- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #295.961
Sen listedesin ve buralardasınya ondandır tatlım.hiç bizi koyuyor mu eccük bize de gül dalı uzatsa
biliyom kız çaktırmaSen listedesin ve buralardasınya ondandır tatlım.
Ben de aile ile beraber yaşıyorum normalde yemeğimi ben yapıyorum kendime ayrı ama bugün işten cok geç cıktım diyet bozmayalım derken aç kaldım resmen
dukanın en büyük problemi kilo verdiğin zaman direk bırakamıyor olman. Verdiğin kilo sayısı başına 10ar gün güçlendirme yapmak zorundayız yoksa geri alına biliyor
Liseden beri polikistik over var ne olacak hiç bilmiyorum ama kilo vermek işe yarıyormuş bi şekilde vericez artık
Teşekkürler ama zor dayandım bir hafta saf protein cidden zormuş :) ama işe yarıyor tabi yalan yok
Ben 1 haftadır tatlı yemiyorum ama 1 kilo anca gitti. Dukan neymiş öyle. Ben dukan İsveç vs pek anlamıyorum bilmiyorum ama bi araştırayım bakim.
Gluten nedir desem cahilliğime gülmeden Cevap verebilir misin ben henüz kitabı okuyamadım ama tatlandırıcıyı kastediyorsan berbat bişeymiş yani. tatlı yaptım tatlı değil tuzlu ve plastiğimsi bir tadı oldu. Ben bi tek yulaf kepeği kullanıyorum tatlandırıcı ilk defa dün kullandım
Listede bu hafta 5 kişi kaldık
Takımın çoğu izinde. Dur bi dürteyim izindeki hatunlarımızı ki bir an önce listeye girsinler takım daha da hareketlensin
fancynancy haydi kuzucum artık listeye alalım seni lütfen. Bak izne ayrılalı 5 ay olmuş ve 79.5 kg ile. 1 ay daha geçse ekstrem durumdan listeye alabilecek düzeye gelmişsin (aslında bu hiç iyi bir şey değil biliyorsun değil mi? ). Biliyorum bir türlü toparlanacak fırsatın olamadı ama hayat akıp gidiyor, hep bir şeylerin arkasına ertelersek o vakit hiç gelmeyecek. Hadi artık senden güzel adımlar bekliyorum
@0zlem 'im Özlemim ah Özlemim... Sen de ekstrem durumdan listeye girebilir durumdasın ama 2 gün diyet yapıp 3. gün bozuyor gibisinSonra da hooop tekrar 80'lere çıktım diyorsun. 75,5 kg ile ayrılmışsın izne, bak ne kadar güzel inmişsin, yapabiliyorsun aslında! Hadi o iradeyi bul artık kendinde ve dön aramıza.
hedef38beden senin üzerine hiiiç gitmiyorum çünkü ara vermek istediğini biliyorum ama yine de listeye dönmeni çok isterim
@balpamuk Esraaaaa artık hadi temelli gel aramıza, bir görünüp bir kaybolmaaa. Seni mezun edelim yahu :) Kızın okula da alışmıştır umarım, işlerini yoluna koyduysan gel ufaktan :)
@evlaefe geçenlerde yazdın, yeni konuştuk, hadi sen de işlerini bitir de dön artık. Hep döneceğim döneceğim diyorsun, görelim seni de aramızda :)
@Cikilatacanavari ciklatım sen ne yaptın, cenazeniz vardı. O sebeple bir şey diyemiyorum. Biliyorum ki gelir yazarsın, bırakmazsın azimli hatunum
@hayalalemiveben senden ne var ne yok? İzne ayrıldın, sonra kayboldun gittin. Biraz mola dedin, bence yeterince mola verdin. Dönmek istemez misin artık? :)
@azaydidem Didemcim sen ne yaptın, diyetisyene başlayacağım diyordun? Gerçi başlasan aramıza da dönerdin diye tahmin ediyorum ama arayı çok uzatma benceee :)
@melampusefe aa bir kaçak dahaaa :) Hadi seni de motive edelim bak mezuniyetine ramak kalmıştı, bi silkelenip kepi al artık :))
ve ve ve @emnis emnisoğlu :)) Gitmedi mi misafirlerin, hadi artık bak @rint de seni bekliyor benceeee. Sen dönünce müthiş ikili olacağınıza eminim, listelerin tozunu attıralımmmm
İzindekileri bitirmişken mezunlarımıza da bir selam edelim:
@beyazinci hadi bak senin de son birkaç kilon kalmıştı mezuniyete rağmen, onları da atıp süper hafif olmaya ne dersiiiinnn?
