- 28 Haziran 2010
- 253
- 49
- 118
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.521
merhaba arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum ama bi türlü başaramadım belki size katılırsam başarırım banda yer varmı aranızda şuanda 62 kiloyum, 1,58 boyundayım.
Öncelikle herkeslere tünaydın;iş güç anca girebildim.
ayrıca sabahki menümüde bildireyim
2 dilim t.b ekmeği
2 k.k kadar beyaz peynir
1 çay kaşığı kadar bal
2 fincan şekersiz açık çay
begümcüm cuma günü saat 12 ye kadar takıma bildiriyorsun kilonu sabah kahvaltı öncesi wc ye çıkmış olarak tartılırsan gerçek kilonu görürsün bunuda saat 12 ye kadar takıma yazarsın 12 den sonra takyon listeyi paylaşıma sunar . mesela
begümD 58 kilo gibi .
arkadaşlar herkese merhaba ancak girebildim. bugün biraz yoğunum. eee hastane işleri malum. arkadaşlar bu sabah simitimi ve ayarnımı içtim. bilemem abartımı oldu. öğlen çeyrek ekmek arası ızgara köfte yanında bol salata yedim. yaklaşık bu saate kadar 1.5 lt su içtim. bu arada herkese çok teşekkür ederim. hepiniz oğlum için iyi dileklerde bulumuşsunuz.yarın tartı günü ee ben bu durumdan gayet memnunum. birazcık gitti benden ama ısrarla tartılmıyorum yarın inşallah benim için süpriz olacak. bakalım kimler neler yapmış neler yemiş. akmı kara mı yarın belli olacak. hepinizi kucak dolusu öpüyorum.sevgili takımım.:88:
begümcüm 2 dlim tam buğday ekmeğini 1 dilime düşürsen daha güzel olur bence canım ara öğünde yaparsın çok acıkırsan en azından kalori miktarını düşürmüş olursun .:81:
merhaba arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum ama bi türlü başaramadım belki size katılırsam başarırım banda yer varmı aranızda şuanda 62 kiloyum, 1,58 boyundayım.
yemeğimi yedim geldim kızlar
1 kepçe z.y ıspanak+yoğurt
1,5 dilim ekmek
kimse yok,kızlar nerdesinizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?