Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum ama bi türlü başaramadım belki size katılırsam başarırım banda yer varmı aranızda şuanda 62 kiloyum, 1,58 boyundayım.

hoşgeldin canım.kaptanımız şuan burda değil seni bekletmiyim cvp yazayım dedim.sanırım kontenjanımız doldu.ama önümüzdeki 2 hafta takıma sık sık gelip bol paylaşımda bulunursan elbette bizimle yarışabilirsin.zaten takyon gelince ayrıntılı bilgi verir sana:)

Öncelikle herkeslere tünaydın;iş güç anca girebildim.
ayrıca sabahki menümüde bildireyim

2 dilim t.b ekmeği
2 k.k kadar beyaz peynir
1 çay kaşığı kadar bal
2 fincan şekersiz açık çay

begümcüm 2 dlim tam buğday ekmeğini 1 dilime düşürsen daha güzel olur bence canım ara öğünde yaparsın çok acıkırsan en azından kalori miktarını düşürmüş olursun .:81:

ben şimdilik çıkıyorum canım takımım bir arkadaşımın kızını okuldan alıcam beklemesin yavrucak gidip alayım :)) gelince uğrarım yine öpüyorum hepinizi .

ferihancım güveniyorum ben sana karbon diyeti yakışıyor sana başla bence en yakın zamanda:)

yeni öğrendiğim bilgileri sizinle paylaşmak istiyorum diyetisyene giden bi arkadaş yazmış.
sabahları kahvaltıda maydonoz yemek çok faydalıymış.öğle ve akşam yemeklerinde yemeye önce salata,sonra çorba en son ana yemek şeklinde yemeliymişiz.yemeğin suyundan az yemeye gayret etmeliymişiz ve tabi 4 kaşığı geçmemeliymişiz.akşam yemeğinde 1 dilim kepek ekmek proteinle alınan yağları stok yapmıomuş.bi de son olarak kaçamak yapsak bile yanında light süt ve yoğurt yemeliymişiz kolay sindirilebilmesi için=)

arkadaşlar herkese merhaba ancak girebildim. bugün biraz yoğunum. eee hastane işleri malum. arkadaşlar bu sabah simitimi ve ayarnımı içtim. bilemem abartımı oldu. öğlen çeyrek ekmek arası ızgara köfte yanında bol salata yedim. yaklaşık bu saate kadar 1.5 lt su içtim. bu arada herkese çok teşekkür ederim. hepiniz oğlum için iyi dileklerde bulumuşsunuz.yarın tartı günü ee ben bu durumdan gayet memnunum. birazcık gitti benden ama ısrarla tartılmıyorum yarın inşallah benim için süpriz olacak. bakalım kimler neler yapmış neler yemiş. akmı kara mı yarın belli olacak. hepinizi kucak dolusu öpüyorum.sevgili takımım.:88:

kızlar bu cumartesi kk olarak huzurevine ziyarete gidiyoruz aldığımız hediyeleri sahipleine vermek için
gelmek isteyen olur mu

ah ah ağzın bal yesin ferihancım
58 nerdeeeee :)

direk burayamı yazcaz bi onu bilemedim
yoksa takyona özel mesajmı göndercez

bizde seni öpüyoruz senanaz ,aynen öle şekerim yarın büyük gün bakalım bizde ilk defa takıma giriyoruz.neler olcak görcez.görüşmek üzere hoşçakal

begümcüm 2 dlim tam buğday ekmeğini 1 dilime düşürsen daha güzel olur bence canım ara öğünde yaparsın çok acıkırsan en azından kalori miktarını düşürmüş olursun .:81:

evet ferihancım.Haklısın zaten normal şartlarda 1,5 dilim light yiyiyorum ama sabah taze t.b ekmeğini yerken eşim bende dayanamadım ve 2 dilim yedim.

Bide arada tarçınlı yoğurt yiyiyorum,10,30 gibi

Birazdan da öğle yemeğine gidicem

Gelince yine yazarım size

Herkese merhaba bugün nasıl keyifler bakalım? Ben 2 dilim kepek ekmeğiyle her zmaanki kahvaltımı yaptım 11 e doğru da bir elma yedim, saat 1 gibi phyto lax çayından içtim. henüz öğle yemeği yemedim ama ben de kaşık hesabı yemeye başlıcam. takıma girersek aynı kiloda kalmak beni çok üzer şimdiden dikkat edicem.

herkese merhaba tekrar
öğle yemeği olarak 1 dilim denge light ekmek, 1 kk beyaz peynir, 5 zeytin, salatalık ve azıcık reçel ( çok az ama)
şimdilik gidiyorum, sonra görüşürüz

ha bide arada bişi yemedim ama bi bardak yeşil çay bi bardak da 5i1 yerde içtim bide 1 ltreden fazla su

Son düzenleme:
kızlar ben bugün yoğunum kusura bakmayın inş yarın görüşürüz ... fırsat buldukça girerim

şimdide 2 tane mandalinamı yiyorum kızlar
yeşil çayım da demleniyo bi yandan:90:

slm kızlar sabahki menümü yazmıştım
öğlen 2 tane yaprak sarması 4 kaşık yoğurt arada hiç bişiy yemedim sadece su içtim birde 1 saat tempolu yürüyüş akşam cnm bişiy istemiyo ama kendimi zorluycam 2 tane daha yaprakla az yoğurt yerim belki çünki gece acıkıyorum daha sonrada rezene çayımı içerim saat 9 gibide mandalina yemeyi düşünüyorum sizce nasıl menüm kendime çok mu yükleniyorum yoksa fazlamı abartmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…