- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #294.541
Aynen öyle kaptanimSağlık olsun karabibercim
Eksi olsun bizim olsun
Gel canim burasi kilo kontrolu için cok iyiGünaydın kızlar takipteyim karabiber Tebrikler az olmasinda odemde vardir gece gec yattin galiba parky Tebrikler
buralar çok boşaldi ya bakalım sonuç nasıl olacak.
benim malum kavonzla aşkım neticesi pek parlak değil ama pzrtesi başlıyorum şu haftasonu ankara turumuda bitereyim. kız epey çözdüm tuvalet işini . biraz rahatladım adette biter 2 haftaya listeye girmeli...
Kaptanim dun birkere yazmadim ondada sana yakalandimListede olan arkadaşlarviolin35 , @gonulll, @rint, Deniz ve Kum , @parkbyull kızlar menülerinize nerede morordek kaptanım uyarmış haa birinci olduk bugün ödül günümü kusura bakmayın kızlar kimse ödülü haketmedi lütfen silkelen in ve kendinize gelin takım kuralı 5 mesaj ama en azından menünüzü yazın haa ördeğim kusura bakma senin yerine kızıyorum ama olmaz böyle kimsenin takıma uğradıkları yok menü yazmayan mesaj yazmayanlar bir süre izinli olsun bu şekilde boş olmaz
Sağol canim benim dün komsu getirdi oglan yedirdim yarisini esime yedirdim odadan kactim yememek için çok severim asureyigel ben pazar günü yapıcam kendim pek yemiyorum dağıtabildiğim kadar dağıtıyorum beş senedir çok şükür
Okudum canim ben buralardayim Allahin izninle bu kilolar eninde sonunda gidecek uzun zamandan sonra kendimi ilk defa bukadar istekli gördüm çünkü ve bu kilomu bile görenler kilomu verdin sen diyor ya herşeye değer hissettigim mutlulukMesaj gözden kaçmasın herkes okusun diye listedeki herkesi etiketliyorum
@toplightviolin35 @hedef38beden @gonulll @rint Deniz ve Kum @parkbyull
Canim ben hala adet olmadığım için kilom zorlamaya basladi bugün tam 22 gün oldu gecikmiş testlerde yaptim birşey yok buhafta carsamba leke geldi ama cogalmadi ben bence bu yuzden 100 gr verdim hatta ben gecen haftaya gore 300 gr eksideydim ama cuma 4 kere ciktim yok yok azalmadi kilomördeğim mesajını bu mesajı attıktan sonra gördüm inan sonuna kadar haklısın canım dereceye girip sarı kartı sildirmek yerine bir nota daha aldık maalesef bu hiç iyi olmadı haftaya ben kendi adıma en az %1 in üstünde ortalama yapacağım sabit olayını gidermek için bugün ben sabit olmasaydım rint ve beyazinci de sabit değil de %0,30 olsaydık kesinlikle nota almazdoık
Insallah canimBen baya bi olumsuz etkiledim kusura bakma. Haftaya %1in uzerinde olmayi hedefliyorum.
Sagol canim gece 3 tü yattım komuslardan Allah razi syn soyma Doğrama işinde4 kasa mı?? Uff, kolay gelsin.
Geçen yıl izin vermiştim bu yıl ben de yaptirmiyorum canım.Bizim anasınıfındaki öğretmenimiz gerek yok demişti. Bizde yaptırmadık. Zaten o dişler dökülecek demişti, kimisi de iyi yaptırın diyor. Tamamen kararsızım bu konuda.
Internete Özge parlak aşure nefis yemek tarifleri yazzz canimYaa, ben aşure yapamıyorum kendim.
Birisi getirse de yesek.
Ellerine sağlık canım..Eki Görüntüle 2191184 annem Kızkardeşim alanyalarda tatilde gezsin ben sabaha kadar konserve yapayim
Benimde oglanin 5 tane çürüğü var gecen hafta doktora goturduk agladigi icin yaptiramadik saten 11 yasinda bu disler dokulecek dedi doktor dün yine agridi nasil bir cesaret geldiyse beni doktora goturun diye agladi bu seferGeçen yıl izin vermiştim bu yıl ben de yaptirmiyorum canım.
Çok şükür çürüklerimiz de yok sadece düzenli fırçalamazsa biraz tartar olusuyor.
Zaten çürüyen ve çürümeye meyilli dişlere yapılması gerekiyormus. Ben niye geçen yıl formu onayladım ki!!!!!
Canım okumak istersen burada bazı bilgiler var.
www.ogretmenlerhaber.com/haber/amp/1893
http://www.zehirsizev.com/anne-cocuk/florurun-8-zarari-v
Sagol canım benimGünaydın kızlar.. Herkese az kalorili,bol hareketli,mutlu ve huzurlu hafta sonu geçirmesini diliyorum..
Ellerine sağlık canım..
Canim sen yine de çok guzel vermişsinÖrdeğim ne desen haklısın.
Kilo konusunda elimden geleni yapıyorum ama katılımımda düşüş var.
Eğer paylaşımda bulunmadıysan beni izne çıkarır mısın?
Ben yine buralarda olacağım, bir yere gitmeyeceğim ama şöyle 1-2 ay buralarda takılıp bu kilolarda kalayım sonrasında son 10 kilo için harekete geçeyim diyorum.
Mezun olup tekrar başlamayayım hiç.
Kaptanim izne ayrilmak istiyenler kesin ayrilmak istiyorum derse ayrilip bence biraz uzerlerindeki stresi atsinlar bendede oyle olmuştu bir dönem geziler oruc derken yazi yazma hevesim gitmisti ne zaman rahatladim geldim herşey daha güzel oldu belki hatirliyorsundur izinden önceki halimiKilo konusunda elinden geleni yaptıgının farkındayım hedefcim. Maalesef yapmayan ya da yapamayan arkadaslar da var. O sebeple herkesi uyarmak icin yazdım.
Emin misin izne ayrılmak istedigine? Paylaşımda bulundum ama düzenleyebilirim. Son kararı sana bırakıyorum
Aynen canim kafa yorgunluğu olunca kilo konusunda insan adepta olamiyor eskisi gibi bence bir rahatlayin ama bakkkkk buralari sahipsiz birakmayinÖrdeğim düzenlersen çok sevinirim.
Zaten burada olacağım yine ama listede olmayayım. Kafam da çok yoruldu kilo düşüncesinden. Biraz rahat bırakmış olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?