- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.541
burdayım begumd cnm nasılsın bu arada dikkatediyorum senin menünde çok güzel
takyoncum bu esa ben miyim, hani yanlış mı yazdın diye sormak istedim adımı göremeyince listede
canım uzun zamandır gelmiyorum bazı sıkıntılarım var inşallah atlatınca tam gaz devam edicem, affınıza sığınıyorum takımım, çok güzel paylaşımlar yaptık burada kaç aydır.Biraz moral depolamaya ihtiyacım var.Biraz takımdan uzak kalmak istiyorum.Hepinizi çok öpüyorum.Tekrar görüşmek üzere, şimdilik hoşçakalın..
takyoncum merhaba;
Bildiriimleri sana özelden mi göndericez ?
tamam arkadaşım Allah yardımcın olsun dualarım seninle
hayır canım özelden değil buraya yazacaksınız ama kilo bildirimi yaparken mesaj arasına değilde sedece kilom 68 diye bildirirseniz karışıklık olmaz kolay bulurum bildirimleri
merhaba arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum ama bi türlü başaramadım belki size katılırsam başarırım banda yer varmı aranızda şuanda 62 kiloyum, 1,58 boyundayım.
Merhaba kızlar, ben geldim sonunda :)
Dün kaldığım yerden devam edeyim, en son 17:30 gibi 150 gram yoğurdumu yedim ve arkadaşlarımla buluştum. Akşam yemeği yemedim onun yerine bişeyler içtim. şimdi söylemeyeyim hiç :) Ama otoparka ulaşmaya çalışırken bir 20 dakika kadar yürüyüş yapmak durumunda kaldık çok hızlı tempoyla :) Ve işe yaramış sabah tartıda gördüm :)))
Bugün de sabah annem ufak bir ameliyat geçirdi. 12'ye kadar hastanedeydim ama yanıma sandviçimi almıştım, 7 gibi onu yedim. Ara öğün yapmadım. Neyse liste halinde yazayım karışık olmasın.
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 kk peynir
Ara: yok
Öğle: Yarım simit, yarım ev poğaçası, birazcık peynir
Ara:2 incir, 2 ceviz
Akşam yemeğini de hafif geçirmem lazım çorba yoğurt gibi. Bugün öğle yemeğim az kalorili ama sağlıksız oldu çünkü.
Bir de ben de sabah kilomu bildiriyor muyum? Başlangıç kilom yarın sabahki kilom mu olacak yoksa takıma ilk geldiğim günkü mü? (ilk kilom 66 idi)
teşekkürler cnm,sağol sen nasılsın
canım başlangıç kilosu olarak 66 yı yazacam şu anda kaç kilo olduğunu sabah tartılınca yazarsın yeni kilonu bildirmen gerekiyor
ben şeker hastayım canım onun için çok su tüketiyorum sanırım
kendimi zorlamadan istemsiz bişey yani
ii akşamlar kızlar
herkes iimi
ben ii sayılırım adet dönemi gene geliyor vücut su tuttu
acaip şişim birde nasıl bir sinir yapıyor
deliricem
kilomu yarın sabah bakıcam artık ama verdiysem bile şişlik var belli olmaz sanırım
a e olun
gene gelirim kızın okuluna pasta yapıcam
birlikte yapıcaz die acip heyecanlı
görüşürüz..
bendede şeker var.ama ben hastasıyım diyemiyorum 140-150 o civerlarda hep.ama ben hiççççç su içmiyorum hemde hiççç
kolay gelsin banucum ayyy bende kızımla patalar yapacağım günleri bekliyorum 5 yaşında ama çok maharetli maşallah çok becerikli yuvalama çorbası yapıyor benimle köfteleri tek tek yuvarlıyor küçücük elleriyle :98::98::98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?