- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #295.861
Allah kolaylık versin canım kolay değil gerçekten. Ama mecbur bunlardan (ödev yaptırma, okula götür getir vs.) kaçış yok. Bunlara rağmen kendine vakit ayırmak da zor ama ayırmak zorundasın canım salma sakın.Buralardayım kardelenciğim ama işte okul başladı rahatlarım diyordum ama ödev işini hiç hesaba katmamışım
Ve tartılamadımPazartesi tartısında bildiririm artık.
Listeye acil girmem kazım zaten benim de. Okumayı sökene kadar böyle diyecem ama gerisi de korkutuyor artık beni
Bunlar iyi günlerimizmiş, öyle diyorlar yaaa hüüüüü. Bak şimdi ödev yapcaz, ben kaçıyorum resmen, gerisini sen düşün.
Yarın menü de paylaşırım bugün misafirlerim vardı, istediğim gibi olmadı hiçbişiiii
Şekersiz yapılması zor bir şey ben 15 gün falan yaptım faydası çok alisinca şeker istemiyorsun adetken bile tatlı canım istemiyordu ama zorlandim tamamlayamadim 21 e kaçamakları fazla olan bana göre değil hele patates princ olmaması zorladı iradenin devam etmesi dileğimleAllah kolaylık versin canım kolay değil gerçekten. Ama mecbur bunlardan (ödev yaptırma, okula götür getir vs.) kaçış yok. Bunlara rağmen kendine vakit ayırmak da zor ama ayırmak zorundasın canım salma sakın.
Ben bu hafta iyice gaza geldim bi an evvel gircem listeye. Şekersiz günlere devam ediyorum 6 gündür bozmadım. Evde şerbetli tatlılar olmasına rağmen tadına bile bakmadımBu benim için büyük başarı.
Bu arada tam gaz spora da başladım. Hadi sen de sıkıştır araya eliptik şeri...
uzun süreli yapan olmadı galiba takım olarak bazen 2 3 gün cuma tartisina protein yaptık öyle tek beslenme bana sıkıcı geldi diyetisyen kontrolünde kilo verenler çok karabiber toplight falan öğün lerine bakabilirsin iradeleri ve sağlıklı şeyler yiyerek çok yol katettiler.Aranızda daha önce dukan yapan var mı? Ben ilk defa yapıyorum henüz bir olumsuz etkisini görmedin ama çevremden çok fazla olumsuz tepkiler alıyorum. Halsizlik ve dirençsizlik haricinde şu an pek bi olumsuz yanı yok benim için. Atak evresinde olduğum için sebze falan yok vitaminsiz kalmış gibi hissediyorum kendimi. Haftadır griple boğuşuyorum. Dukan yapan varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
Pirinç patates zaman zaman biraz esnetirim belki bilemiyorum ama şimdilik benim iyi gidiyor. Bakalım...Şekersiz yapılması zor bir şey ben 15 gün falan yaptım faydası çok alisinca şeker istemiyorsun adetken bile tatlı canım istemiyordu ama zorlandim tamamlayamadim 21 e kaçamakları fazla olan bana göre değil hele patates princ olmaması zorladı iradenin devam etmesi dileğimle
Yok biz Artvinin yarisi gibi Bursa da oturuyoruz :) simdiye kadar 1 kere gittim sadece . Cok begendim dogasini havasinihoşbuldum evet artvinliyim :) siz artvin'de mi oturuyorsunuz
Dukan degil ama saf protein yapiyorum arada maksimum iki gun. Bir arkadasimin tansiyonu yukselmisti. Dukana baglamisti sebebini ama alakasi var midir bilmiyorum.Aranızda daha önce dukan yapan var mı? Ben ilk defa yapıyorum henüz bir olumsuz etkisini görmedin ama çevremden çok fazla olumsuz tepkiler alıyorum. Halsizlik ve dirençsizlik haricinde şu an pek bi olumsuz yanı yok benim için. Atak evresinde olduğum için sebze falan yok vitaminsiz kalmış gibi hissediyorum kendimi. Haftadır griple boğuşuyorum. Dukan yapan varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
Ayy masallah canim ya azmind hayran kaldim. Insallah sekersiz beslenmeyi yasam tarzi haline getirebilirsin.Yemekte yediğim kuru soğan bana şekerli geldi bugün. Şekeri bıraktıktan sonra en küçük tatlar bile fazla gelmeye başladı. Gerçekten Çok enerjik ve rahatım.