@kardelelen321 ve @si_bel siz zaten buradasınız, hiç bırakmayın bizi diyorum o yüzden
Çok teşekkürler herkese desteğiniz için dukanla ilgili merak ettiğim şey son evreye kadar yapanlar kiloları geri alıyor mu ve fizik üstünde cok olumsuz etkisi var mı umarım arkadaşlar görüp yardımcı olurlar
@morordek
Şeyma’cım izne ayrıldığım kiloma dönmek için kendime farklı motivasyonlar, farklı kaynaklar arıyorum artık. Burada motive olamıyorum uzun zamandır bu gerçek. Bir kopukluk var bunu hepimiz biliyoruz. Takım ruhu hissedemiyorum bu da beni düşürüyor rol yapamayacağım. Onun için öncelikle kendi çabamla en azından izne ayrıldığım kiloya inip sonra gelip, kaldığım yerden takıma girmek istiyorum. O zaman daha iyi başlangıç yapacağım bunu hissediyorum. Ben burada kimsenin kimseye yeterince vakit ayıramadığını ve diyete ciddiyetle asılamadığımızı görüyorum. Bunu çok konuştuk daha önce ama her konuştuğumuzda bir gazla 2 gün asılıyorum olaya herkese tek tek yorum yapmaya çalışıyorum hepimiz motive olalım diye ki kendimi de o havaya sokmaya çalışıyorum. Ancak ara ara girip bakıyorum ki kimse birşey yazmamış. Kimsenin hakkını yemeyeyim elbette bana yorum yazanlar da oldu ancak 2-3 gün sonra herkes bir düşüyor yine... Bu işi henüz çözemedik. Ben kendi penceremden gördüğümü ve hissettiklerimi yazdım. Herkes eleştirisini yapabilir tabii. Ama en azından ben kendi içimde bir motivasyon sağlayayım da düşmeyeyim diye şu aralar biraz uzaktan izliyorum burayı.
dukanı yapmış olarak hatta kilo da vermiş bir kişilik olarak protein ve glutene abanan bir diyettense karatay diyetini tercih ederim..iki diyet arasındaki en büyük fark karatay işlenmiş paket gıdalara karşı iken dukan da büyük bir kandırmaca ürünü olan kola zero ya dahi müsaade edilmesi ve bir çok ürünün de paketli gıdadan oluşması.
Parkcım da yazmış aynısını
Ben de başından beri Karatay diyetini (hatta aslında diyet değil de yaşam tarzı demeliyiz) daha mantıklı buluyorum. Daha sürdürülebilir ve daha sağlıklı olması açısından.
İzmirdeyim gecen sene bu sene yine artvine gömdüm memleketime ve sizlere de döndüm :)yaa benim memleketein yolları da çöyle olunca beni çok etkilemiyor ama sen izmir e gitmişsin hadi bakalım izmiri de çok severim ben
Ben Dukan'dan sonra direkt bırakıp baya uzun süre kilo almamıştım. Tabi ki güçlendirme yapmak çok daha iyi olur ama bence çok da şart değil sonrasındaki kontrollü gitmek şartı ile.
bende sevdim bu saç modelini bugün nedense modum çok düşük kendimi çok şişko kötü hissediyorum belki şu son dönem sürekli hastanelerde olmak çok yordu beni ama artık yeter demenin zamanı geldi yarın benim dıoğum günüm artık yeni bir yaş yeni güzelliklerle gelsin istiyorumTeşekkür ederim kaptaniçem
Ben de senin fotolara bakarken saçlarını müthiş buldum söylemeden geçemeyeceğim
Dukan kesinlikle katı yapılması gereken bir diyet. Tek handikapı o kardelencim.
Biraz pratik istiyor Dukan tarifleri. Hangi tarifleri yapıyordum hatırlamıyorum ama güzel lezzetler çıkarıyordum ben.
Umarım dönüşüm efsane olacak ördeğim.
Tartıdan uzağım ama 1 gün çok iyi 2 gün berbat ilerliyorum. Hedefe ulaşamamak durumu da moralimi bozuyor bakma ama listede olunca ekstra stres oluyorum.
Bence dukanla giden kilo çok daha verimli oluyor. Yüksek protein alındığından dolayı muhtemelen. 2 kilo veriyorsan 3 vermiş gibi duruyor.
Çok çok haklısın pamukcum.
Her zaman destekçinim eminim işe yarayacak bol bol yeşil çay ve arada yulaf kepeği tüketmeni tavsiye ederim kabızlık yapabiliyor :)fattofit85 yarın itibari ile 1 hafta saf proteine başlıyorum.
1 haftanın ardından planım 1 gün saf protein, 1 gün hafif beslenme.
Dukan kesinlikle katı yapılması gereken bir diyet. Tek handikapı o kardelencim.
Biraz pratik istiyor Dukan tarifleri. Hangi tarifleri yapıyordum hatırlamıyorum ama güzel lezzetler çıkarıyordum ben.
