Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar ne var ne yok hastalar iyileşti mi bana geliyorlar galiba alnim zonkluyor göz kapaklarımda ağrı acı var sinüzit gibi yorgunluk ay birde hiç enerjik bir hava yok hiç sevmiyorum soğuk ve kapalı havaları bugün yürüyüşe niyetleneyim dedim azcık güneş görünse halsizligimi unutcam

karabiber01 teşekkürler canım aynı gün gelmiştik senle takıma sen benden önce hedefine çabuk varcak gibisin o kadar ikram yorgunluk ve açlığa rağmen reddetmenden belli .
Özlem nerdesin nasıl oldun
parky bebe nasıl oldu iyimisiniz
hadi gelin artık
pamukta karıştı kayıplara bir gaz verdi gitti

kolay gelsin evet hadi toparlanalim cidden

hoş bulduk canım. Artvine beklerim gel şehir olarak bişey bekleme ama doğası beklentilerini fazlasıyla karşılar :)

İnşallah bakalım fattofitcim. Sanırım daha çok ilçeleri ve yaylaları gezmelik değil mi? Merkez daha sakin?

Ben dukanı yıllar önce yapmış ve kilo fazlam çok olmamasına rağmen 1 ayda 10 kilo vermiştim. Benim için muhteşem bir şeydi. Uzun süre de verdiğim kiloyu almamıştım ama ben son 2 aşamayı yapmamıştım. Kilo vermem yeterli olunca bırakmıştım. Bir daha da hiç o cesarete girip başlayamadım.

Sizin kilolar ne kızlar kaç aydır diyettesiniz neler yaptınız kaç kilo verdiniz?
Bu arada grup eskiden daha aktifti bu aralar biraz sessiz ve ıssız gibi geldi?

Evlendikten sonra birden ortaya tiroid çıktı. Nasıl olduğunu anlamadan kilo almaya başladım. Öncesinde de bünyem kilo almaya müsaitti ama 3-4 kilo alır hem 1 haftada toparlar normal devam ederdim ama bir taraftan tiroid bir taraftan yıllarca eşimle ayrı şehirlerde ilişki yürüttükten sonra keyfini sürmek derken aldım başımı gittim.
Ondan sonra da sürekli al ver yaptım.
En son geçen sene sanırım bu zamanlarda 89 civarını görmüştüm. Ödüm patladı ve yine diyetler başladı.
Sonun 70 altına indim ve boyum 170 olunca fena olmayan seviyelerdeyim. Şu sıralarda tartılmadan takılıyorum.

Bu sıralarda takımda biraz sessizlik var. Yorgunluk, hastalık ortalarda dolaşıyor.

İnşallah bir an önce düzenin oluşur kaptanım.

Canim sakın pes etme bu yola baslad8n birkere ve sonuna git sakin motovasyonunu düşürme
Sonuna kadar gidicem bu sefer cok inatçıyım inşallah böyle gider teşekkürler canım benim

Menun çok güzel ben bir türlü dükan diyetini anliyamadim canim sadece ilk evresini yapmaya calimistim
Benim bugün ilk evre bitti tam bir hafta yaptım ve bu sabah tartıldım tam 4,5 kilo vermişim. :) artık arada bir sebze de serbest olavagı için daha rahat olacak bu gün ilk defa salata yedim bir haftadır böyle mükemmel bir his yok :)
Çok güzel kontrollü olman sakın bırakma ben 2012den beri buralardayım burdan ayrılıp izne cıkıp VS ya da paylaşımları fazla azalıp kilo almadan dönen pek görmedim tabi kaptanlar daha iyi bilir ama mümkün olduğunca aktif olmalıyız bence :)

Merkezde de yaylalar var ama Borçka karagöl şavşat hopa ve Arhavi in yaylaları daha güzel bencem :)
Dukanla sonuna kadar gitmeyi düşünüyorum verdikten sonra koruma ve seyir evrelerini de yapıcam çünkü cok sıkıldım zaten hesaplarıma göre seneye agustos ta bitiyor sonrasında sadece haftada bir kutsal perşembe :) cok merak ediyorum işe yarıycak mı diye. Adam 30 yıl ugraşmış bu diyeti bulmak için boşa uğraşmamıştır umarım :)) bende de troid yok ama polikistir over var en korktuğum şey cocuk sahibi olamamak. Benim de erkek arkadaşım başka şehirde yaşıyor her bir araya geldiğimizde 5 kilo alıyorum. o da onur bende bu aralar onu da diyete sokmaya çalışıyorum bakalım
170 boyum olsa 70 kilo olsam hiç umursamadı bence gayet normal bir kilon var tabi yine dikkat etmek almamak lazım
:) o yüzden takdir ettim

Tam bir disiplin sağladığı için çok etkili. Özellikle yalnız yaşıyorsan hiç düşünme, dukan bu konuda birebir. Aile ile yaşarken ne kadar kolay olur bilemiyorum.

