Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy utandım yaa görünce eski motivasyonumu yakalayamıyorum kilolarımı vermeden de gelmek istemiyorum hafta başından beri spor yapıyorum inşallah eski düzenime dönerim özledim herkesi. Yazmayışım kilo almam değil aslında yatılı çok misafirim geldi gitti ben gittim falan evimde bir kendi başıma kalamadım :) öpüyorum sizleriiii

Arada da olsa ses ver canım özlüyoruz seni :)
Kendi başına kaldığında da kilon ne olursa olsun dön mutlaka :) Motive ederiz seni biz

yaptın mı dönüs hos geldin valla sevindim sen tekrar saglarsin motivasyonunu bence
buarada basarini ayrıca tebrik ediyorum

Bugünkü menüm

Kahvaltı
1 yumurta ile menemen
1 tk tahin pekmez
Yarım kk peynir
3 dilim ekmek

Öğlen
1 kase mercimek çorba

Ara
Çeyrek muz

Akşam
Yarım kase mercimek
3 yk et haşlama

Yarım saat yürüyüş

morordek

Kaptanım ben bir şey için izin şey edecektim. Yarın menü yazmasam bana kızar mısın ) söz veriyorum yeni toparlamışken telafisi olmayan bir şey yapmayacağım. Ama şehir dışına çıkacağım farklı yöresel bir ley olursa tadına bakarım. Bir lokma da olsa. Ama buraya yazıp kimsenin canı çekain istemem. Ya da uç noktada bir şey yersem cıss mı yazayım

Tamam canım yazmasan da olur, bir günden bi sey olmaz. Dikkat et yeter ki

Bu arada sizi yeniden gruplara ayırmam gerekecek. Spor grupları devam etsin di mi, bence işe yaradı baya :)

Bir de cumaya hedeflerinizi alayım onu da tutalım hep bi yalan oluyor hedef listesi niyeyse. Hadi bana yazın hedeflerinizi

Günaydın diyeceğim de öğlen olmuş nerdeyse
Bu hafta da 4. olduk hanımlar
Hadi bakalım insallah şeytanın bacağını kırıp ilk 3'e gireceğiz :)

Tebrikler, çok iyiyiz. İnşallah ilk 3 de olacak.

Bana çok yaradı ördeğim. Devam edelim bence.

Haftaya ben de hedef koyarım inşallah. Henüz tartılmıyorum.

Arada da olsa ses ver canım özlüyoruz seni :)
Kendi başına kaldığında da kilon ne olursa olsun dön mutlaka :) Motive ederiz seni biz
Tamam kaptanımız sağolun :)
yaptın mı dönüs hos geldin valla sevindim sen tekrar saglarsin motivasyonunu bence
buarada basarini ayrıca tebrik ediyorum

Çok sağol canım inşallah sağlarım yoksa nanay gülüm nanay :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…