Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bi tek yulaf kepeği tüketiyorum ekmek falan hiç yemiyorum bişey olur mu ki
hayır olmaz ,sıkılmazsan güzel gideri var ,ben rahmetli selma sezerden ürün alıyordum eşi hala devam ediyor dukan ürünleri satmaya arada farklı bir şeyler tüketmek istersen haberin olsun.

Çok teşekkürler herkese desteğiniz için dukanla ilgili merak ettiğim şey son evreye kadar yapanlar kiloları geri alıyor mu ve fizik üstünde cok olumsuz etkisi var mı umarım arkadaşlar görüp yardımcı olurlar

dukanı yapmış olarak hatta kilo da vermiş bir kişilik olarak protein ve glutene abanan bir diyettense karatay diyetini tercih ederim..iki diyet arasındaki en büyük fark karatay işlenmiş paket gıdalara karşı iken dukan da büyük bir kandırmaca ürünü olan kola zero ya dahi müsaade edilmesi ve bir çok ürünün de paketli gıdadan oluşması.

Parkcım da yazmış aynısını
Ben de başından beri Karatay diyetini (hatta aslında diyet değil de yaşam tarzı demeliyiz) daha mantıklı buluyorum. Daha sürdürülebilir ve daha sağlıklı olması açısından.

Son düzenleme:
Az kaldi canim bekleyin evde ustalar vs cocuk okul firsat bulup yazamiyorum bile

Ooo kaptanım hoşgeldin :) şavşat ben de bayılıyorum böyle bir doğa yok Başka bir yerde ama o yolu var ya yol beni mahvediyor git git virajlarda bitmiyor Artvin hep öyle gerçi
yaa benim memleketein yolları da çöyle olunca beni çok etkilemiyor ama sen izmir e gitmişsin hadi bakalım izmiri de çok severim ben

Şeymacım o kadar haklısın ki ve İnan bende bu durumdan memnun değilim. İradesizliğime kızıyorum kendime kızıyorum ama çözüm olmuyor. Daha çok buraya vakit ayırırsam bu iş olacak. Biliyorum. Birşeylerin değişmesini ityırsam kendimden başlamam lazım di mi.
Menü yazmadığım gün ceza verebilirsin bana ördekim. Ama spor cezası verme ayağımı burktum, buzla kompres yapıyorum. Ama bu da bana engel olamayacak. Yogamı yapmaya başlayacağım yine.

sapanca resimleri çok güzeldi kaptanım
Teşekkür ederim kaptaniçem
Ben de senin fotolara bakarken saçlarını müthiş buldum söylemeden geçemeyeceğim
aynen bir sapancaya gidesim geldi
Haha gidin gezin görün madem
O zaman sana yoga cezası mı keseyim yani anlamadım

morordek

Şeyma’cım izne ayrıldığım kiloma dönmek için kendime farklı motivasyonlar, farklı kaynaklar arıyorum artık. Burada motive olamıyorum uzun zamandır bu gerçek. Bir kopukluk var bunu hepimiz biliyoruz. Takım ruhu hissedemiyorum bu da beni düşürüyor rol yapamayacağım. Onun için öncelikle kendi çabamla en azından izne ayrıldığım kiloya inip sonra gelip, kaldığım yerden takıma girmek istiyorum. O zaman daha iyi başlangıç yapacağım bunu hissediyorum. Ben burada kimsenin kimseye yeterince vakit ayıramadığını ve diyete ciddiyetle asılamadığımızı görüyorum. Bunu çok konuştuk daha önce ama her konuştuğumuzda bir gazla 2 gün asılıyorum olaya herkese tek tek yorum yapmaya çalışıyorum hepimiz motive olalım diye ki kendimi de o havaya sokmaya çalışıyorum. Ancak ara ara girip bakıyorum ki kimse birşey yazmamış. Kimsenin hakkını yemeyeyim elbette bana yorum yazanlar da oldu ancak 2-3 gün sonra herkes bir düşüyor yine... Bu işi henüz çözemedik. Ben kendi penceremden gördüğümü ve hissettiklerimi yazdım. Herkes eleştirisini yapabilir tabii. Ama en azından ben kendi içimde bir motivasyon sağlayayım da düşmeyeyim diye şu aralar biraz uzaktan izliyorum burayı.

Canım benim bu yazıyı yazmakla ne iyi ettin ellerine sağlık. O eski coşkumuza yeniden kavuşalım. Hadi arkadaşlar..

Canım söylediklerinde haklısın ama son dönemlerde herkeste bi yoğunluk hastalık okul telaşı vs vardı. Ben toparlanıp yeniden çok güzel motive olacağımıza inanıyorum. Eski bizi yeniden canlandırmalıyız. Onun için kaptanım çok güzel bi yazı yazmış.
Toparlanıcaz inşallah

bu konuda sana ciddi katılıyorum balpamuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…