Kafama koydum hedefime ulaşana kadar şeker yok. Bunu da burdan sizinle paylaşmak istedim. Söz uçar yazı kalır. Bi gün söylediklerimden şaşarsam bi hatırlatan bulunur diye
İnşallah canım benim ya. Gerçekten çok güzel böyle hayat. İnşallah sürdürebilirimDukan degil ama saf protein yapiyorum arada maksimum iki gun. Bir arkadasimin tansiyonu yukselmisti. Dukana baglamisti sebebini ama alakasi var midir bilmiyorum.
Ayy masallah canim ya azmind hayran kaldim. Insallah sekersiz beslenmeyi yasam tarzi haline getirebilirsin.
Ben de zamanında sağlıklı beslenerek cok güzel zayıflamışsın şeker kullanmıyorum ambalajlı ürün kullanmıyorum yağı azalmıştır yavaş yavaş vermiştim kiloları ı ama şu an motivasyonumun sıfır oldugu bir dönemdeyim... eğer biraz esnek bişey bi diyet yapmaya calısırsam hemen bozuyorum bi şekilde. Ve sonra bozdum zaten diye komple bırakıyorum dukanın kesin çizgileri beni hizaya getiriyor diyebilirim 7 gündür protein harici hiç bişey yemedim :)uzun süreli yapan olmadı galiba takım olarak bazen 2 3 gün cuma tartisina protein yaptık öyle tek beslenme bana sıkıcı geldi diyetisyen kontrolünde kilo verenler çok karabiber toplight falan öğün lerine bakabilirsin iradeleri ve sağlıklı şeyler yiyerek çok yol katettiler.
Burtvin derler bizim buralarda bursayaYok biz Artvinin yarisi gibi Bursa da oturuyoruz :) simdiye kadar 1 kere gittim sadece . Cok begendim dogasini havasini
Dukan degil ama saf protein yapiyorum arada maksimum iki gun. Bir arkadasimin tansiyonu yukselmisti. Dukana baglamisti sebebini ama alakasi var midir bilmiyorum.
/QUOTE]
Olabilir beni aşırı halsizleştiriyor 3 saat peşpeşe derse girsem ölecek gibi oluyorum
Evet canım baya sessiz buralar herkes evli barkli çok çocuklu hee birde bir çok arkadaş bir şekilde eğitim hayatına atıldı malum hastalık sezonu bebeler hasta ay yazınca cidden baya geçerli sebepler gibi geldi ördekcim ne dersinSizin kilolar ne kızlar kaç aydır diyettesiniz neler yaptınız kaç kilo verdiniz?
Bu arada grup eskiden daha aktifti bu aralar biraz sessiz ve ıssız gibi geldi?
Inşallah canım surdurulmeycek bişey yokta çok fazla uyarana maruz kalıyorum sürekli etrafta cislar oluyor iradem sinaniyorİnşallah canım benim ya. Gerçekten çok güzel böyle hayat. İnşallah sürdürebilirim
Canım 63 valla gidiyorum yukarıya basliycam hergün sabah başlıyor akşam batıyorum. dur bakalım bir dur diycem bu işesi_bel cim senin kilo nasıl. Neler yapıyorsun bu aralar
yine maşallah şunu bir yapabilsem akşamı azaltmakBugunku menum
Sabah
Omlet
Peynir
Zeytin
Cok az helva
Ogleden sonra
Ceyrek tavuk doner
Ayran
Aksam
Elma
2 lt su
Teşekkür ederim canım
bencede takma kiloyu sanki şöyle bir durum var ben ilk hamilelikte 20 kilo aldım ama emzirirken çok kilo almadım belki 27 yaşta olmamdandir 80 kilo olmuştum ikincide 10 kilo ancak aldım ama cidden kız çocuktan mi yaştan mı resmen yük taşıyor gibi nefes nefese kaldım ki 7 5le doğuma gittim ama sonrasi kilo veremedim kaldı yani doğumdan sonra hallederiz canım sağlıklı günlerTeşekkür ederim canımkilo durumu pek iyi değil ilk başlarda riskten dolayı sürekli yattım. Bayram’da memlekete gidince iştahım açıldı ve bir daha kapanmadı. Bir de mide bulantısı yaşamayınca kilo aldım ama sağlık olsun diyorum. Sağ Salim minnoşumu doğurayım sonra burdayım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?