- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.601
yanlız kızlar dün gece iş çıkışı alışverişe gittik eşimle saat 9 du eve geldik
mevyeyle yada bi çorbayla akşam yemeğimi geçireyim derken
eşimin karnı acıkınca bende yedim
gerçi yediğim şey mönümün dışında değildi
3 ızgara köfte,bol salata
1 bardak light kola
ama saatin 9 olması
benim pişman olmama sebeb oldu
siz ne dersiniz kızlar?
yanlız kızlar dün gece iş çıkışı alışverişe gittik eşimle saat 9 du eve geldik
mevyeyle yada bi çorbayla akşam yemeğimi geçireyim derken
eşimin karnı acıkınca bende yedim
gerçi yediğim şey mönümün dışında değildi
3 ızgara köfte,bol salata
1 bardak light kola
ama saatin 9 olması
benim pişman olmama sebeb oldu
siz ne dersiniz kızlar?
begümcüm geldiğinden beri 3 kilomu verdin böyleyse çok güzel kesin birinci olursun yada dereceye girersin tebrik ederim .
amonracım lütfen üzülme canım çünkü bir haftada 1 kilo 200 gram çok iyi bir rakam geçen hafta ilk haftaydı ve çok fazla kilo vermen çok normal bundan sonrası için haftada 1 kilo vermek en idaeli böyle düşün bu bile harika bişey keşke her hafta 1 kilo versek ayda 4 kilo eder hiç azımsanacak bir rakam değil . başarılarının devamını dilerim tebrik ederim .
Bu arada sevgili takımcım, ellerinizi fazla zorlamamaya özen göstrin olur mu? Annem gbi temizlik delisi - ellerini çok kullanan ev hanımlarında sinir sıkışması olabiliyor, annem de o yüzden ameliyat oldu ve şu an sağ elini kullanamıyor (zaten aylardır ellerinde uyuşma ve ağrı vardı). Anestezinin etkisi de geçmeye başladı, bayağı ağrısı var şu an.
Ayrıca fazla bilgisayar kullanan kişilerde de oluyor bu sinir sıkışması (karpal tünel sendromu deniyor).
Aman lütfen dikkatli olun ve benzer şeyleri yaşarsanız mutlaka doktora gidin, ilerlemediyse fizik tedavi ile halloluyormuş.
canım begüm 85 ile başladı yanlış andalın herhalde 3 kilo vermedi şimdi 84.3 kilobegümcüm geldiğinden beri 3 kilomu verdin böyleyse çok güzel kesin birinci olursun yada dereceye girersin tebrik ederim .
.
ebrehecim normal değil ama 5 gündür tuvalete çıkamaman, çok rahatsız eder insanı, sürekli böyle oluyorsa bi doktora görünmende fayda var bence canım
canım sen ne diyosun 5 gün çok fazla ya
ben 1 gü çıkamasam taş kesiliyo karnım resmen sancıdan
allaha şükür hiç kabızlık problemi çekmedim
ama ihmal etme bunu
begümün cizelgesini 87 gördümde takyoncum oradan çıkardım 3 kilo verdiğini :)) olsun sende çok iyi gitmişsin takyoncum 700 gr verdin sanırım kilo veren arkadaşları çokçok tebrik ederim .
Sağolun kızlar.. Valla ben alıştım ama kilo sorunum devam ediyor işte verdiğimi geri alıyorum böyle. Evet doktora gitmem lazım ama utanırım ne dicem ki yani
benim kuzenim de böyle, incecik bir kızdı şimdi göbek ve simit yaptı, galiba yağlar direkt orda depolanıyormuş bağırsaklara en yakın yer olduğu için :)
Kayısı kürüne başlayayım tabi dayanamayıp bütün kayısıları yemezsem
canlarım herkese merhaba ancak gelebildim. sabah tartıldım 71 kiloyum. 1 kg vermişim. ama çizelgemi düzenleyemiyorum adigenisse yine bana yardımcı olur. 1 kg benim için çok güzel arkadaşlar.
Bu arada sevgili takımcım, ellerinizi fazla zorlamamaya özen göstrin olur mu? Annem gbi temizlik delisi - ellerini çok kullanan ev hanımlarında sinir sıkışması olabiliyor, annem de o yüzden ameliyat oldu ve şu an sağ elini kullanamıyor (zaten aylardır ellerinde uyuşma ve ağrı vardı). Anestezinin etkisi de geçmeye başladı, bayağı ağrısı var şu an.
Ayrıca fazla bilgisayar kullanan kişilerde de oluyor bu sinir sıkışması (karpal tünel sendromu deniyor).
Aman lütfen dikkatli olun ve benzer şeyleri yaşarsanız mutlaka doktora gidin, ilerlemediyse fizik tedavi ile halloluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?