Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen canım ben çok fazla sıkıya gelemiyorum bende ters tepiyor. Yasak olan daha çok cazip hale geliyo istikrar sağlayamıyorum. Dediğin gibi şekerli gıdalardan uzak durup spor yaptım mı oluyo. Yavaş yavaş oluyo ama ne yapalım artık.

helllööööööö ,,, gut morrrrrninnng evribadiiiiii

birinciliğe yakışır bir giriş yapayım....

nasılsınız umarım iyisinizdir

öncelikle aramıza yeni katılan arkadaşım hoşgeldin

sonraciiime 3 günlik menümü sıralayiverin gari

morordek fancynancy Cikilatacanavari

cuma sabah:yarım lavaş arası haşlanmış patates 1/2,maydanoz,roka,peynir,zeytin,şekersiz çay
öğlen:kemik suyu çorba
akşam:çeyrek tabak mantı
su:3 lite
spor:10 dk bçlgesel çalışma (iç bacak)

cumartesi:
kahvaltı:tereyağına kırılmış yumurta,peynir,zeytin,yeşillik,ceviz,şekersiz çay
akşam:3 kaşık bulgur pilavı,1 kepçe bezelye yemeği
su:2,5 litre
spor:10 dk bölgesel

pazar:
kahvaltı:tereyağlı yumurta ,zeytin,peynir,ceviz,tahin pekmez,şekersiz çay
akşam:tava palamut az zeytinyağlı,kırmızı turp,daikon turpu,roka,kuru soğan,glutensiz şekersiz şalgam
su:1,5 litre
spor:15 dk bölgesel

sanırım zorladım kendimi kasık üstüm acıyor..kocamı istasyon olarak kullanıp hard hareketler çektim yeminle haftasonu ama ısınaydım önden iyidi

morordek güncel kilo 72,5 cuma ya beklediğim 72,2 diyelim gidenler bizden olsun

dukan ile 15 kilo vermiş biri olarak (sonra hamilelik ve geri gelen kilolar ikinciye dukan bende işe yaramadı) dukanın en büyük handikapı hamur işleri yapıp yiyeceksen vücuda açıktan gluten yüklemesi,glutenin mideme bu denli zarar vereceğini bilmi,yordum kiloluk glutenleri alıp dukan ekmekleri simitleri pideleri yapıyordum..bu konuda dikkat etmeni tavsiye ederim dukana yeni başladıysan sormak istediklerin olursa cevapta verebilirim elimden geldiğince.

Ama maşallah fattofit85 4.5 kilo süper spor var mı menü sonlarında şu miktarı ve sporlarıda yazıyoruz canım
Malesef spor yok bir haftadır gripten ölüyorum hiç spora başlamadım yani henüz işe gidip gelmek ve temizlik sayılmıyor sa:) bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum yarın tam iyileşip en azından leslie yapcam

Hoş bulduk teşekkürler :) menüleri güzel ve sağlıklı duruyor su miktarı da cok iyi bence ben şu an anca 1 bucuk litre zorlayın 2 litre içebiliyorum

Dukan cok ufak bir miktar bile olsa bozmamak gerekiyor bir gün annemin doğum günüydü pasta falan yememiştir ama kendi yaptığım bir patatesli böreğin yarısını yemiştim ve o günün sabahı hiç dukan dışına başka cıkmam ama rağmen tartıda yarım kilo artıda cıkmıştım. Dün yediğim bir adet olmayı nasıl korkarak yedim anlatamam ama allahtan almamışım bu sefer herhalde dün cok az yediğim için 300 gram gitmiş bu günlük ama artık seyir dönemine girdiğim için kilo vermem yavaşlıyacak o yüzden hergün değil de haftada 1 ya da 2 tartışmaya alışmam lazım yoksa burayı ağlama duvarına çeviririm kesin

günaydınlarrrr
canım hoşgeldin bu sene bende kayınvalidelerin köyüne gittim şavşat a çok güzel oralar yaaa

Gluten nedir desem cahilliğime gülmeden Cevap verebilir misin ben henüz kitabı okuyamadım ama tatlandırıcıyı kastediyorsan berbat bişeymiş yani. tatlı yaptım tatlı değil tuzlu ve plastiğimsi bir tadı oldu. Ben bi tek yulaf kepeği kullanıyorum tatlandırıcı ilk defa dün kullandım

günaydınlarrrr

canım hoşgeldin bu sene bende kayınvalidelerin köyüne gittim şavşat a çok güzel oralar yaaa
Ooo kaptanım hoşgeldin :) şavşat ben de bayılıyorum böyle bir doğa yok Başka bir yerde ama o yolu var ya yol beni mahvediyor git git virajlarda bitmiyor Artvin hep öyle gerçi

tatlandırıcıya girmiyorum ama en iyisi takita markasının sevısı öncelikle onu söyleyeyim
gluten buğday ve türevlerinde bulunan lastiksi bir madde,misal çölyaklara net yasak,sıradan sağlıklı bireylerde dahi intolerans olabiliyor çoğu zaman çektiğimiz hazımsızlıkların baş kahramanı..ana etken ekmekte bulunur kendileri..ben paket paket gluten kullanmaktan midemi mafettim ,32 kilo verdim ama şişkinlikten hala kurtulamıyorum.

