- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.621
canlarım herkese merhaba ancak gelebildim. sabah tartıldım 71 kiloyum. 1 kg vermişim. ama çizelgemi düzenleyemiyorum adigenisse yine bana yardımcı olur. 1 kg benim için çok güzel arkadaşlar.
senanazcım çizelgeni baştan yapman gerekiyor, bende bilmiyodum, forumda ararştırırken gördüm
çizelge yaparken starter weight yazan kısma başlangıç kilonu, current wegihte şimdiki kilonu, target weighte hedef kilonu yazıcaksın canım, her seferinde böyle yenilicez tickerımızı
begümcüm geldiğinden beri 3 kilomu verdin böyleyse çok güzel kesin birinci olursun yada dereceye girersin tebrik ederim .
amonracım lütfen üzülme canım çünkü bir haftada 1 kilo 200 gram çok iyi bir rakam geçen hafta ilk haftaydı ve çok fazla kilo vermen çok normal bundan sonrası için haftada 1 kilo vermek en idaeli böyle düşün bu bile harika bişey keşke her hafta 1 kilo versek ayda 4 kilo eder hiç azımsanacak bir rakam değil . başarılarının devamını dilerim tebrik ederim .
bilmiyorum başlangıç olarak 85 demişti benmi yanlış biliyoırum begüm 85 mi 87 mi
evet canım başlangıç kilom 87,700 dü benim sanırım öle olmuş
takyon mesajını şimdi gördüm canım vermişsin paylaşıma herhalde listeyi kilo veren arkadaşları tebrik ederim .
helal olsun begümdciğim bayağı kg vermişsin.
kimsecikler yok galiba
öğlen menümü yazayım, bugün biraz çok oldu galiba ama neyse, akşam dengelerim artık
2 dilim light ekmek, ( yarım dilimi ballı) 1 kk b.peynir, 6 zeytin, azıcık reçel, eşimin omletinden 3 çatal, salatalık
bide saat 10,30 gibi 3 badem, 5 fındık yedim
sabahtan beri de 2 ltyi buldu sanırım içtiğim su
esw cim merhaba canım.
öğlen menü derken sanırım kahvaltıyı geç yaptın. afiyet olsun. ayrıca çokda abartılı olmamış gibi geldi bana. anladığım kadarıyla sende suyu rahat içebilenlendensin bende malesef çok içemiyorum bu konuyla başım dertte ama en kısa zamanda düzeltmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?