Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben Dukan'dan sonra direkt bırakıp baya uzun süre kilo almamıştım. Tabi ki güçlendirme yapmak çok daha iyi olur ama bence çok da şart değil sonrasındaki kontrollü gitmek şartı ile.

Ben 1 haftadır tatlı yemiyorum ama 1 kilo anca gitti. Dukan neymiş öyle. Ben dukan İsveç vs pek anlamıyorum bilmiyorum ama bi araştırayım bakim.

Dukan kesinlikle katı yapılması gereken bir diyet. Tek handikapı o kardelencim.

Biraz pratik istiyor Dukan tarifleri. Hangi tarifleri yapıyordum hatırlamıyorum ama güzel lezzetler çıkarıyordum ben.

Umarım dönüşüm efsane olacak ördeğim.
Tartıdan uzağım ama 1 gün çok iyi 2 gün berbat ilerliyorum. Hedefe ulaşamamak durumu da moralimi bozuyor bakma ama listede olunca ekstra stres oluyorum.

Bence dukanla giden kilo çok daha verimli oluyor. Yüksek protein alındığından dolayı muhtemelen. 2 kilo veriyorsan 3 vermiş gibi duruyor.

Çok çok haklısın pamukcum.

Çok haklısınız hatunlar ben de cok saglık lı bulmuyorum o yüzden herkese soruyorum ama bende büyük bir disiplin problemi var 70lere inince hep şimarıp yememem gereken şeyler yiyorum. Önceki zayıflayışımda Karatay yapıyordum cok memnunum ama benim gibi iradesiz birinin Karatay kendine göre yorumlaması ve kafasına göre davranması cok normal bir hal aldı Malesef. Hatta bu diyete başlamadan hemen önce iki kez Karatay başliim dedim ikisinde de 2. Günden bozdum. Dukanın net sınır çizgileri bana hadiimi bir nebze bildiriyor o yüzden sağlığımı çoookk kötü etkilemezse devam edicem. Yardımlarınız için sagolsun ayrıca evreleri bitince hedef kilo ve koruma gerçekleşince Karatay usulu beslenmeye başlamayı ben de çok istiyorum

yaa benim memleketein yolları da çöyle olunca beni çok etkilemiyor ama sen izmir e gitmişsin hadi bakalım izmiri de çok severim ben
İzmirdeyim gecen sene bu sene yine artvine gömdüm memleketime ve sizlere de döndüm :)

Teşekkür ederim kaptaniçem
Ben de senin fotolara bakarken saçlarını müthiş buldum söylemeden geçemeyeceğim
bende sevdim bu saç modelini bugün nedense modum çok düşük kendimi çok şişko kötü hissediyorum belki şu son dönem sürekli hastanelerde olmak çok yordu beni ama artık yeter demenin zamanı geldi yarın benim dıoğum günüm artık yeni bir yaş yeni güzelliklerle gelsin istiyorum

Bence de öyle normalde ben fazla kilolu olduğum için bende 5 kilo hiç göstermez ama bu sefer resmen incelemiş hissediyorum hiç spor yapmamış olmama rağmen umarım sonuna kadar giderim

Hedefcim ben öyle fazla disiplinli listelere uyamıyorum. Beni çok fazla geriyor. Bi de zaten iki çocuk evin işleri. Büyük kızım herşeyi yemez ayrı yemekler hazırlıyorum derken kendime zor zaman ayırıyorum zaten. O yüzden kendime ayrı pişirmek zor. İmkanlar doğrultusunda ölçülü beslenmek daha kolay benim için. Yoksa imrenmiyo değilim yapanlara.

Her zaman destekçinim eminim işe yarayacak bol bol yeşil çay ve arada yulaf kepeği tüketmeni tavsiye ederim kabızlık yapabiliyor :)

Bugün yulaf kepeği almadım. İlk 1-2 gün yulaf kepeksiz başlayıp ardından yulaf kepeği katıp değişiklik yapmış olayım artık. Bitki çayları hazırda :) Başlasın o zaman protein modu.

Kişiden kişiye değişiyor işte Kardelencim. Aslında ben de aynı nedenle direkt Dukan demiyorum ama katı diyet olmayınca da çok kaçamak yapabiliyorum. Sanırım diyetlerin topuyla sorunluyum :)

Hiç sorun değil ben de başta yemedim yulaf kepeği :*

Hiç sorun değil ben de başta yemedim yulaf kepeği :*

Sonradan ilave bir şeyler olunca biraz değişiklik gibi geliyor insana. Sanki daha iyi oluyor. Bugün psikolojimi fena hazırladım. Sevdiğim birkaç şeyden de yedim. 1 hafta protein diyeti. Sonrasında minik keyifli bir hediye planladım kendime :)

Annesi kasim ayinda bir bakmissin kendisi okumaya baslicak birden
Sessizin sagtarafina gecince ince harf cocuklar cok zorlaniyor
K kara geçtik, hayırlısı bakalım.

3ncü sinif sorulari calistiryorum oglana ben lisede bile görmedim bu kadar zor sorular
Ayyy her evre başka çıldırmaca desene

Biz iyileştik gibi ben fire vermeyeydim Ayağımı burktım yaaa, sek sek sekerek mahmure modundayım. Nasıl oldu anlamadım da, tarak kemiğimin olduğu kısım sağlı sollu çok acıyo. Biraz dinlendirince geçiyor biraz üstüne basınca yine başlıyor. Buna da hayır olsun.

Hoş bulduk teşekkürler :) menüleri güzel ve sağlıklı duruyor su miktarı da cok iyi bence ben şu an anca 1 bucuk litre zorlayın 2 litre içebiliyorum
Fatofitcim sana hoşgeldin diyemedim canım, epey de geç oldu ama olsun, hoşgeldinnnnnnn

Teşekkür ederim kaptaniçem
Ben de senin fotolara bakarken saçlarını müthiş buldum söylemeden geçemeyeceğim

Haha gidin gezin görün madem

O zaman sana yoga cezası mı keseyim yani anlamadım
Jdhsbamwlwö ahahaha ay çok güldüm. Kes yoga cezası kes bana, esneye esneye uzarım belki, bi 5 kilo daha toleransım olur

Aynen ben de mesela bugün 3 4 kornişon turşuya izin olduğunu öğrendim :)

Kaptaniçemmm ben niye göremedim saçını?
İyi ki doğmuşsun Şahnurcum, güzel anne ve ailene çokta güzel evlatsın.
Tebriğim yarınaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…