Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sizin kilolar ne kızlar kaç aydır diyettesiniz neler yaptınız kaç kilo verdiniz?
Bu arada grup eskiden daha aktifti bu aralar biraz sessiz ve ıssız gibi geldi?
Ben 94le başladım ilk hedefim 78di. 5 ayda 15 kilo verdim 79 ile mezun oldum. Tartı stresi diyetler beni psikolojik olarak çok yordu o yüzden mezun olup asıl hedefim için tekrar dönmekti planım. Ama burayı bırakınca fazla rahat davrandım kilo almaya başladım.
Şu an 83 kiloyum. Bi an evvel 79 olup listeye girmek ve asıl hedefim olan 60 kiloya inmek istiyorum . Boyum 163 ama İri kemikli bi yapım var 60tan aşağısı pek güzel olmuyo bana. İnşallah olacak

Durumları çok iyi özetledin canım

Olsun canım şimdi kiloya takılma sen. Sağlıklı beslen evladın ve senin için gerekli olan o. Kiloları burda hepbirlikte veririz.

Canım aynı vücut tipi boy benimde öyle 163 boyum iri kemikli 57 falan idealim benimde 60 kadar kurtarıyor tabi bebis gobus lerini saymazsak

o listeye bende gircem 60.9 olmalı biran evvel sonra sporlar yapmalı 55 e kadar inip 60ı geçirmeden yaşlanmali zaten 45 sonrası 60 kilo bende 65 durur herhalde yaşlaninca vücut saliyor psikolojimi iyilestirsem 40 öncesi bir bebede dogurum belki off erkenden evlenip bebelerle buyumeliymis diyorum tabiki şimdiki bir eşle

Canim sakın pes etme bu yola baslad8n birkere ve sonuna git sakin motovasyonunu düşürme

Dünün menüsü : sabah
Bir bardak ayran
Öğlen
Yağları peçeteye silinmiş 100 gram tavuk döner
Akşam
Fırında yagsız tavuk ve diyet kola
Saat 10,
Pul biberli yulaf kepekli yoğurt
Menun çok güzel ben bir türlü dükan diyetini anliyamadim canim sadece ilk evresini yapmaya calimistim

Kesinlikle öyle Şeymacım.

Ay sorma yaa, el i okuyor le deyince yüzüme bakıyor saçımı başımı yolasım geliyor benim de lale ela el ele

Süpersin valla.

Çok geçmiş olsun Şahnurcum yaaa
Annesi kasim ayinda bir bakmissin kendisi okumaya baslicak birden
Sessizin sagtarafina gecince ince harf cocuklar cok zorlaniyor

Olsun canım şimdi kiloya takılma sen. Sağlıklı beslen evladın ve senin için gerekli olan o. Kiloları burda hepbirlikte veririz.
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Doğum sonrası uğraşırım kilolarla. Tabi az alsam daha iyiydi ama sağlık olsun artık. Bu bebek için çok bekledik, çok uğraştık. Sağlıkla doğmasından başka birşeye odaklanamıyorum.

Masallah annesi paşa büyümüş
Evet canım çok şükür büyüdü. Şöyle 30. Haftaları geçsek çok mutlu olacağım.

3ncü sinif sorulari calistiryorum oglana ben lisede bile görmedim bu kadar zor sorular

Yok canimmm ben birkez denemeye kalktim dukani anliyamiyorum ama vardi deniyen arkadaslar sanki

Harikasin kardelencim bende çok şekerli kahve icerdim şimdi hiç icemiyorum

Bu aralar diyetisyen listesindende az yemeye basladim çünkü alistimmi naptim bünye doyuyor

Sizin kilolar ne kızlar kaç aydır diyettesiniz neler yaptınız kaç kilo verdiniz?
Bu arada grup eskiden daha aktifti bu aralar biraz sessiz ve ıssız gibi geldi?
Evet canim sessiz bu aralar kaptanimiz izinde olan arkadaşlar var onlarda toparlanirsa gelecekler inşallah
Kuzenimin arkadasi arhavili bu hafta oraya gidecek bu arada ben adanaliyim 3 çocuk annesiyim 85 kiloyla basladim suan 73.6 kiloya indim suan diyetisyenle ilerliyorum ayda 1 çağırıyor sali günü randevum var

Valla canim grupta olmadigin halde gelip yazman morel vermen motivasyonun çok güzel ne okur sende geri katil canim

Oo gorursun annesi emekledigini bile gorursun

Dunki menum
Sabah
1 diyet ekmekle tost
Domates
Zeytin
Salatalik

Ara
1 Türk kahvesi

Öğlen
Disarda işlerim vardi ordan sitede komsuya hoşgeldine gittik yapilan hic bir mamayi yemedim o ara eve yemekli misafirim geldi kostur kostur kuru fasulye yaptik annemle

Akşam
5 yemek kaşığı kuru fasulye
2 yemek kaşığı bulgur pilavı

Ara
1 mandalina

1 turk kahvesi

Kolay gelsin canım herşeyin yoluna girmesine sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…