Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın cnm nasılsın yarın büyük gün ben daha 59 kilo çıkıyorum heralde gerçek kilom

iyiyim canım, teşekkür ederim, sen nasılsın, gerçi baya iyisin gibi geldi bana kilondan dolayı :) gerçek kilondur ozaman o senin, 2-3 gündür bi değişiklik olmadığına göre, çok sevindim senin adına :)
ben kendimi zayıflamış hissetmiyorum ya, bi hafifleme var ama o kadar, ama benim kilo vermeye başlamam biraz zaman alıyor

günaydın arkadaşlar bugün kahvaltımda 1 dilim kepekli ekmek domates salatalık bir dilim kaşar 2 zeytin 1br çay şekersiz 2br su içtim herkes uyuyomu nerdesinizzzzzzzzzzzzz 5 takımın güzelleri huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ben çok çabuk alır çabuk veririm bünyem kiloyu çabuk yakıyor çabukta alıyor canım doğum yapalı 2 ay oldu 30 kilo almıştım doğumdan sonra 75 ti şu an 59 2 ayda nerdeyse 16 kilo vermişim ama bence sporun çok faydası oluyor gibi

bence en az bir kilo vermişsidir sende çünki diyet menün çok güzel

5. takımın uykucu üyeleri nerdesiniz ya :)
herkese günaydın
1 kase nesfitimi yedim, işe geldim, bi bakayım size dedim ama kimsecikler gelmemiş daha
günaaaydın esw cim tembeliz işte ancak gelebildim ama çıkıyorum hemen çarşıda işerim var akşama gelirim öptüm canım
günaydın cnm nasılsın yarın büyük gün ben daha 59 kilo çıkıyorum heralde gerçek kilom
canım çok sevindim senin adına oh maşallah
afiyet olsunnnn

günaydın arkadaşlar malum yarın cuma günü yani sonuç günü
esa listemiz şu şekilde olacak
amonra
adigenisse
ferihan
takyon
benben
ares
banucan

bu arkadaşların haricinde bu hafta listemize dahil olacak arkadaşlar

begümd

ebrehe

senanaz

diğer arkadaşlar paylaşımları bu şekilde devam ederse haftaya listeye alınacaklar

listedeki arkadaşların yarın en geç saat 12 ye kadar bildirim yapmaları gereki,yor unutmayın sakınnnn

takyoncum bu esa ben miyim, hani yanlış mı yazdın diye sormak istedim adımı göremeyince listede

bence en az bir kilo vermişsidir sende çünki diyet menün çok güzel

inşalah canım ya
evet sporun çok faydası oluyor ama ben iki gündür yapamıyorum malesef
maşallah ne güzel hemen vermişsin kiloları, ben olsam üstüme yapışıp kalırlardı eminim

neyse kızlar ben şimdilik çıkıyorum, işlerim var, sonra görüşürüz
takyoncum cevabını bekliyorum canım

canım uzun zamandır gelmiyorum bazı sıkıntılarım var inşallah atlatınca tam gaz devam edicem, affınıza sığınıyorum takımım, çok güzel paylaşımlar yaptık burada kaç aydır.Biraz moral depolamaya ihtiyacım var.Biraz takımdan uzak kalmak istiyorum.Hepinizi çok öpüyorum.Tekrar görüşmek üzere, şimdilik hoşçakalın..

merhaba arkadaşlar ancak gelebildim neler yapıyorsunuz sabah yoğurt ve bir dilim ekmek yedim değişik bir kahvaltı şekli biliyorum ama geç kalıyorum diye elime ne geçtiyse ondan atıştırdım poğaca börek yemek istemiyorum çok yağlı midem kaldırmıyor . öğlen ne yerim bilmiyorum şimdi bir fincan yeşil çay içiyorum . geçmişi okuyayım dünden beri neler olmuş bakalım yarın tartı günü heyecan vardır herkezde kesin . öpüyorum hepiniz tekrar yazarım görüşmek üzzere .

takyoncum merhaba;
Bildiriimleri sana özelden mi göndericez ?

günaydınlarrr
benbencim hoşgeldin nerelerdesin merak ettik.inşallah sıkıntıların bi an önce gider ve aramıza dönersin.özletme kendini:)
evet ferihancım canımın içi heyecan dorukta kendimden çok yeni arkadaşların kaç kilo verdiğini merak ediyorum(diyet menüleri harika).bide bn yoğurdu kahvaltı dahil her öğünde severek yiyebiliyorum tuhaf değil kahvaltın güzel olmuş canım:)

sennazcanım allah geçmiş etsin,tedavi var deyince korkmuştum inan.Çok geçmiş olsun tüm ailenize.Oğluşunu öptüm yanaklarından.

Öncelikle herkeslere tünaydın;iş güç anca girebildim.
ayrıca sabahki menümüde bildireyim

2 dilim t.b ekmeği
2 k.k kadar beyaz peynir
1 çay kaşığı kadar bal
2 fincan şekersiz açık çay

merhaba arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum ama bi türlü başaramadım belki size katılırsam başarırım banda yer varmı aranızda şuanda 62 kiloyum, 1,58 boyundayım.

takyoncum merhaba;
Bildiriimleri sana özelden mi göndericez ?

begümcüm cuma günü saat 12 ye kadar takıma bildiriyorsun kilonu sabah kahvaltı öncesi wc ye çıkmış olarak tartılırsan gerçek kilonu görürsün bunuda saat 12 ye kadar takıma yazarsın 12 den sonra takyon listeyi paylaşıma sunar . mesela

begümD 58 kilo gibi .

ahh canım aslında banada tuhaf gelmiyorda şu karbonhidrat diyetime başlayamadım ya o yüzden şimdi tuhaf geldi biraz herkez normal kahvaltı yapıyor ben ne bulursam ondan atıştırıyorum . neyseki çok sağlıksız yememeye dikkat ediyorum en azından ama bir düzene girmem şart .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…