Ben de aynı şekildeydim. Her beraber zaman geçirince fena kilo alır ama anında hallederdim. Biliyorum çünkü bıraksam bittim ama işte :)

PKO için gerçekten kilo çok önemli ama tabi kilo vermeyi de zorlaştırıyor bildiğim kadarıyla.

Bir haftada 4,5 kilo çok iyi bravoo

Bende de pcos var. Yumurtlama düzenin yoktu. 6 ay bebek olmadı. Bir ilaç kullandım. Yumurtlama dönemi belirlendi ve yumurta talibi yapıldı. Çok şükür 22 aylık yavrum var şimdi
Kilo almak kolay vermeye dirençli oluyor. Ama ben 52 55 arasıydım bekarken. Gebelik istediğimde de o kilolardaydım 59 vivarıyla hamile kaldım.
Şimdi yine 57yim.

Evet ben de aynısını diyorum. 20de 1. 30da 2. Çocuk. Ohhh

Ben de aile ile beraber yaşıyorum normalde yemeğimi ben yapıyorum kendime ayrı ama bugün işten cok geç cıktım diyet bozmayalım derken aç kaldım resmen
dukanın en büyük problemi kilo verdiğin zaman direk bırakamıyor olman. Verdiğin kilo sayısı başına 10ar gün güçlendirme yapmak zorundayız yoksa geri alına biliyor
Liseden beri polikistik over var ne olacak hiç bilmiyorum ama kilo vermek işe yarıyormuş bi şekilde vericez artık

Bir haftada 4,5 kilo çok iyi bravoo
Teşekkürler ama zor dayandım bir hafta saf protein cidden zormuş :) ama işe yarıyor tabi yalan yok

1 haftada 4,5 kilo diyor ama ya..
Hiç tatlı yemeden 1 hafta dayanabilir miyim bilmiyorum ama aslında süpermiş.
Motivasyon yerindeyse dayanıyor insan dukan da hedef kiloya inene kadar meyve de dahil hiç şeker yok mesela ama dayancaz artık. Bi tek tatlandırıcı tozlar izin veriyor ne kadar sağlıklı tartışıldı da ben kullanıyorum arada

Maşallah :) hayatta en cok istediğim şeylerden biri cocuk sahibi olmaz Allah inşallah nasip eder bize de. Kilon çok iyi senin bence tabi nasıl rahat hissediyorsan kendini öyle görünmek en doğrusu. Ben 10 yaşımdan beri to tipim üniversitede en yüksek kilom cıktı 87ye ve o günden beri ara ara insem de hep bu rakama geri dönüyorum artık bitsin istiyorum cidden sıkıldım. O kadar cabalayıp 15 16 kilo verdikten sonra herşeyi batırıp geri başa dönmekten çok yoruldum bu sefer daha uzun vadeli bi yaşam tarzına sahip olmak istiyorum

Bu gün neler yedim?
Bugün atak dönemim bitirdim saf protein cok kabız yapmıştı o yüzden protein +sebze yenilebilen seyir evresine geçtim

Sabah
Izgara tavuklu salata
Ara
Şekersiz nescafe

Öğlen
Bir yemek kaşığı mantar
Bir yemek kaşığı salata( daha çok yerdim ama geç kalmıştım herkes yemeğini yemişti bana kalan bunlar

Akşam :
Yemek yememişim dukan browni yapıp yiyim dedim ama çoookk iğrenç oldu anlatamam küçük 1 dilimi zor yedim
Sonra açlıktan ölmiim diye yarı kaçamak bişey yapıp bir küçük boy etli kırmızı biber dolması yedim bugün çok verimsiz umarım yarın saf protein günüm böyle olmaz

1 haftada 4,5 kilo diyor ama ya..
Hiç tatlı yemeden 1 hafta dayanabilir miyim bilmiyorum ama aslında süpermiş.
Ben 1 haftadır tatlı yemiyorum ama 1 kilo anca gitti. Dukan neymiş öyle. Ben dukan İsveç vs pek anlamıyorum bilmiyorum ama bi araştırayım bakim.

Son düzenleme:
Aynen çok zor geliyor dukan birde anlayamadım bir sitede hesaplama falanla bir çizelgesi falan vardı kilo na göre ne yapcan atak falan çok kafa basmadi zaten daha yeni cozuyorum protein karbonhidrat falan şu sıralar sayarak zayıflama diye birşey varmış kitap okusam diyorum
zor geldi en güzeli paketsiz gıda tatlı hamurisi uzak durup beslenme ve hayat tarzı haline getirebilmek

Maşallah canım kaç kiloya dusceksin millete rejim yapıyorum deme topa tutarlar çok güzel kilon neyse sağlıklı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…