Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bende gidiyorum yavaş yavaş artık,akşamda yokum.Yarın sabah büyük gün.bakalım bende yarın sabah tartılıcam.Görüşmek üzere.Hoşçakalınnn

takyoncum bu esa ben miyim, hani yanlış mı yazdın diye sormak istedim adımı göremeyince listede

canımsın esas diyecektim esa yazmışım bu hafta listeye girecek arkadaşlar geçen hafta cumadan önce gelmişlerdi o yüzden 2. cuma ve paylaşımlarda iyi olduğu için alıyorum listeye sizlerde bu şekilde devam ederseniz haftaya listeye alınacaksınız canım malum deneme süreci 15 gün kurallar gereği haftaya alıcam sizi listeye

tamam arkadaşım Allah yardımcın olsun dualarım seninle

takyoncum merhaba;
Bildiriimleri sana özelden mi göndericez ?

hayır canım özelden değil buraya yazacaksınız ama kilo bildirimi yaparken mesaj arasına değilde sedece kilom 68 diye bildirirseniz karışıklık olmaz kolay bulurum bildirimleri

merhaba arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum ama bi türlü başaramadım belki size katılırsam başarırım banda yer varmı aranızda şuanda 62 kiloyum, 1,58 boyundayım.

merhaba arkadaşım hoşgeldin şu anda malesef yeni üye alamıyoruz ama şu an deneme sürecinde olan üyelerimiz var istersen yine paylaşımlarda bulunabilirsin ama listeye almak için söz veremem malesef

Merhaba kızlar, ben geldim sonunda :)

Dün kaldığım yerden devam edeyim, en son 17:30 gibi 150 gram yoğurdumu yedim ve arkadaşlarımla buluştum. Akşam yemeği yemedim onun yerine bişeyler içtim. şimdi söylemeyeyim hiç :) Ama otoparka ulaşmaya çalışırken bir 20 dakika kadar yürüyüş yapmak durumunda kaldık çok hızlı tempoyla :) Ve işe yaramış sabah tartıda gördüm :)))

Bugün de sabah annem ufak bir ameliyat geçirdi. 12'ye kadar hastanedeydim ama yanıma sandviçimi almıştım, 7 gibi onu yedim. Ara öğün yapmadım. Neyse liste halinde yazayım karışık olmasın.

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 kk peynir
Ara: yok
Öğle: Yarım simit, yarım ev poğaçası, birazcık peynir
Ara:2 incir, 2 ceviz

Akşam yemeğini de hafif geçirmem lazım çorba yoğurt gibi. Bugün öğle yemeğim az kalorili ama sağlıksız oldu çünkü.

Bir de ben de sabah kilomu bildiriyor muyum? Başlangıç kilom yarın sabahki kilom mu olacak yoksa takıma ilk geldiğim günkü mü? (ilk kilom 66 idi)

canım başlangıç kilosu olarak 66 yı yazacam şu anda kaç kilo olduğunu sabah tartılınca yazarsın yeni kilonu bildirmen gerekiyor

Bu arada sevgili takımcım, ellerinizi fazla zorlamamaya özen göstrin olur mu? Annem gbi temizlik delisi - ellerini çok kullanan ev hanımlarında sinir sıkışması olabiliyor, annem de o yüzden ameliyat oldu ve şu an sağ elini kullanamıyor (zaten aylardır ellerinde uyuşma ve ağrı vardı). Anestezinin etkisi de geçmeye başladı, bayağı ağrısı var şu an.

Ayrıca fazla bilgisayar kullanan kişilerde de oluyor bu sinir sıkışması (karpal tünel sendromu deniyor).

Aman lütfen dikkatli olun ve benzer şeyleri yaşarsanız mutlaka doktora gidin, ilerlemediyse fizik tedavi ile halloluyormuş.

ii akşamlar kızlar
herkes iimi
ben ii sayılırım adet dönemi gene geliyor vücut su tuttu
acaip şişim birde nasıl bir sinir yapıyor
deliricem

kilomu yarın sabah bakıcam artık ama verdiysem bile şişlik var belli olmaz sanırım

a e olun
gene gelirim kızın okuluna pasta yapıcam
birlikte yapıcaz die acip heyecanlı
görüşürüz..

kolay gelsin banucum ayyy bende kızımla patalar yapacağım günleri bekliyorum 5 yaşında ama çok maharetli maşallah çok becerikli yuvalama çorbası yapıyor benimle köfteleri tek tek yuvarlıyor küçücük elleriyle :98::98::98:

bendede şeker var.ama ben hastasıyım diyemiyorum 140-150 o civerlarda hep.ama ben hiççççç su içmiyorum hemde hiççç

gülçincim vücudumuzun yüzde yetmişi su içmek için kendini zorlamalısın bence ( su hayattır hayat güzeeelll ) reklem yaptım bak

herkese iyi akşamlaaaaaaaar :)

ebrehecim annene geçmiş olsun canım, inşallah bi an önce iyileşir

tamam takyoncum haklısın, ben 2 haftalık deneme süresini unuttum birden, inşallah haftaya yazarım bende kilomu azalmış olarak :)

menümü da yazayım

sabah 1 kase nesfit yarım yağlı sütle

ara yok

öğle 1 dilim denge light ekmek, 1 kk b.peynir, zeytin, salatalık, reçel (çok az ama)

ara yine yok

akşam 3yk pilav, 4 yk tavuk sote,( çok az yağlı ) salata ekmek yok

içtiğim su 2lt'yi geçti ama gece daha uzun :)

bide 1bardak yeşil çay 1 bardak da 5i1yerde

Son düzenleme:

Ahh canım benim yaa adı ne kızının takyoncum??

Onun el attığı yemekler de ayrı bir leziz oluyordur eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…