Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay dur kaptanim sonuna kadar daha yeni okuyabildim yanlis anlasilma olmasin canim ben menulerimi her aksam duzenli yaziyorum yatmadan önce mutlaka buraya girerim ve herkezi tek tek okurum menumu yazar yatarim canim bana aliskanlik oldu surekli bu sayfa elimde açık telefonda bir musait zamanimda hemen bu sayfadayim birde hafta sonu diye kesinlikle bozmuyorum diyetimi bozarsam eger o hafta gelen kiloyu vermek icin ugrasmak zorunda olacağım oda beni sinir ediyor ben hafta içi nasil besleniyorsam hafta sonuda devam yani diyete

Çok haklısın canım

Sabahtan beri temizlik yapıyorum zaman ne çabuk geçmiş bizim komsunun iglu kalp krizi gecirmisti yaa onun 40 mevludu var assagida

Geçen kış hiç böyle değildi gerçekten pamuğum. Hepimiz ufak ufak boşladık sanırım.

Aynen tatlım. Buralarda olacağım zaten.
Boyum 170 olunca baya baya kilom normale döndü aslında ama şöyle idealin de altına inip en az 5 kilo alırsam diye pay bırakmak istiyorum.

Insallah canim
Aslında bazi arkadaslarimizin kilolari çok guzel 55 uzeri kilolari az oldugu icinde diyetlerine odaklanamiyorlar diye düşünüyorum benim olmak istedigim kiloda hepsi
Ise donmem cok etkiledi beni. Insallah duzelirim bu haftadan itibaren. Az kiloda kilo vermekte zorlasiyo. Normalde aldigin kalorinin de altinda almak gerek ki son kilolarini veresin.
Şu an yeme bozuklukları diye bir kitap okuyorum. Son okuduğum hikayedeki kadın tıkınırcasına yeme bozukluğu yaşıyor ve anlattıkları baya baya benim. Korktum resmen.
Ben de oyleyim ya kendimi biraksam tika basa yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…