- 8 Ekim 2010
- 228
- 184
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.641
herkesi tebrik ederim.ee bu hafta sonu hafif bir tatlı yeriz artık
geçmiş olsun desirebelcim ve tebrikler :))
Sağol canım.İnşallah böyle kilo veriririm sağlıkla. Benimki aslında grip nedeniyle iştahımın kapanmasından oldu:) Senin diyet nasıl gidiyor? Kilo verebildinmi?
inşallah canım:)
benimki de fena sayılmaz, nasılsa daha bildirim yapmıyorum diye buraya 1 kilo yazdım ama aslında 1.5 kilo vermişim pazartesiden bu yana, birazda rehavete kapılmamak için 1 diyorum, yavaş gitsin geri gelmesin mümnkünse, çabuk kilo verdim mi çabuk geri alıyorum çünkü, sporu da artırıcam, bu hafta kendimi çok yorgun hissediyordum o yüzden fazla spor da yapamadım
acaba yardımcı olabilecekmisiniz?hangi guruba nasıl dahil olabileceğime dair..
Çok güzel kilo vermişsin haftada 1-1.5 kg. Nasıl yaptın canım? Ne önerirsin bana?
selam kardeş takımın güzellleri inşallah herkesler iyidir. bu hafta listeniz çok güzel maşallahı var devamını dilerim. takyon canım sende güzel kilo vermişsin tebrik ederim hayatım.
uzzuuun zamandır gelipte sizlerle sohbet edemedim,yeni arkadaşlarlada kaynaşamadık ama sıcak insanlarız kaynarız hemen. her fırsatta gelmeye çalışırım.
13. takımdan sevgilerle.
meraba arkadaşlar bu takıma girme olayı nasıl oluyor.forum konularında pek de iyi bilgim yok:) yardımı olur musunuz.. 59.7 kiloyum 4 kilo vermek istiyorum..gaza gelmem gerek :)
Teşekkür ederim
kilo veren arkadaşlar ve veremeyen arkadaşlar hepinizi tebrik ederim bu hafta yarışmada takımımız 2. olmuş inşallah haftaya 1. oluruz.bireyseldede begüm cüm sen 2. olmuşsun seni ayrıca tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?