Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

meraba arkadaşlar bu takıma girme olayı nasıl oluyor.forum konularında pek de iyi bilgim yok:) yardımı olur musunuz.. 59.7 kiloyum 4 kilo vermek istiyorum..gaza gelmem gerek :)

selam kızlar bugünkü menümü saöyleleyim sabah k fleks diyet süt
arada yeşilçay
öğlen sebze çorbası haşlama et ve sebze
arada 1 armut ve 5i 1 yerde çayı
akşam yemek yemicem yine
salata yerim belki

Bende öğlenden sonra şimdi aramı yiyiyorum
1 fincan yeşil çay
bikaç tane grisini

slm kızlar bu gün yoğundum alışverş derken yeni gelebildim gördüğüm kadarı ile baya bir arkadaşımız kilo vermişler hepinizi tebrik ediyorum
bende bu gün yine tartıldım 59.5 çıktım heralde kendi kilom haftaya inş 58 olmayı hedefliyorum
bugünki menüm şöle sabah 1 dilim kızarmış ekmek şekersiz çay damates az peynir
öğle 1 kase çorba 2 tane yaprak sarması ekmeksiz akşam yemiycem sadece çayımı içicem 1 tanede mandalina yerim çok yoruldum biraz uyyucam ilerleyen zamanlarda tekrar gelirim herkesi öptümmmmmmmmmmmmm

Sağol canım. İnşallah böyle kilo veriririm sağlıkla. Benimki aslında grip nedeniyle iştahımın kapanmasından oldu:) Senin diyet nasıl gidiyor? Kilo verebildinmi?

inşallah canım:)
benimki de fena sayılmaz, nasılsa daha bildirim yapmıyorum diye buraya 1 kilo yazdım ama aslında 1.5 kilo vermişim pazartesiden bu yana, birazda rehavete kapılmamak için 1 diyorum, yavaş gitsin geri gelmesin mümnkünse, çabuk kilo verdim mi çabuk geri alıyorum çünkü, sporu da artırıcam, bu hafta kendimi çok yorgun hissediyordum o yüzden fazla spor da yapamadım

Çok güzel kilo vermişsin haftada 1-1.5 kg. Nasıl yaptın canım? Ne önerirsin bana?

acaba yardımcı olabilecekmisiniz?hangi guruba nasıl dahil olabileceğime dair..

selam didilyos, ben de henüz adaylık aşamasındayım

diyet gruplarından cuma zayfılama yarışmasına katılmak isteyenler başlığına bilgilerini yazıyosun, boyun, yaşın, şimdiki kilon, hedef kilon gibi, orada takımında boş yer olan kaptanlar seni davet ediyorlar, takıma katıldığında 2 haftalık deneme süren var ve bu süre sonunda takıma dahil olup olmayacağına karar veriliyor, benim bilgim bu kadar, eksik varsa beni düzeltin lütfen :)

Çok güzel kilo vermişsin haftada 1-1.5 kg. Nasıl yaptın canım? Ne önerirsin bana?

teşekkür ederim canım, aslında çok bişi yapmadım, yediklerimi azalttım doğal olarak, 5 gündür hiç abur cubur yemedim sabahları nesfit yiyorum 1 kase, içine 7 yk nesfit, tarçın bide aldığı kadar y.yağlı süt koyuyorum ama benim kase küçük olduğu için süt de fazla koymamış oluyorum
öğlenleri kahvaltı yapıyorum 1 dilim ekmekle ama bugün iki oldu, akşamları da az yiyorum
bide günde iki bardak 5i1 yerde ( 2den fazla içmeyiniz yazıyo kutusunda) yeşil çay ve diğer meyve çaylarından içiyorum ama hergün 2ltden fazla su içiyorum

bu hafta sporda yapamadım desem yeridir

gördüğün gibi özel bişi yapmadım canım

adcım hoşgeldin canım evet valla çok ihmal ettin bizi özletme kendini ama

meraba arkadaşlar bu takıma girme olayı nasıl oluyor.forum konularında pek de iyi bilgim yok:) yardımı olur musunuz.. 59.7 kiloyum 4 kilo vermek istiyorum..gaza gelmem gerek :)

canım CUMA ZAYIFKAMA YARIŞMASIN AKATILMAK İSTEYENLER başlığına kilonu hedef kilonu ve bilgilerini yazıyorsun yarışmaya katılmak istediğini yazıyorsun takımında yer olan bir kaptan seni davet ediyor canım başarılar

imla kurallarını mahvetmişim yaaaa resmen türkçeyi katlettim canım anladın ama sen dimi

kilo veren arkadaşlar ve veremeyen arkadaşlar hepinizi tebrik ederim bu hafta yarışmada takımımız 2. olmuş inşallah haftaya 1. oluruz.bireyseldede begüm cüm sen 2. olmuşsun seni ayrıca tebrik ederim

Son düzenleme:
kilo veren arkadaşlar ve veremeyen arkadaşlar hepinizi tebrik ederim bu hafta yarışmada takımımız 2. olmuş inşallah haftaya 1. oluruz.bireyseldede begüm cüm sen 2. olmuşsun seni ayrıca tebrik ederim

teşekkür ederim takyoncum.ama ben sonuç listelerini göremedim?

Bende herkesi tebrik ediyor ve kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…