maalesefÇok geçmiş olsun Şahnurcum ya. İnşallah geçer bir an önce.
Aminnnn canım. Amin.kızdı dimi kızlar abilerini kardeşlerini çok seviyorlar benimkide öyle eline birsey alasiya agamada alalım der meyve veririm agamada ver der erkekler okadar düşünceli değil gibi.
florur 1 kere anasınıfında 2 kerede doktorda yaptırdım bir negatifini görmedim oğlumun ventoliler kaynaklı antibiyotikler kaynaklı olduğunu düşündüğüm curuk leri var diş ön yüzeyinde kolay curuyor o yüzden bence faydali ne yan etkisi varmis ki duymadım. hatta kızada yaptirayim diyorum.
toplight geçmiş olsun acil şifalar işlerinde rast gitsin.
fancynancy kolay gelsin canım çok zor şimdi ödevi dersi allah zihin açıklığı versin kuzuya....
Bilmez miyim.Canım sağol da anne olunca dinlenilmiyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?