- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.501
benim kendimce keto diyetinden uyguladıgım 8 saat yemek yiyip 16 saat aç kalmakgünaydınlarrr
canım protein göremedim ben sanki ondan olabilir mi
bu keto diyeti nedir
bizde kabaklı birşeyler yapalım o zamanSibo da mi var :)) ilk defa duydum.. Ya kabak yumurta inanilmaz tok tutuyo benii.. bundan sonra favorim ooo hiç açlık hissetmiyorum.. akşam bile yiyesim gelmiyor ama sütüm azalır mi diye korkuyorum..
bak şimdi diyetisyenin beş dilim ekmek verir fakat bir kase çorba içtiğinde bir dilimi düşersin kaldımı 4 4 kaşık pilav yediğinde bir dilim düşersin kaldı mı 3 karbondirat (fıstık) bir avuç için gitti mi bir dilim daha kaldı mı sana 2Eski diyetisyenim 5 d ekmek vermişti ona göre gidiyorum bende sabah azaltamam ama öğlen bir dilim yesem neyle yicem ağır yemek sevmiyorum ben öğlenleri uğraşmamda salata falan.piyaz maş fasulyesinden yaptım ilk defa çok ta güzel oldu tavsiye ederim doydum yani sadece gaz yaptı epeyce akşam içeceklerini de boş içemiyoruz ailece ve sıksık kahve misafirim oluyo akşamları herseferinde dekuruyemiş meyve ikram edememki herşey ateş pahasıteşekkür ederim yorumlarımıza başka alternatifleriniz de varsa dinliyorum
valla kaç gündür şoktayim bu kadar mi farkeder diye.. su içiyorum sıkıntım yok o konuda.. oglum da 18 aylik emiyor ama ben yine de dikkat edeyimm.. Yaa bir de gerçekten yedikçe insanin yiyesi daha cok acikiyor işte bu da hep karbonhidrat ve şekerden kaynaklaniyor..Sebzelerimi alıcam inşallah çıkınca kabak benimde favorim oldu süt için bol su badem ve rezene şiddetle tavsiye ederim ben öyle yapıyodum en azından bide kaç aylık bilmiyorum ama çok ama çok sık emzirirsen sütün o kadar sık gelir
kesinlikle ben kahvaltıda yumurtali yapiyorum aksama kadar götürüyorbenim kendimce keto diyetinden uyguladıgım 8 saat yemek yiyip 16 saat aç kalmak
bizde kabaklı birşeyler yapalım o zaman
bence kesinlikle hazır olduğun da denenmeli.. bu konuda zorlama olmamali cocukta kendini hazir hissetmeli..herkes bebeğinin tuvalet maceralarından bahsediyor bende anlatayım
ben hiç kendimi kasmadım ( 2 yaşında bıraktım diye havalanan çoktu ) çocuk ne zaman hazırsa o zaman kendini belli ediyor
benim ki 4 yaşına doğru eylül doğumlu yazın gündüzden başladık hiç zor olmadı lazımlık aldım senin tuvaletin dedim
alıştı boyu uzayınca küçük bir basamak aldım klozete geçtim. ilk başlarda gece bağladım sonra onu da bıraktık.
Bizim macera sonra başladı tuvaletini sonuna kadar bekletiyordu kilodunu az kirletiyordu ya da tamamen yapıyordu sonra kakam geldi diyordu herhalde bu zamana kadar 50 adet kilot atmışımdır. şimdi iyiyiz çok şükür
yeni doğduğunda hep düşünmüşümdür memeyi nasıl kesicem tuvalete nasıl alıştırıcam bir şekilde oluyor
NOT: Önemli olan kakadan korkmasın bir iki örneğe şahit oldum çocuk kaka yapmak isemiyor sonra kabız oluyor sonra zorla yaparken poposu zarar görüyor... psikolojik tedavi gören bile var çevremde
Kesinlikle katılıyorum ben çocuğa zorla hiçbir şey yaptırılmaması taraftarıyım. Sadece bi düsünce benimki, 2 yaşını da geçmiş olacak acaba bırakabilir miyiz bezi diye? Ufak bi deneyeyim diyorum, eğer hazır olmadığını hissedersem kesinlikle devam etmem..herkes bebeğinin tuvalet maceralarından bahsediyor bende anlatayım
ben hiç kendimi kasmadım ( 2 yaşında bıraktım diye havalanan çoktu ) çocuk ne zaman hazırsa o zaman kendini belli ediyor
benim ki 4 yaşına doğru eylül doğumlu yazın gündüzden başladık hiç zor olmadı lazımlık aldım senin tuvaletin dedim
alıştı boyu uzayınca küçük bir basamak aldım klozete geçtim. ilk başlarda gece bağladım sonra onu da bıraktık.
Bizim macera sonra başladı tuvaletini sonuna kadar bekletiyordu kilodunu az kirletiyordu ya da tamamen yapıyordu sonra kakam geldi diyordu herhalde bu zamana kadar 50 adet kilot atmışımdır. şimdi iyiyiz çok şükür
yeni doğduğunda hep düşünmüşümdür memeyi nasıl kesicem tuvalete nasıl alıştırıcam bir şekilde oluyor
NOT: Önemli olan kakadan korkmasın bir iki örneğe şahit oldum çocuk kaka yapmak isemiyor sonra kabız oluyor sonra zorla yaparken poposu zarar görüyor... psikolojik tedavi gören bile var çevremde
Canim kabakları küp kup dogruyorum 1 yemek kaşığı yagda kavuruyorum piştikten sonra yumurta kırıyorum.. bugunde soganla kavurdum.. kahvaltida ekmeksiz tuketiyorum..