Günaydın günaydın günaydınnnn
Cuma akşamı arkadaşlarımızın yanına gitmeye gitmeye karar verdik aniden, hafta sonu o yüzden hiiiiç giremedim kusura bakmayın öncelikle. Şimdik buradayım hemmen geçmişe aktım
Günaydın Canlarrrrrrr. 1. olmuşsunuz çok sevindim. Hepinizi tebrik ediyorum. Bizde cinsiyeti öğrendik. Bir oğlumuz olacak sağlıkla doğar inşallah
Suzicimmm 19. haftalara gelmişsin maşallah nerdeyse yarılamışsın
Sağlıkla gelsin paşamız.
Seni de daha sık görmek isteriz, arada yaz
Ooo Artvin'den İzmir'e Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna :)
Hadi bakalım inşallah atanırsın. Kiloları da el birliğiyle vereceğiz diyelim
Eskiden Dukan yapanlar baya vardı takımda. Dur bi etiketleyeyim belki ses eden olur :)
medusa38 Dukan'ın kraliçesi diyebilirim, gerçi sonradan kendi metabolizmasını çözüp kendince sağlıklı besleniyordu.
@wendy- ciğimiz var o da takıma ilk geldiğinde Dukan yapardı, gerçi o da şimdi hamiş Nasılsın wendicim bu arada? Görüşemedik bir süredir
0zlem de ara ara Dukan yapar
Bir de işte cuma öncesi saf pro yapanlar oluyor, tam Dukan'a uymasa da tartıda güzel sayılar görmek icin

Sağol canım. Senın destegın ıcınde ayrıca çok teşekkür ederım.
Bugün ılk kacamagımı yaptım simit yedım. Dahada dıkkat ederek 55 olacağım ıns.
Bak böyle kaçamaklarla başlar zaten olay :)
Hemen dengele ki koruyabilesin. Biraz mola verdikten sonra da 55'e devam edersin

Listede bu hafta 5 kişi kaldık

Takımın çoğu izinde. Dur bi dürteyim izindeki hatunlarımızı ki bir an önce listeye girsinler takım daha da hareketlensin

fancynancy haydi kuzucum artık listeye alalım seni lütfen. Bak izne ayrılalı 5 ay olmuş ve 79.5 kg ile. 1 ay daha geçse ekstrem durumdan listeye alabilecek düzeye gelmişsin (aslında bu hiç iyi bir şey değil biliyorsun değil mi? ). Biliyorum bir türlü toparlanacak fırsatın olamadı ama hayat akıp gidiyor, hep bir şeylerin arkasına ertelersek o vakit hiç gelmeyecek. Hadi artık senden güzel adımlar bekliyorum

0zlem 'im Özlemim ah Özlemim... Sen de ekstrem durumdan listeye girebilir durumdasın ama 2 gün diyet yapıp 3. gün bozuyor gibisin Sonra da hooop tekrar 80'lere çıktım diyorsun. 75,5 kg ile ayrılmışsın izne, bak ne kadar güzel inmişsin, yapabiliyorsun aslında! Hadi o iradeyi bul artık kendinde ve dön aramıza.

hedef38beden senin üzerine hiiiç gitmiyorum çünkü ara vermek istediğini biliyorum ama yine de listeye dönmeni çok isterim

balpamuk Esraaaaa artık hadi temelli gel aramıza, bir görünüp bir kaybolmaaa. Seni mezun edelim yahu :) Kızın okula da alışmıştır umarım, işlerini yoluna koyduysan gel ufaktan :)

evlaefe geçenlerde yazdın, yeni konuştuk, hadi sen de işlerini bitir de dön artık. Hep döneceğim döneceğim diyorsun, görelim seni de aramızda :)

Cikilatacanavari ciklatım sen ne yaptın, cenazeniz vardı. O sebeple bir şey diyemiyorum. Biliyorum ki gelir yazarsın, bırakmazsın azimli hatunum

H hayalalemiveben senden ne var ne yok? İzne ayrıldın, sonra kayboldun gittin. Biraz mola dedin, bence yeterince mola verdin. Dönmek istemez misin artık? :)

@azaydidem Didemcim sen ne yaptın, diyetisyene başlayacağım diyordun? Gerçi başlasan aramıza da dönerdin diye tahmin ediyorum ama arayı çok uzatma benceee :)

@melampusefe aa bir kaçak dahaaa :) Hadi seni de motive edelim bak mezuniyetine ramak kalmıştı, bi silkelenip kepi al artık :))

ve ve ve @emnis emnisoğlu :)) Gitmedi mi misafirlerin, hadi artık bak rint de seni bekliyor benceeee. Sen dönünce müthiş ikili olacağınıza eminim, listelerin tozunu attıralımmmm

İzindekileri bitirmişken mezunlarımıza da bir selam edelim:

@beyazinci hadi bak senin de son birkaç kilon kalmıştı mezuniyete rağmen, onları da atıp süper hafif olmaya ne dersiiiinnn?

@kardelelen321 ve @si_bel siz zaten buradasınız, hiç bırakmayın bizi diyorum o yüzden

Pöööööfff etiketlerin çalışmaması

azaydidem
M melampusefe
Cherry Mom
@beyazinci

Ben bi tek yulaf kepeği tüketiyorum ekmek falan hiç yemiyorum bişey olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…