Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün neler yedim? (saf protein günü )
Sabah
Yulaf kepeği krep
Yağsız1 yumurta
1yk labne
4dilim Piliç füme

Ara
1 bardak Light kola

Öğle
1 bardak ayran

Akşam
200 grama yakın ızgara tavuk gögüs
2 bardak köy yoğurduyla yapılmış ayran

Ara
Dukan puding yarım kase
3 fındık

Bugün de fındık kaçamağı yaptım tırsmaktayım

Spor yok
Su 2 lt

Aynen canım tamamen kopmayalım. En azından akşamları bi 15 dakika buraya ayrılabilir.
Kesinlikle

Kardelencim bizim kafalar aynı, kız tembeliz biz heeee ama bu kafalar yanlış işte. Bugün kendime hellimli salata yapıp yiyecektim akşam ama üşenglikten çocuklarla eşime pişirdiklerimden yedim. Gerçi az yedim ama olsun. O kararlılığı gösteremiyoruz işte, ne olacak aslında 5-6 yaprak marulu domatesi yıkayıp koymakta bişi yokki.
Ama en azından bugünüm kaçamaksız geçti. Bu da bir başlangıç.

morordek

Kahvaltı
Haşlanmış 1 yumurta
4-5 zeytin
2 ufak parça eski kaşar
2 dilim ekmek

Aralarla;
Filtre kahve x 3 kupa
2 mandalina
200 gr kadar danone orman meyveli yoğurt. (Kaçamak yapmadım diyordum ama içind eşeker olan bişi yemişim. Kocaman da aldım. Gerçek meyve parçaları, katkı yok falan yazıyordu. Şeker kısmına bakmamışım. Neyse en azından pancar şekeriymiş.)

Akşam
1 kase Kereviz çorbası
1,5 yk pilav
2 yk etli nohut
Az salata

Su: 1,5 lt ye tamamlarım
Spor: yok

Unitmamissin canim ayni gün geldiğimizi
Istedikten sonra sende yaparsin canim
Bende kapali havalari hiç sevmem ama adanada sicaklardan bayildigimiz için bazen iyi oluyor suan benim oglanin üstünde atlet dahi yok kapi pencere açık oturuyoruz şuan biraz size sicak havanin havasini atayim dedim

Haklısın canım tembellik var bende de
Ama evlatlar eş söz konusu olduğunda değil de kendimize yapıyoruz.

Ben 2007 de yine diyet sayfasinda yarisiyordum canim ozamanlar 59 kiliyla mezun oldum ama sonra ogluma hamile kaldim ve o kilolari bir türlü veremedim ama şimdi çok kararli ilerliyorum canim

Pazartesi günü kuzenim arhaviye gidiyor 15 gün orda olacak cok sevdiği üniversite arkadasiymis

Ooo kaptanım hoşgeldin :) şavşat ben de bayılıyorum böyle bir doğa yok Başka bir yerde ama o yolu var ya yol beni mahvediyor git git virajlarda bitmiyor Artvin hep öyle gerçi
Ayy ben çok korkarim virajli ucurumlu yollardan
Bir haftada 4,5 kilo çok iyi bravoo
Tebrik ederim gerçekten arkadasi ben 1 ayda 3 yada 4 verebiliyorum ancak

1 haftada 4,5 kilo diyor ama ya..
Hiç tatlı yemeden 1 hafta dayanabilir miyim bilmiyorum ama aslında süpermiş.
Valla çok pis kiskandim dermisim

Kilonun güzelliğine bakarmisin tammmm kiskandirmalik

Herşey bu kadar güzel yazilabilirdi kaptanim çok güzel yazmışsın

Ben bu farki bilmiyordum bu diyetleri hic anliyamamistim sadeece isvec yaptim bende

Ben kendi adima konuşmam gerekirse elimden gelenin en iyisini yapabildigime inaniyorum herhaftada düzenli sekilde kilolar veriyorum ve paylasimlar yapiyorum canim kimse yazmasada kendimi motive etmek için yinede gelip yaziyorum

Aynen canım tamamen kopmayalım. En azından akşamları bi 15 dakika buraya ayrılabilir.
Aynen canim bak mesela ben şuan saat 12 ve yatmadan önce neler yazılmış bir bakarim eger gündüz çok işim varsa bu saattede olsa girerim işim yoksa gündüz saten giriyorum buraya

Doğum günün kutlu olsun kaptanım sana mum ufletecektik sözümüz vardi

Doğum günün kutlu olsun kaptanım sana mum ufletecektik sözümüz vardi
önce doğum günün kutlu olsun toplight
ve maşallah yine Karabiber01 gözünden kacmamis . bugün hareketlenmis sanki buralar haklısın bir usteki msjda takıl tatlım burası özgür bir platform benim için sorun yok ben hep sondan okuyorum bugün pek giremedim haftasonu misafirim gelcek biraz temizlik giristim daha gripte geçmedi

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…