Umarım dönüşüm efsane olacak ördeğim.
Tartıdan uzağım ama 1 gün çok iyi 2 gün berbat ilerliyorum. Hedefe ulaşamamak durumu da moralimi bozuyor bakma ama listede olunca ekstra stres oluyorum.
Bence dukanla giden kilo çok daha verimli oluyor. Yüksek protein alındığından dolayı muhtemelen. 2 kilo veriyorsan 3 vermiş gibi duruyor.
Çok çok haklısın pamukcum.
Her zaman destekçinim eminim işe yarayacak bol bol yeşil çay ve arada yulaf kepeği tüketmeni tavsiye ederim kabızlık yapabiliyor :)
Hedefcim ben öyle fazla disiplinli listelere uyamıyorum. Beni çok fazla geriyor. Bi de zaten iki çocuk evin işleri. Büyük kızım herşeyi yemez ayrı yemekler hazırlıyorum derken kendime zor zaman ayırıyorum zaten. O yüzden kendime ayrı pişirmek zor. İmkanlar doğrultusunda ölçülü beslenmek daha kolay benim için. Yoksa imrenmiyo değilim yapanlara.
Bugün yulaf kepeği almadım. İlk 1-2 gün yulaf kepeksiz başlayıp ardından yulaf kepeği katıp değişiklik yapmış olayım artık. Bitki çayları hazırda :) Başlasın o zaman protein modu.
Kişiden kişiye değişiyor işte Kardelencim. Aslında ben de aynı nedenle direkt Dukan demiyorum ama katı diyet olmayınca da çok kaçamak yapabiliyorum. Sanırım diyetlerin topuyla sorunluyum :)
Hiç sorun değil ben de başta yemedim yulaf kepeği :*
diyet başarıya ulaşmış o zaman bozma bunu en iyisi sabah öğle tika başa ye akşam yememek iyiymiş zatenBenim de cok isteyerek olmadi aslinda. Bu aralar oglen yemegi tikamaya basladi. Canim istemiyo aksam yemek
K kara geçtik, hayırlısı bakalım.Annesi kasim ayinda bir bakmissin kendisi okumaya baslicak birden
Sessizin sagtarafina gecince ince harf cocuklar cok zorlaniyor
Ayyy her evre başka çıldırmaca desene3ncü sinif sorulari calistiryorum oglana ben lisede bile görmedim bu kadar zor sorular
Biz iyileştik gibi ben fire vermeyeydimSelam kızlar ne var ne yok hastalar iyileşti mi bana geliyorlar galiba alnim zonkluyor göz kapaklarımda ağrı acı var sinüzit gibi yorgunluk ay birde hiç enerjik bir hava yok hiç sevmiyorum soğuk ve kapalı havaları bugün yürüyüşe niyetleneyim dedim azcık güneş görünse halsizligimi unutcam
karabiber01 teşekkürler canım aynı gün gelmiştik senle takıma sen benden önce hedefine çabuk varcak gibisin o kadar ikram yorgunluk ve açlığa rağmen reddetmenden belli .
Özlem nerdesin nasıl oldun
parky bebe nasıl oldu iyimisiniz
hadi gelin artık
pamukta karıştı kayıplara bir gaz verdi gitti
Fatofitcim sana hoşgeldin diyemedim canım, epey de geç oldu ama olsun, hoşgeldinnnnnnnHoş bulduk teşekkürler :) menüleri güzel ve sağlıklı duruyor su miktarı da cok iyi bence ben şu an anca 1 bucuk litre zorlayın 2 litre içebiliyorum
Jdhsbamwlwö ahahaha ay çok güldüm. Kes yoga cezası kes bana, esneye esneye uzarım belki, bi 5 kilo daha toleransım olurTeşekkür ederim kaptaniçem
Ben de senin fotolara bakarken saçlarını müthiş buldum söylemeden geçemeyeceğim
Haha gidin gezin görün madem
O zaman sana yoga cezası mı keseyim yani anlamadım
Aynen ben de mesela bugün 3 4 kornişon turşuya izin olduğunu öğrendim :)Sonradan ilave bir şeyler olunca biraz değişiklik gibi geliyor insana. Sanki daha iyi oluyor. Bugün psikolojimi fena hazırladım. Sevdiğim birkaç şeyden de yedim. 1 hafta protein diyeti. Sonrasında minik keyifli bir hediye planladım kendime :)
Kaptaniçemmm ben niye göremedim saçını?bende sevdim bu saç modelini bugün nedense modum çok düşük kendimi çok şişko kötü hissediyorum belki şu son dönem sürekli hastanelerde olmak çok yordu beni ama artık yeter demenin zamanı geldi yarın benim dıoğum günüm artık yeni bir yaş yeni güzelliklerle gelsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?