Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yanlız kızlar dün gece iş çıkışı alışverişe gittik eşimle saat 9 du eve geldik
mevyeyle yada bi çorbayla akşam yemeğimi geçireyim derken
eşimin karnı acıkınca bende yedim
gerçi yediğim şey mönümün dışında değildi
3 ızgara köfte,bol salata
1 bardak light kola
ama saatin 9 olması
benim pişman olmama sebeb oldu

siz ne dersiniz kızlar?

begümcüm olan olmuş artık, menün çok abartı değil ama o saatte light da olsa kola olmasa daha iyi olurmuş, ama sıkma canını

begümcüm geldiğinden beri 3 kilomu verdin böyleyse çok güzel kesin birinci olursun yada dereceye girersin tebrik ederim .

amonracım lütfen üzülme canım çünkü bir haftada 1 kilo 200 gram çok iyi bir rakam geçen hafta ilk haftaydı ve çok fazla kilo vermen çok normal bundan sonrası için haftada 1 kilo vermek en idaeli böyle düşün bu bile harika bişey keşke her hafta 1 kilo versek ayda 4 kilo eder hiç azımsanacak bir rakam değil . başarılarının devamını dilerim tebrik ederim .

canım arada olur öyle saatlerin şaşması ama zaten sık yapılan bişey değil üzülme esw ye katılıyorum ama keşke kola olmasaydı geç saatte pek olmamış gibi neyse dikkat edersin artk . birde ben kolanın light bile olsa içilmemesi taraftarıyım çünkü içerisinde şeker yok diyorlar dahada zararlı tatlandırıcılı bir sürü katkı maddesi ekliyorlar zaten zararlı olan kola dahada zararlı oluyor . yerine soda içilmesi en doğrusu diye düşünüyorum .

saol canım haklısın aslında
her hafta 1 kilo vermeye de razıyım
aa moralim bozuldu birden

canım anneciğine çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin haklısın vücudumuzu farkında olmadan çok kötü kullanıyoruz sonra sıkıntısınııda bizler çekiyoruz dikkat etmek gerekiyor tekrar geçmiş olsun .

begümün cizelgesini 87 gördümde takyoncum oradan çıkardım 3 kilo verdiğini :)) olsun sende çok iyi gitmişsin takyoncum 700 gr verdin sanırım kilo veren arkadaşları çokçok tebrik ederim .

ebrehecim normal değil ama 5 gündür tuvalete çıkamaman, çok rahatsız eder insanı, sürekli böyle oluyorsa bi doktora görünmende fayda var bence canım

canım sen ne diyosun 5 gün çok fazla ya
ben 1 gü çıkamasam taş kesiliyo karnım resmen sancıdan
allaha şükür hiç kabızlık problemi çekmedim
ama ihmal etme bunu

Sağolun kızlar.. Valla ben alıştım ama kilo sorunum devam ediyor işte verdiğimi geri alıyorum böyle. Evet doktora gitmem lazım ama utanırım ne dicem ki yani

benim kuzenim de böyle, incecik bir kızdı şimdi göbek ve simit yaptı, galiba yağlar direkt orda depolanıyormuş bağırsaklara en yakın yer olduğu için :)

Kayısı kürüne başlayayım tabi dayanamayıp bütün kayısıları yemezsem

begümün cizelgesini 87 gördümde takyoncum oradan çıkardım 3 kilo verdiğini :)) olsun sende çok iyi gitmişsin takyoncum 700 gr verdin sanırım kilo veren arkadaşları çokçok tebrik ederim .

bilmiyorum başlangıç olarak 85 demişti benmi yanlış biliyoırum begüm 85 mi 87 mi

canım bunda utanacak ne var, ben iki ay önce gittim mesela, bi ara çok sıkıntı çekiyodum çünkü, eskiden metabolizmam daha hızlı çalışırdı, günde 3 kez tuvalete çıktığımı bilirim ben ama şimdi öyle değil, 1 yılda yaklaşık 10 kilo almamın sebeplerinden biri de bu zaten, doktor kan ve idrar tahlili istedi, bişi çıkmadı ama ilaç falan verdi, bol su iç dedi, bide kuru kayısı falan yedim şimdi daha iyiyim ama ben senin gibi 5 gün beklemedim ve ona rağmen doktora gittim, sana tavsiyem bir an önce git, allah korusun bağırsaklarında bişi olmasın hele uzun zamandan beri böyleyse hemen git bence

canlarım herkese merhaba ancak gelebildim. sabah tartıldım 71 kiloyum. 1 kg vermişim. ama çizelgemi düzenleyemiyorum adigenisse yine bana yardımcı olur. 1 kg benim için çok güzel arkadaşlar.

senanazcım geldin galiba aşağıda görüyorum canım bildirim yaparmısın seni bekliyorum :)))

bu arada annene geçmiş olsun.

**5.TAKIM 180. ETAP**
takyon (63,0 / 61,3 / 1,7 / 2,6 %)
ferihan (92,0 / 93,0 / -1 / -1,0 % )
aresözgür (60,0 / 59,7 / 0,3 / 0,5 % )
banucan4 (85,3 / 85,4 / -0,1 / -0,1 %)
ebrehe (66,0 / 65,3 / 0,7 / 1,0 % ) yeni üye
begümd (85,0 / 84,3 / 0,7 / 0,8 % )yeni üye
amonra (83,4 / 82,2 /1,2 / 1,4 % )
adigenisse (78,0 / 78,0 / 0,0 / 0,00 %)
benben (64,9)(geri dönmek üzere ayrıldı )
senanaz (72,0 / 71,0 / 1,0 / 1,3 % )
yeni üye

5. TAKIM TOPLAM KİLO (684,7 / 680,2 / 4,5 / 0,66 % )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…