Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bugün pek bakamadım buraya
benim menüm sabah k flesk diyet süt
öğlen 4 tane ızgara köfte ve roka salatası
arda 1 armut gün içinde 2 bardak 5i 1 yerde
akşam yemeği yok
bi de ben bugün kötü bişey yaptım çok sinirliydim
nasıl oldu hatırlamıyorum bi tane baklava attım ağzıma
kızlar almış ofiste görünce yedim 1 tane oldu olan artık:104:

esw cim menün çok güzel iyi gidiyorsun aralarda en azından meyve yesen iyi olur tok tutar seni

Ahh canım benim yaa adı ne kızının takyoncum??

Onun el attığı yemekler de ayrı bir leziz oluyordur eminim

canım adı rümeysa rana tabiki olmazmı ama bazen de sıkıyor insanı poaça yapıyordun bende yapıcam dedi 1 tabak unu döktü yerlere yaa ama güzel yaptı yine

afiyet olsun neyse 1 tane yemişsin en azından ben olsam daha çok yerdim

bendede şeker var.ama ben hastasıyım diyemiyorum 140-150 o civerlarda hep.ama ben hiççççç su içmiyorum hemde hiççç

sadece şekerin yüksek olması değil canım şeker inşallah değilsindir
ben 2 ayrı hap kullanıyorum
muhtemelen aralıkda insilün iğnesine başlıcam
tip2 iken tip1 oldum işte

canım adı rümeysa rana tabiki olmazmı ama bazen de sıkıyor insanı poaça yapıyordun bende yapıcam dedi 1 tabak unu döktü yerlere yaa ama güzel yaptı yine

Allah bağışlasın canım.. Böyle böyle öğrenecek eli alışacak :)

Annem bana küçükken hiç yaptırmazdı, yok ellerin yağlanmasın yok ben iki dakkada bitiricem filan derdi

slm canlarım hemen menümü yazayım

sabah:1 bardak yeşil çay,1 çaybardağı beşi bi yerde,
1 yumurta,2 dilim kepekli ekmekle yağsız kaşarlı tost,yeşillik

ara:çikolata ve çubuk kraker bi türlü vazgeçemiyorum

öğle:taze fasulye,1 kase yoğurtlu çorba,turşu,1 dilim kepek ekmeği

ara:yarım kase tarçınlı yoğurt

akşam:1 elma

günün sonunda 2 bardak yeşil çay,1 bardak form çay,2 litre su,2 maden suyu
ve 30 dk spor yapmış oldum

Allah bağışlasın canım.. Böyle böyle öğrenecek eli alışacak :)

Annem bana küçükken hiç yaptırmazdı, yok ellerin yağlanmasın yok ben iki dakkada bitiricem filan derdi

hayır ben kısıtlamıyorum hiç yapsın öğrensin hem el becerisi gelişiyor hem birşeyler yaptığını görünce kendine güveni artıyor

aresimmm çikolatayı yememiş olsaydın kesinlikle süper diyecektim ama akşam yemeği yemeişsin bir nebze olsun dengelemiştir

Akşam yemeğim yarım kase çorba, 60gram tavuk, 150 gram yoğurt oldu arkadaşlar.

Çok uykum var ben yatıyorum sabah görüşürüz, hayırlı cumalar hayırlı bildirimler olsun işallah :))

gülçincim vücudumuzun yüzde yetmişi su içmek için kendini zorlamalısın bence ( su hayattır hayat güzeeelll ) reklem yaptım bak

takyon bende hiç su içme isteği olmuyor.eşim olsun annem olsun sarımsaklı yada acılı bişeyler veriyorlar bana su içeyim arakasına diyee herkes tatlı yer su içer ben içmiyorum işde.bu zamana kadarda bir zararını görmedim.günde 15-16 kupa çay içiyorum.susamıyorum diyodum çay içmeyim belki susarım dedim yok yine susamıyorum su içemiyorum.şu kadr söyleyim.sahurda su içmezdim ağzımı çalkalardım sadece.ifrtarda bile suyla oruç açmadım içmedim.buda bi hastalık sanırım zorla su içince öğürmek ve istfira isteği oluyorr

sadece şekerin yüksek olması değil canım şeker inşallah değilsindir
ben 2 ayrı hap kullanıyorum
muhtemelen aralıkda insilün iğnesine başlıcam
tip2 iken tip1 oldum işte

benim dedem şekerr komasından vefat etti.babannemdede var.bendede çıktı işde.ama ben ilaç almıyorum.yaşın genç dedi dr bu yaşta kullanmanı tavsiye etmem.bol bol yeşillik tüket aşırı şekerşi meyvleri yeme dedi.işde böyle canım.sanada geçmiş olsun bu arada.

gülçincim hiç doktora danıştınmı canım Allah korusun ciddi ibrşey olabilir tamam çay içerek su ihtiyacını karşılıyorsun ama içmediğin zamanda susamıyormuşsun bence bir doktora danış canım

kız evlat bambaşka

bende kızmla arkadaş gibiyim 1. sınıfta ama benim en yakın dostum

bencede bırak aypsın acaip özgüven geliltiriyor mutfakta uğraşmak

elkasları çalışır..öpt kızını

valla tbrler

azmini destekliyorum

menün çok güzel

bende yarın sabah giremem belki
sabahki kilomu yazayım
bir değişiklik olursa yazarım gene

kilom 85.4
(((

saol canım sende ailede diyabet öyküsü de var
ben de enteresan olan hiç yok
genetik geçişli değil yani
sülalemizde tek şeker hasta benim
ihmal etme mutlaka

tabiki banucum hem eli alışsın ilerde ben hanım sultan gibi oturacam oda bana pasta börek yapıp getirecek fazlamı katı oldum nee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…