- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #294.821
normal dalağın şişiyor koşan herkes yaşıyor bunu kocan gaz veriyormuş işte çalış
Amma güldüm ya bu menüleri fotolu paylasmak tamamen bitirir seni
Aksam bende de pirasa var çok mutluyum kış sebzelerini çok seviyorum
İnşallah hedefcim bugün baya adım attım da çok tatlı yedim ya şu hafta birden şekersiz yapamıyorum
Herkese selam.. .
Bugün harikasınız kızlar. Beni de gaza getirdiniz 45 dk leslie yaptım, şimdi keyifle suyumu içiyorum. Özlemişim spor yapmayı. Ayrıldığımdan beri hiç yapmadım. Tartılmıyorum da. Biraz tartı stresi yaşamadan devam etmek istedim. Kaçamaklarım demiyeyim de pek yediklerime dikkat edemedim diyeyim. En az 3 kilo almışımdır.
Sizleri de özledim çook. En Kısa zamanda bu artıları üzerimden atıp aranıza dönmek istiyorum. Anladım ki ara vermeye gelmiyo. İpin den boşanmış boğaya döndüm ayrıldığımdan bu yana. Tatlı zaafıma yenik düştüm.
[/QUOTEmoduna
Sen de ne güzel spora başlamışsın ama kilo alma, üzülürsün sonra şekerim.
fazla yapma ama hedef cim bak benimki bitti bile
yazık oğlum anne aşure sadece aşure ayında mı yapılıyor diye soruyor
Ben de oğlunla aynı fikirdeyim, her ay bir komşu yapıp getirmeli kaptanım
Merhaba kızlar geç olduğu için benim çarşıya çıkma ve yürüyüş işi hayal oldu.Aslinda üşendim bugün herşeyi uyuşuk uyuşuk yaptım sonra kızımın geliş saati yaklaştı.Benim eski enerjime dönüp spora başlamam lazım..
Superrr24 dakika, 40 dakika yürüyüş tamamdır.
Tamam canim bu hafta olcelimHahahah Ferah hadi o işe de bi el atıver valla yapsan yapsan sen yaparsın. Ölçülerimizi bi alıver de görelim boyumuzun ölçüsünü şöööylee... :))) Az rezil olalım da aklımız başımıza gelsin. :)))) Hadi bakalım herkes ölçülerini yazaın. Ama Ferah’cım sen başlık versen iyi olur. Geçen sefer nasıl yapmıştık malum balık hafızalıyımsani iç bacak, alt bacak falan da yazmıştık...sırayla başlık versen çok iyi olur. Hepimiz düzenli şekilde yazalım ve takip edelim.
hasret bitti, başlıyoruz karabiberim
Sen yeterki iste canimyessssss. ben ölçleri tutuyordum ya yalan oldu gerçi ama olsun. herkes cumaya kadar ölçüp orasını burasını beni etiketleyip atıversin bakem
Aksam 6yk bulgur pilavı çok değil mi hem de spor yokkenMenüm;
07:30
1 kaşarlı yumurta
Salatalık,domates
1 dilim tb.ekmegi
12:00
1 kase yulaflı yoğurt
17:30
6 yk lübye
6 yk bulgur pilavı
Ayran
Aralarda birer meyve yedim.
2 L şu
2 t.kahvesi
400ml karişik bitki cayi
İşe yaradi grup canlandi pes etmek yokAmin diyeyim. Valla takım düşerse bende düşüyorum. Ne olur düşmeyin ne oluuurrr.... Herkes tutaun bir ucundan da şu grubu ayağa kaldıralım. Ben sizi motive ediyorum ki siz de beni motive edin :))))) yoksa halimiz harap...
Almasi kolay vermesi zorBen tartiya bi çıktım şok oldum 1 haftada bu kadar almış olamam heralde bugün 12 saat yol geldim bide tok karna olduğum sayilirsa 1.5 kilo buna saysak 2 kilo almışım
Teşekkür ederimSupersin canim
Çok geçmiş olsungünaydınlar canlarhastayım yazmayacam..
morordek @fancynancy Cikilatacanavari
dünki menü:
sabah:sade türk kahvesi,bir elma
öğlen:yoğurt muz ceviz
akşam:mantar kavurma
su:3 litre
spor : yok
öksürük te başladı hayırlısımekik yerine geçer mi kaptanım karın kaslarım ağrıdı
Valla alırken o kadar kolaydı ve bi o kadar zevkliydi ki anlatamam ama vazgeçmek yok aldiysak vermesini bilirim ama tatil bu ya yine olsa yine yerdim 1 kilosu bugün gitmişti bileAlmasi kolay vermesi zor
Yaaa çok tatlısın hedefcimBen menüleri incelerken karnım acıkıyor diye biraz yüzeysel bakıp geçiyordum ama artık okuyabilirim, tabi yorum da yaparım.
Hindistan cevizi yağını yiyecek şeylerde kullanamıyorum. Neden dersen hamilelikte gobegime sürdüm çatlaklar için. Nasıl eslestiyse beynimde, krem yiyormusum gibi geliyorHindistan cevizi yağli sütlü sade türk kahvesi yaptım kuruyemişle yiyorum kızlar hep mucize bekleyen bir yapım var galiba gojiberyden kinoaya maş fasulye yulaf kepegi çörekotu herseyi deniyor ama istikrarsizim normalde Türk kahvesi Nescafe hiç aradığım şeyler değildir.
Rüya gördüm ben olmuyor mu?
Ne kadar çözünürlüğü yüksek telefonun varsa artık Esracım ekran görüntüsü almak bile kar etmemişBen bugün güne 64.8’le başlmıştım yazmayı unutmuşum. Bu arada yemek foroğrafımı bir türlü paylaşamıyorum. Ekran görüntüsü de aldım ancak bir türlü küçülmedi yaaa....
Ah yapma kuzum uzaklaşma burdanHerkese selam.. .
Bugün harikasınız kızlar. Beni de gaza getirdiniz 45 dk leslie yaptım, şimdi keyifle suyumu içiyorum. Özlemişim spor yapmayı. Ayrıldığımdan beri hiç yapmadım. Tartılmıyorum da. Biraz tartı stresi yaşamadan devam etmek istedim. Kaçamaklarım demiyeyim de pek yediklerime dikkat edemedim diyeyim. En az 3 kilo almışımdır.
Sizleri de özledim çook. En Kısa zamanda bu artıları üzerimden atıp aranıza dönmek istiyorum. Anladım ki ara vermeye gelmiyo. İpin den boşanmış boğaya döndüm ayrıldığımdan bu yana. Tatlı zaafıma yenik düştüm.
Rüyada spor yaptığını gördüysen hadi 5'te 1'ini vereyim puanların
Yavaş yavaş motivasyon kazanmaya başladım canım benim. Artık kopmak yok. Ben de burdayım artıkAyy oku oku bitmedi ne kadar mutlu oldum
Ne zamandir bu kadar geçmiş okumamıştım bu takımda supersiniz hepiniz
Yaaa çok tatlısın hedefcim
Hindistan cevizi yağını yiyecek şeylerde kullanamıyorum. Neden dersen hamilelikte gobegime sürdüm çatlaklar için. Nasıl eslestiyse beynimde, krem yiyormusum gibi geliyor
Rüyada spor yaptığını gördüysen hadi 5'te 1'ini vereyim puanların
Ne kadar çözünürlüğü yüksek telefonun varsa artık Esracım ekran görüntüsü almak bile kar etmemiş
Ah yapma kuzum uzaklaşma burdan
Bak takım da canlandı seni motive etmiş ne güzel
Başa dönmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?