- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.561
esw cim menün çok güzel iyi gidiyorsun aralarda en azından meyve yesen iyi olur tok tutar seniherkese iyi akşamlaaaaaaaar :)
ebrehecim annene geçmiş olsun canım, inşallah bi an önce iyileşir
tamam takyoncum haklısın, ben 2 haftalık deneme süresini unuttum birden, inşallah haftaya yazarım bende kilomu azalmış olarak :)
menümü da yazayım
sabah 1 kase nesfit yarım yağlı sütle
ara yok
öğle 1 dilim denge light ekmek, 1 kk b.peynir, zeytin, salatalık, reçel (çok az ama)
ara yine yok
akşam 3yk pilav, 4 yk tavuk sote,( çok az yağlı ) salata ekmek yok
içtiğim su 2lt'yi geçti ama gece daha uzun :)
bide 1bardak yeşil çay 1 bardak da 5i1yerde
Ahh canım benim yaa adı ne kızının takyoncum??
Onun el attığı yemekler de ayrı bir leziz oluyordur eminim
Çok hafif bir gün olmuş eswcim, ama ara öğünde minicik de olsa bişeyler yeseydin keşke canım..[/QUOTE
teşekkür ederim canım, ayrıca haklısın ama sabahtan fırsatım olmadı, öğleden sonra elmamı yiyeyim diye çekmecemi açtığımda bulamadım, götürmemiştim var diye ama yokmuş, o yüzden ara öğünlerim kaldı bugün
kızlar bugün pek bakamadım buraya
benim menüm sabah k flesk diyet süt
öğlen 4 tane ızgara köfte ve roka salatası
arda 1 armut gün içinde 2 bardak 5i 1 yerde
akşam yemeği yok
bi de ben bugün kötü bişey yaptım çok sinirliydim
nasıl oldu hatırlamıyorum bi tane baklava attım ağzıma
kızlar almış ofiste görünce yedim 1 tane oldu olan artık:104:
canım adı rümeysa rana tabiki olmazmı ama bazen de sıkıyor insanı poaça yapıyordun bende yapıcam dedi 1 tabak unu döktü yerlere yaa ama güzel yaptı yine
ay maşallah ne hevesli bu yaşta :)
inşallah hep böyle gider :)
bendede şeker var.ama ben hastasıyım diyemiyorum 140-150 o civerlarda hep.ama ben hiççççç su içmiyorum hemde hiççç
canım adı rümeysa rana tabiki olmazmı ama bazen de sıkıyor insanı poaça yapıyordun bende yapıcam dedi 1 tabak unu döktü yerlere yaa ama güzel yaptı yine
Allah bağışlasın canım.. Böyle böyle öğrenecek eli alışacak :)
Annem bana küçükken hiç yaptırmazdı, yok ellerin yağlanmasın yok ben iki dakkada bitiricem filan derdi
aresimmm çikolatayı yememiş olsaydın kesinlikle süper diyecektim ama akşam yemeği yemeişsin bir nebze olsun dengelemiştirslm canlarım hemen menümü yazayım
sabah:1 bardak yeşil çay,1 çaybardağı beşi bi yerde,
1 yumurta,2 dilim kepekli ekmekle yağsız kaşarlı tost,yeşillik
ara:çikolata ve çubuk krakerbi türlü vazgeçemiyorum
öğle:taze fasulye,1 kase yoğurtlu çorba,turşu,1 dilim kepek ekmeği
ara:yarım kase tarçınlı yoğurt
akşam:1 elma
günün sonunda 2 bardak yeşil çay,1 bardak form çay,2 litre su,2 maden suyu
ve 30 dk spor yapmış oldum
gülçincim vücudumuzun yüzde yetmişi su içmek için kendini zorlamalısın bence ( su hayattır hayat güzeeelll ) reklem yaptım bak
sadece şekerin yüksek olması değil canım şeker inşallah değilsindir
ben 2 ayrı hap kullanıyorum
muhtemelen aralıkda insilün iğnesine başlıcam
tip2 iken tip1 oldum işte
takyon bende hiç su içme isteği olmuyor.eşim olsun annem olsun sarımsaklı yada acılı bişeyler veriyorlar bana su içeyim arakasına diyee herkes tatlı yer su içer ben içmiyorum işde.bu zamana kadarda bir zararını görmedim.günde 15-16 kupa çay içiyorum.susamıyorum diyodum çay içmeyim belki susarım dedim yok yine susamıyorum su içemiyorum.şu kadr söyleyim.sahurda su içmezdim ağzımı çalkalardım sadece.ifrtarda bile suyla oruç açmadım içmedim.buda bi hastalık sanırım zorla su içince öğürmek ve istfira isteği oluyorr
kızlar bugün pek bakamadım buraya
benim menüm sabah k flesk diyet süt
öğlen 4 tane ızgara köfte ve roka salatası
arda 1 armut gün içinde 2 bardak 5i 1 yerde
akşam yemeği yok
bi de ben bugün kötü bişey yaptım çok sinirliydim
nasıl oldu hatırlamıyorum bi tane baklava attım ağzıma
kızlar almış ofiste görünce yedim 1 tane oldu olan artık:104:
benim dedem şekerr komasından vefat etti.babannemdede var.bendede çıktı işde.ama ben ilaç almıyorum.yaşın genç dedi dr bu yaşta kullanmanı tavsiye etmem.bol bol yeşillik tüket aşırı şekerşi meyvleri yeme dedi.işde böyle canım.sanada geçmiş olsun bu arada.
kız evlat bambaşka
bende kızmla arkadaş gibiyim 1. sınıfta ama benim en yakın dostum
bencede bırak aypsın acaip özgüven geliltiriyor mutfakta uğraşmak
elkasları çalışır..öpt kızını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?