Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvenin iştah kapatma özelliği var ama Sibelcim hem faydalı da. İçmeye devam et bence.

Birazdan koşmaya çıkacağız. Çok pis korkuyorum. Koşarken çok zorlanıyorum. Eşim gaza getiriyor, bitmeden bırakmıyorum ama bitiş noktasında resmen nefes alamıyorum.
normal dalağın şişiyor koşan herkes yaşıyor bunu kocan gaz veriyormuş işte çalış

Amma güldüm ya bu menüleri fotolu paylasmak tamamen bitirir seni

Süper başlangıç Ferah. Hadi bakalım. Ben bu haftayı sebze ağırlıklı geçirmeyi planlıyorum. Bugün pırasa yaptım.
Aksam bende de pirasa var çok mutluyum kış sebzelerini çok seviyorum

İnşallah hedefcim bugün baya adım attım da çok tatlı yedim ya şu hafta birden şekersiz yapamıyorum

Herkese selam.. .
Bugün harikasınız kızlar. Beni de gaza getirdiniz 45 dk leslie yaptım, şimdi keyifle suyumu içiyorum. Özlemişim spor yapmayı. Ayrıldığımdan beri hiç yapmadım. Tartılmıyorum da. Biraz tartı stresi yaşamadan devam etmek istedim. Kaçamaklarım demiyeyim de pek yediklerime dikkat edemedim diyeyim. En az 3 kilo almışımdır.
Sizleri de özledim çook. En Kısa zamanda bu artıları üzerimden atıp aranıza dönmek istiyorum. Anladım ki ara vermeye gelmiyo. İpin den boşanmış boğaya döndüm ayrıldığımdan bu yana. Tatlı zaafıma yenik düştüm.

Kaçıncı sınıf oldu büyük kaptanım? Şimdi sınav süreçleri de yakındır artık sizin?

Kefir, ayran falan içsen.

Uff, aşure
Benim de tarifim hazır, bu hafta yapacağım bakalım ilk kez.
fazla yapma ama hedef cim bak benimki bitti bile
yazık oğlum anne aşure sadece aşure ayında mı yapılıyor diye soruyor

ayy pırasa haftaya bende yapayım bu haftaki menüyü kafamda ayarladım

aman kuzum lütfen dikkat et böyle giderse aramıza geri dönersin dengele yediğini verdiklerini alma

horozlar kovalasın seni emi :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…