- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.501
günaydın cnm nasılsın yarın büyük gün ben daha 59 kilo çıkıyorum heralde gerçek kilom
iyiyim canım, teşekkür ederim, sen nasılsın, gerçi baya iyisin gibi geldi bana kilondan dolayı :) gerçek kilondur ozaman o senin, 2-3 gündür bi değişiklik olmadığına göre, çok sevindim senin adına :)
ben kendimi zayıflamış hissetmiyorum ya, bi hafifleme var ama o kadar, ama benim kilo vermeye başlamam biraz zaman alıyor
iyiyim canım, teşekkür ederim, sen nasılsın, gerçi baya iyisin gibi geldi bana kilondan dolayı :) gerçek kilondur ozaman o senin, 2-3 gündür bi değişiklik olmadığına göre, çok sevindim senin adına :)
ben kendimi zayıflamış hissetmiyorum ya, bi hafifleme var ama o kadar, ama benim kilo vermeye başlamam biraz zaman alıyor
günaaaydın esw cim tembeliz işte ancak gelebildim ama çıkıyorum hemen çarşıda işerim var akşama gelirim öptüm canım5. takımın uykucu üyeleri nerdesiniz ya :)
herkese günaydın
1 kase nesfitimi yedim, işe geldim, bi bakayım size dedim ama kimsecikler gelmemiş daha
canım çok sevindim senin adına oh maşallahgünaydın cnm nasılsın yarın büyük gün ben daha 59 kilo çıkıyorum heralde gerçek kilom
afiyet olsunnnngünaydın arkadaşlar bugün kahvaltımda 1 dilim kepekli ekmek domates salatalık bir dilim kaşar 2 zeytin 1br çay şekersiz 2br su içtim herkes uyuyomu nerdesinizzzzzzzzzzzzz 5 takımın güzelleri huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
günaydın arkadaşlar malum yarın cuma günü yani sonuç günü
esa listemiz şu şekilde olacak
amonra
adigenisse
ferihan
takyon
benben
ares
banucan
bu arkadaşların haricinde bu hafta listemize dahil olacak arkadaşlar
begümd
ebrehe
senanaz
diğer arkadaşlar paylaşımları bu şekilde devam ederse haftaya listeye alınacaklar
listedeki arkadaşların yarın en geç saat 12 ye kadar bildirim yapmaları gereki,yor unutmayın sakınnnn
bence en az bir kilo vermişsidir sendeçünki diyet menün çok güzel
canım uzun zamandır gelmiyorum bazı sıkıntılarım var inşallah atlatınca tam gaz devam edicem, affınıza sığınıyorum takımım, çok güzel paylaşımlar yaptık burada kaç aydır.Biraz moral depolamaya ihtiyacım var.Biraz takımdan uzak kalmak istiyorum.Hepinizi çok öpüyorum.Tekrar görüşmek üzere, şimdilik hoşçakalın..günaydın arkadaşlar malum yarın cuma günü yani sonuç günü
amonra
adigenisse
ferihan
takyon
benben
ares
banucan
begümd
ebrehe
senanaz
diğer arkadaşlar paylaşımları bu şekilde devam ederse haftaya listeye alınacaklar
listedeki arkadaşların yarın en geç saat 12 ye kadar bildirim yapmaları gereki,yor unutmayın sakınnnn
günaydın kızlar nerde herkes[/QUOT
günaydın amonracım
günaydın arkadaşlar malum yarın cuma günü yani sonuç günü
amonra
adigenisse
ferihan
takyon
benben
ares
banucan
begümd
ebrehe
senanaz
takyoncum merhaba;
Bildiriimleri sana özelden mi göndericez ?
günaydınlarrr
benbencim hoşgeldin nerelerdesin merak ettik.inşallah sıkıntıların bi an önce gider ve aramıza dönersin.özletme kendini:)
evet ferihancım canımın içi heyecan dorukta kendimden çok yeni arkadaşların kaç kilo verdiğini merak ediyorum(diyet menüleri harika).bide bn yoğurdu kahvaltı dahil her öğünde severek yiyebiliyorum tuhaf değil kahvaltın güzel olmuş canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?