Bugün de cok acikmadim akşam sadece yesil mercimekli yogurt yedim sadece
Mayıs doğumlu oğlum zaten tam 36 aylikti. Cis te kaka da yapmaya başlamıştı wc ye gece bile bez takmiyordum 10 günde hallolmustu bel bi patlak verdi devam edemedim. Bel iyilesince başla bırak olunca 2.si daha zor oldu o yüzden bi başlayınca bırakmamak lazım bide Emzirirken tuvalet eğitimi veren arkadaşlar var o zor oluyor.memeden kurtulan çocuğun güveni geliyor tuvalet daha kolay oluyorGeçen mayısta kaç aylıktı yani oğluşun? Ordan bi hesap yapayım kendimce :)
Bel sorunun olmasa halleder miydiniz?
Canım biliyorsun sorunlarım var demiştim. Halloldu dedim olmadı. Bu şekilde yürütemiyorum. Diyet moduna giremiyorum spor da yapamıyorum. Takıma da zarar vermemek adına izin talep ettim kaptanımdan. Bi süre böyle olsun bakalım. Siz de sakın bırakmayın yaza fıstık gibi olacaksınız. Arada uğrarım muhabbete. Öpüyorum hepinizikardelelen321 canim nerelerdesinnn yoksun 2 gündür..
Tatlım keşke anlatsan uzaklasmasan en azindan kafa da dağıtırdın bizde destek olurdukk..Canım biliyorsun sorunlarım var demiştim. Halloldu dedim olmadı. Bu şekilde yürütemiyorum. Diyet moduna giremiyorum spor da yapamıyorum. Takıma da zarar vermemek adına izin talep ettim kaptanımdan. Bi süre böyle olsun bakalım. Siz de sakın bırakmayın yaza fıstık gibi olacaksınız. Arada uğrarım muhabbete. Öpüyorum hepinizi
Canım izne ayrılcam cuma günü. Diyet modunda değilim ne yazıkki bu aralar. Sıkıntılarımı atlatayım hayatım bi düzene girsin dönücem. Sizleri seviyorum. İyi bakın kendinize.Günaydın,
Ya ben gece boğaz ağrısından hastayım diye inliyorum sabah olunca hicbir şey kalmıyor anlamadım bu işi.
kardelelen321 yoksun ne zamandır, menü de paylasmadin herşey yolunda mı? Senin şu anda izin hakkın var mı acaba?
Kafa dağıtmaya uğrarım canım. Burdan kopmak istemiyorum iyi geliyo burası bana da.Tatlım keşke anlatsan uzaklasmasan en azindan kafa da dağıtırdın bizde destek olurdukk..
Canım izne ayrılcam cuma günü. Diyet modunda değilim ne yazıkki bu aralar. Sıkıntılarımı atlatayım hayatım bi düzene girsin dönücem. Sizleri seviyorum. İyi bakın kendinize.
Benim oğlum da mayıs dogumlu :) 2 yaş var aralarında demek. Bu mayısta 24 ay dolacak. O zaman belki de daha erken bilemiyorum, zaten emme işini de kesecek gibi değiliz henüzMayıs doğumlu oğlum zaten tam 36 aylikti. Cis te kaka da yapmaya başlamıştı wc ye gece bile bez takmiyordum 10 günde hallolmustu bel bi patlak verdi devam edemedim. Bel iyilesince başla bırak olunca 2.si daha zor oldu o yüzden bi başlayınca bırakmamak lazım bide Emzirirken tuvalet eğitimi veren arkadaşlar var o zor oluyor.memeden kurtulan çocuğun güveni geliyor tuvalet daha kolay oluyor
Çok karbonhidratlı bir menü gerçekten de. Bi 30 puan daha spor yap sen :)iyi akşamlar hanımlar. dengeli bir gün olmadı,karbonhidrat ağırlıklı oldu ama menü bildirimi yapayım;
kahvaltı: 1 kase çorba, 4 galeta
Ara: 4 hurma+çay
öğle: 5 sarma+ 3-4 kaşık patates salatası
akşam: 2-3 kaşık bulgur pilavı, 3-4 kaşık et, 5-6 kaşık yoğurtlu haşlanmış karnıbahar
30 dakika yürüyüş + 2 litre su
Merhaba arkadasim:) cogunuzu tanimiyorum malum yeniyim aranizda. Tabi senide tanimiyorum ama üzüldüm senin icin. Diyet yap demiyorum tabi. Üzüldüğün şeyleri paylasabilirsin. Keske elimden birsey gelse. Umarim hersy bir an once yoluna girer.Canım biliyorsun sorunlarım var demiştim. Halloldu dedim olmadı. Bu şekilde yürütemiyorum. Diyet moduna giremiyorum spor da yapamıyorum. Takıma da zarar vermemek adına izin talep ettim kaptanımdan. Bi süre böyle olsun bakalım. Siz de sakın bırakmayın yaza fıstık gibi olacaksınız. Arada uğrarım muhabbete. Öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?